Πρόσθετος Εξοπλισμός

Σύστημα Άριστης Εφαρμογής Υφάσματος trackfix

Διατηρεί την τελειότητα

Το trackfix στερεώνει το ύφασμα στους πλαϊνούς οδηγούς κρατώντας το σταθερό, χωρίς κενό μεταξύ υφάσματος και σκελετού, ενώ το νερό με την κατάλληλη ρύση οδηγείται στις υδρορροές του αντίβαρου. Έτσι, διατηρείται η εξαιρετική αντοχή στο δυνατό αέρα και η άψογη αισθητική του συστήματος.

markilux 879 tracefix

Ενσωματωμένος φωτισμός

Ο Ιδιόκτητος Ήλιος Σας

Μπάρες και ταινίες LED ενσωματώνονται στο πάνελ, την κασέτα, το αντίβαρο, εξασφαλίζοντας σωστό φωτισμό κάτω από το σύστημα σκίασης και δημιουργώντας ένα αισθητικά άρτιο περιβάλλον.

Σύστημα Πρόσθετης Κάθετης Σκίασης shadeplus

Προ και μετά μεσημβρίας

Το shadeplus είναι ένα σταθερό ή ανοιγοκλειόμενο κάθετο σύστημα σκίασης, χειροκίνητο ή τηλεχειριζόμενο. Πρωί ή απόγευμα, όταν ο ήλιος είναι χαμηλά στον ορίζοντα, έχετε την πρόσθετη σκίαση που χρειάζεστε με προστασία από αδιάκριτα βλέμματα ή περισσότερο φως με διάτρητο ύφασμα.

Ενσωματωμένο σύστημα θέρμανσης

Έχει Ψύχρα – πιο – Έξω

Φθινόπωρο, Χειμώνας, Άνοιξη έχουν υπέροχες ημέρες που απαιτούν θέρμανση, έστω όταν βραδιάζει. Οι θερμάστρες markilux είναι η απόλυτα πρακτική κι αποτελεσματική λύση για να είστε περισσότερο έξω. Η θερμαντική τους απόδοση είναι εξαιρετική.

Τεχνολογία Περιορισμού Θορύβου Silentec

Κάντε ησυχία για να ακούσετε τον ψίθυρο

Η κατοχυρωμένη τεχνολογία Silentec  της markilux ελαχιστοποιεί το θόρυβο λειτουργίας του μοτέρ κατά την έκταση και την αναδίπλωση των βραχιόνων του συστήματος σκίασης.  Η μοναδική ηχομόνωση περιορίζει το θόρυβο σε ένα απαλό ψιθύρισμα. Η νέα τεχνολογία Silentec εξοπλίζει κάποια μόνο από τα συστήματα με αναδιπλούμενους βραχίονες και μειώνει δραστικά το συνολικό θόρυβο λειτουργίας του μοτέρ. Είναι πράγματι εντυπωσιακό δύο τεράστιοι βραχίονες να εκτείνονται και μια επιφάνεια σκίασης 30 τμ να καλύπτει το χώρο ενώ ακούγεται μόνο ένα απαλό βουητό.

χαλάρωση στην αυλή με markilux

Πλήρης τηλεχειρισμός και προγραμματισμός

Τίποτα λιγότερο από ό,τι μπορείτε να φανταστείτε

Η προηγμένη Open SPACE TECHNOLOGY της markilux φυσικά και δίνει τον εξ αποστάσεως πλήρη έλεγχο του συστήματος σκίασης

τηλεχειριστήριο markilux

Αισθητήρες Φωτός / Βροχής / Έντασης ανέμου

Επικοινωνεί με το περιβάλλον, προλαβαίνει τις επιθυμίες σας

Απίστευτα κομψοί, διακριτικοί κι εξαιρετικά ακριβείς αισθητήρες ενεργοποιούν αυτόματα την αντίστοιχη λειτουργία έκτασης ή αναδίπλωσης του συστήματος σκίασης ανάλογα με τις καιρικές συνθήκες και τις επιθυμίες σας. Εξαιρετικά λειτουργικός πρόσθετος εξοπλισμός σε στοιχεία κάθετης σκίασης αλλά και σε επαγγελματικές εφαρμογές, μιας και αναδεικνύει τη φροντίδα της επιχείρησης να κάνει το καλύτερο για τους πελάτες της.

Βιονικοί Βραχίονες

Η αντοχή τους είναι εντυπωσιακά τεράστια

Πρώτη η markilux κατασκεύασε βιονικούς βραχίονες, τους πιο ισχυρούς στον κόσμο. Οι διατρήσεις τους γίνονται αποκλειστικά και μόνο από ρομπότ, η συναρμολόγησή τους γίνεται με κρύα συγκόλληση.

Σύμφωνα με το πρότυπο DIN EN 13561 για τη διάρκεια ζωής της κλίμακας 3  των βραχιόνων απαιτείται διάρκεια ζωής 10.000 κύκλων. Η κλίμακα διάρκειας ζωής 3 (10.000 κύκλοι) αντιστοιχεί σε διάρκεια ζωής 10 ετών του συστήματος σκίασης !

Ο βιονικός ιμάντας της markilux ξεπερνά κατά πολύ αυτή την επίσημη απαίτηση.
Κατά μέσο όρο, η διάρκεια ζωής του ιμάντα ήταν κατά τη διάρκεια των τεστ μεγαλύτερη από 50.000 κύκλους!!! Για να το κάνετε αυτό στο σπίτι σας, πρέπει να ανοιγοκλείνετε το δικό σας σύστημα 3 φορές την ημέρα, κάθε μέρα, για τα επόμενα 50 χρόνια.  

Φαίνεται υπερβολικό, αλλά σχεδιάζουμε τα συστήματα σκίασης μας ώστε να διαρκούν για μια ζωή.

5010-710-Detail Bionic

Μεταβλητή κλίση της επιφάνειας σκίασης

Όπως ο πρωταγωνιστής κατέβαζε το μπορ του καπέλου του

Κάποια συστήματα σκίασης markilux έχουν κατ΄ επιλογήν σας ρυθμιζόμενη κλίση της επιφάνειας σκίασης από 5-25ο  – κάποια άλλα μέχρι και 70ο. Έτσι η παραμένει κάθε στιγμή της ημέρας μέγιστη η επιφάνεια που προστατεύεται από τον έντονο ήλιο ή τη βροχή.

markilux MX-1

Send this to friend