Αυτόνομη πέργκολα markilux Construct

Η πολυμορφική

Το πολυμορφικό σύστημα σκίασης markilux Construct είναι η ΜΙΑ λύση για τη σκίαση σε εξωτερικούς χώρους όπου café κι εστιατόρια βγάζουν τραπέζια, όπως είναι πλατείες, πεζόδρομοι, αυλές, ανοικτοί χώροι με περίεργη διαμόρφωση. ΜΙΑ γιατί παίρνει το σχήμα που εξυπηρετεί ώστε να υπάρχει σκιά και προστασία από τον αέρα σε κάθε σημείο, κάθε στιγμή της ημέρας. Όσο πιο σύνθετη είναι η περίπτωση, τόσο πιο απλή είναι η λύση, λέγεται markilux Construct.

Το πολυμορφικό markilux Construct είναι ένα σύνολο από στοιχεία σκίασης κάθε είδους που συνδυάζονται μεταξύ τους με κάθε δυνατό τρόπο ώστε να εξασφαλίζουν σκίαση σε κάθε χώρο. Τα στοιχεία σκίασης είναι σταθερά ή ανοιγοκλειόμενα, στερεωμένα σε τοίχο ή σε βάσεις, οριζόντια, με κλίση ή χωρίς, κάθετα αυτόνομα ή προσαρμοσμένα σε άλλα στοιχεία… Ο χώρος της επιχείρησης και οι συνήθειες των πελατών είναι το πλαίσιο στο οποίο σχεδιάζεται από τους εξουσιοδοτημένους αντιπροσώπους της markilux η ιδανική λύση «ακριβώς στα μέτρα σας». Η συναρμογή των διάφορων στοιχείων σκίασης γίνεται εύκολα, ταχύτατα και με εξαιρετική σταθερότητα. Εξασφαλίζεται η απόλυτη λειτουργικότητα, η αντοχή και η εύκολη προσαρμογή του συστήματος σε κάθε διαφοροποίηση.

Το markilux Construct αξιοποιεί κάθε διαθέσιμο εκατοστό του χώρου σας, αποδεικνύει πόσο νοιάζεστε για να προσφέρετε το καλύτερο στους πελάτες σας κι είναι πανέμορφο, μιας και σας δίνει μια τεράστια ποικιλία από επιλογές σε χρώματα και μοτίβα υφασμάτων σκίασης, ώστε να τονίσετε τα εταιρικά σας χρώματα ή να δημιουργήσετε ένα αισθητικά άρτιο αποτέλεσμα σε απόλυτη συνάφεια με το περιβάλλον.

2018 © Copyright - markilux.gr - Powered by Level Up