Κάθετη τέντα markilux 620 – 625

Κάθετη τέντα markilux 620 – 625

Το ατσαλάκωτο

Πολύ όμορφα και πολύ πρακτικά, τα στοιχεία κάθετης σκίασης markilux 620 προστατεύουν από τον ήλιο, τα περίεργα μάτια και τα έντομα, με την πρόσθετη ειδική σήτα. Χάρις στο σύστημα tracfix το ύφασμα είναι πάντα άψογα τεντωμένο, χωρίς κενά, με εξαιρετική αντοχή στον αέρα.

Το markilux 620  είναι σύστημα κασέτας, ειδικά σχεδιασμένο για παράθυρα, ιδιαίτερα σταθερό ακόμα και με  δυνατό αέρα. Έχει ελκυστική εμφάνιση και προσφέρει ιδανική προστασία από τον ήλιο και τα περίεργα βλέμματα και ερμητικό κλείσιμο χωρίς ενοχλητικά κενά μεταξύ της τέντας και του πλαισίου.

Η μικρή, ορθογώνια κασέτα κατασκευάζεται από μονοκόμματο προφίλ αλουμινίου διέλασης, ύψους 110 χιλ. x βάθος 95 χιλ. Με σύστημα zip – κατά την προέκταση του συστήματος, το ύφασμα είναι πλευρικά συνδεδεμένο με τους οδηγούς. Η οδήγηση του υφάσματος γίνεται μέσω σταθερών οδηγών από αλουμίνιο, ενώ ο εν μέρει ελαστικός εσωτερικός οδηγός εξασφαλίζει το τέντωμα του υφάσματος και τη μείωση του θορύβου που προκαλεί ο άνεμος.

Το ύφασμα είναι προστατευμένο από τα καιρικά φαινόμενα μέσα στην ολοσχερώς κλειστή κασέτα, όταν βρίσκεται σε κλειστή θέση. Οι βίδες στήριξης στο μπροστινό μέρος των οδηγών καλύπτονται από ένα προφίλ που στερεώνεται με κλιπ. Οι ραφές του υφάσματος στο αντίβαρο δεν είναι ορατές.

Το markilux 620 έχει standard λειτουργία με μοτέρ. Η στήριξη των οδηγών γίνεται κατευθείαν στο τοίχο, στο πλαίσιο του παραθύρου ή στο εσωρράχιο, χωρίς βάσεις στήριξης. Σε ανοιχτή θέση του συστήματος, οι οδηγοί δεν προεξέχουν.

Το αντίβαρο διαθέτει επιβάρυνση ώστε να εξασφαλίζεται τέντωμα και σταθερότητα.

Το markilux 625  έχει ακριβώς τα ίδια χαρακτηριστικά με μόνη διαφορά στις διαστάσεις του, που είναι ύψος 125 χιλ. x βάθος 135 χιλ.

2018 © Copyright - markilux.gr - Powered by Level Up