Δίκτυο Αντιπροσώπων

markilux & associates

Η markilux επιλέγει προσεκτικά τους συνεργάτες της και σας εξασφαλίζει ότι θα έχετε άρτιες προτάσεις, σωστή καθοδήγηση και, το κυριότερο,  άριστη τοποθέτηση των συστημάτων σκίασης. Μόνον έτσι, η τεχνολογία και οι καινοτομίες της markilux γίνονται δικά σας προνόμια.

markilux Άλιμος

Συστήματα σκίασης GOURNOPANOS

Ο εξαιρετικά δραστήριος συνεργάτης markilux και μία από τις μεγαλύτερες ελληνικές εταιρείες στη σκίαση. Ιδρύθηκε το 2003 κι έχει ήδη αναπτύξει ένα δίκτυο τριών καταστημάτων, στο Κολωνάκι, την Αργυρούπολη και τον Άλιμο, όπου ο χώρος είναι πραγματικά εντυπωσιακός κι αφιερωμένος αποκλειστικά στην προβολή των συστημάτων κι υφασμάτων σκίασης markilux. Διαθέτει πλήρη γκάμα συστημάτων σκίασης, τέντες και πέργκολες για κάθε κατοικία, εξοχικό κι επαγγελματικό χώρο.

Με εξειδικευμένο και κατάλληλα εκπαιδευμένο προσωπικό παρέχει πλήρη κάλυψη και τεχνική υποστήριξη και σε επίπεδο After Sales Service.

gournopanos logo carousel

Λεωφ. Ποσειδώνος 56, Άλιμος
Τηλ: 210 9842998
Email: info (@) tentes-gournopanos.gr
https://www.tentes-gournopanos.gr/

markilux Θεσσαλονίκη

ΤΕΝΤΟΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗ ΚΑΡΑΝΤΩΝΑΣ

Με έδρα τη Θεσσαλονίκη είναι ο δυναμικός εξουσιοδοτημένος συνεργάτης markilux για τη Βόρεια Ελλάδα. Η ΤΕΝΤΟΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗ ΚΑΡΑΝΤΩΝΑΣ συμπληρώνει 60 χρόνια πρωτοπορίας στο χώρο της σκίασης. Από την πρώτη μέρα και πάντα, συνδυάζει αξιοπιστία και ποιότητα με την άριστη εξυπηρέτηση. Με μόνιμα συνεργεία τεχνικών, η εταιρεία δίνει έμφαση στο σωστό σχεδιασμό κάθε λύσης σκίασης που αφορά σε κάθε χώρο μιας κατοικίας αλλά και σε κάθε επαγγελματικό χώρο.

Η έκθεση έχει εύκολη πρόσβαση, άνετο πάρκινγκ και μεγάλη έκταση όπου παρουσιάζονται κορυφαία συστήματα σκίασης markilux, αυτοματισμοί και πρόσθετος εξοπλισμός.

karantonas logo carousel

16ο χλμ. Θεσσαλονίκης – Περαίας
Τηλ: 2310 465 712-4
Fax: 2310 465 715
e-mail: info (@) tentomakedoniki.gr
www.tentomakedoniki.gr

markilux Χαλάνδρι

Συστήματα σκίασης ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ

H εταιρία ιδρύθηκε το 1960 από τον Παναγιώτη Κυριακόπουλο και γρήγορα  καθιερώθηκε στο χώρο της σκίασης. Η εμπειρία και η τεχνογνωσία της εταιρείας συνδυάζεται ιδανικά με τις καινοτομίες και την ποιότητα markilux. Έτσι, προσφέρονται ποιοτικές και σύγχρονες λύσεις για τον κήπο, τη βεράντα, το μπαλκόνι και κάθε επαγγελματικό χώρο.

Το νέο showroom της εταιρείας στέκεται επάξια ανάμεσα σε πολλά εντυπωσιακά καταστήματα, σε ένα από τα πιο γνωστά σημεία της Αθήνας. Ο μεγάλος και καλοφωτισμένος χώρος προσφέρεται για άνετη κι ουσιαστική γνωριμία με την προηγμένη σκίαση.

kyriakopoulos logo antiprosopoi

Showroom: Κηφισίας 300, Χαλάνδρι
Έδρα: A.Παπανδρέου 85-87, Χαλάνδρι
Email: info (@) kyriakopoulos.com.gr
Τηλ.: 2106810641 – 2106822617 – 2106854634
Fax: 2106822791
https://www.kyriakopoulos.com.gr/

markilux Μελίσσια

Summer Style

Σταθερός κι αξιόπιστος συνεργάτης markilux, η εταιρία Summer Style έχει παράδοση 4 δεκαετιών και παραμένει πάντα ως μία από τις μεγαλύτερες εταιρίες στο χώρο της σκίασης. Με εμπειρία, εξειδικευμένο προσωπικό και υψηλά πρότυπα ποιότητας, προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις δίνοντας μεγάλη έμφαση στην αισθητική και το after sales service.

Το showroom της εταιρείας SUMMER STYLE δημιουργεί μια υπέροχη αίσθηση καλοκαιριού, σε ένα κεντρικό σημείο στα Βόρεια προάστια. Παρουσιάζει συστήματα σκίασης, υφάσματα κι εξοπλισμό markilux αλλά και προϊόντα για εξωτερικούς χώρους όπως έπιπλα, αιώρες και πολλά ακόμα.

Summerstyle logo

Ανδρέα Παπανδρέου 4, Μελίσσια
Τηλέφωνο: 210 8056528 & 8056219
Fax: 210 8056832

Email: sales (@) summerstyle.gr
https://www.summerstyle.gr/
https://www.i-tentes.gr/

markilux Γέρακας

TENTAGON

Η TENTAGON  δημιουργήθηκε το 2008 από ανθρώπους με άριστη τεχνική κατάρτιση  και μεγάλη εμπειρία στο χώρο. Είναι από την αρχή συνεργάτης της markilux, ειδικεύεται στη σκίαση και προσφέρει μια μεγάλη ποικιλία από έξυπνες, πρωτότυπες και αισθητικά άρτιες λύσεις. Μεγάλη έμφαση δίνεται στην άριστη τοποθέτηση των συστημάτων σκίασης  από εξειδικευμένο συνεργείο, τους αυτοματισμούς και τις ειδικές κατασκευές.

Πολύ πρόσφατα ο χώρος της έκθεσης επεκτάθηκε κι ανακαινίσθηκε ριζικά. Με εύκολη πρόσβαση από όλους τους οδικούς άξονες, το showroom TENTAGON είναι αποκλειστικά αφιερωμένο στη σκίαση και τους αυτοματισμούς.

tentagon logo

Κλεισθένους & Αισχύλου 4, Γέρακας, Αθήνα
Ώρες γραφείου: 210 6619558
Νίκος Γκιούλος: 6955 226011
Βαλεντίνο Πίσικα: 6972 151233
Email: info (@) tentagon.gr
www.tentagon.gr

2018 © Copyright - markilux.gr - Powered by Level Up