Τέντα για Παράθυρα markilux 620 & 625

“Το Κάτι Άλλο”

Το σύστημα κάθετης σκίασης για παράθυρα και μεγάλα ανοίγματα markilux 620 είναι η τέλεια εναλλακτική λύση αντί για πατζούρια, συρόμενα ή κουρτίνες.

Είναι μια τέντα-σε-κασέτα, ειδικά σχεδιασμένη για τοποθέτηση σε παράθυρα κι ανοίγματα, κατασκευασμένη από αλουμίνιο, σε ορθογώνιο σχήμα, με διαστάσεις μόλις 11Χ9,5 εκατοστά.

Είναι ανοιγοκλειόμενο, με οδηγούς υπό γωνία, με εξαιρετική σταθερότητα στον άνεμο, και συγκεντρώνει όλα τα πλεονεκτήματα εσωτερικής κι εξωτερικής σκίασης.

Η τέντα προστατεύει από τον ήλιο, τον άνεμο, τη βροχή και τα αδιάκριτα βλέμματα ή επιτρέπει στον καθαρό αέρα και το φυσικό φως να πλημμυρίσουν το εσωτερικό, αφήνοντας ανεμπόδιστη τη θέα.

Μια σειρά από έξυπνα χαρακτηριστικά δίνουν στο markilux 620 το χαρακτηρισμό “Το Κάτι Άλλο”. Η κασέτα τοποθετείται στον τοίχο ή “εντοιχίζεται” με στερέωση μέσω των οδηγών. Το ύφασμα σκίασης είναι στερεωμένο στους πλευρικούς οδηγούς από αλουμίνιο, ο εν μέρει ελαστικός εσωτερικός οδηγός υποβοηθά το τέντωμα και το αντίβαρο διαθέτει πρόσθετη επιβάρυνση. Έτσι, η τέντα έχει πάντα τεντωμένο το ύφασμα σκίασης, εξαιρετική αντοχή στον άνεμο και μειωμένο θόρυβο όταν φυσάει.

Η τέντα δείχνει υπέροχη και προσθέτει πινελιές καλαισθησίας στην πρόσοψη του σπιτιού σας. Η κασέτα διατίθεται σε 7 standard χρώματα αλλά και σε οποιαδήποτε RAL απόχρωση επιθυμείτε και ταιριάζει τέλεια με οποιοδήποτε χρώμα και μοτίβο επιλέξετε. Έχετε πολλές επιλογές για την τέντα σας, από όλες σχεδόν τις συλλογές υφασμάτων σκίασης markilux, εκτός των perla. Προαιρετικά η τέντα δέχεται και blackout υφάσματα για συσκότιση των χώρων.

Η τέντα markilux 620 έχει standard λειτουργία με μοτέρ και σύστημα tracfix που εξασφαλίζει στερέωση στους οδηγούς χωρίς ενοχλητικά κενά ενώ προαιρετικά επιδέχεται ασύρματο τηλεχειρισμό.

Ακριβώς τα ίδια χαρακτηριστικά έχει η τέντα για παράθυρα markilux 625, με μόνη διαφορά ότι η κασέτα από αλουμίνιο έχει διαστάσεις 125χ135 εκ. και οι μέγιστες διαστάσεις της είναι 600Χ350 εκ. ή 550Χ400 εκ.

Το markilux 620, με μέγιστες διαστάσεις 2,5 Χ3 μέτρα, μπορεί να εξοπλιστεί με sundrive, ένα σύστημα ηλιακής μονάδας που αποθηκεύει ηλεκτρική ενέργεια που παράγει από τον ήλιο και την αξιοποιεί για να ανεβοκατεβάζει την τέντα με χρήση ενός ηλεκτρικού μοτέρ. Ο ηλιακός συλλέκτης βρίσκεται στο εμπρόσθιο μέρος κι έχει διαστάσεις 47 εκ. Πλάτος, 6 εκ. Ύψος και μόλις 0,5 εκ. Πάχος.

Σχεδιαστικά χαρακτηριστικά

  • Made-to-measure
  • Μέγιστες διαστάσεις markilux 620: 400X300 εκ ή 300Χ400 εκ – markilux 625: 600 x 350 cm ή 550Χ400 εκ.
  • Η τέντα έχει κασέτα από αλουμίνιο με διαστάσεις 11Χ9,5 εκατοστά (12,5Χ13,5 εκ. στο markilux 625)
  • Οδήγηση του υφάσματος μέσω σταθερών οδηγών από αλουμίνιο

Τεχνικά στοιχεία

  • Στήριξη των οδηγών κατευθείαν στο τοίχο πίσω ή στο πλάι, χωρίς βάσεις
  • Σε ανοιχτή θέση του συστήματος οι οδηγοί δεν προεξέχουν
  • Οι ραφές του υφάσματος στο αντίβαρο δεν είναι ορατές
  • Η τέντα εξοπλίζεται με σύστημα tracfix, με ηλεκτρικό μοτέρ και τηλεχειρισμό, ακόμα και με σύστημα sundrive

2018 © Copyright - markilux.gr - Powered by Level Up