Τέντα με Σύστημα Κασέτας markilux MX-2

“Η Κομψή”

Το νέο σύστημα σκίασης της σειρά ΜΧ αναδεικνύει το πλεονέκτημα που εξασφάλισαν οι σχεδιαστές του. Έχοντας ήδη την τεχνογνωσία ώστε να ενσωματώσουν την πιο προηγμένη τεχνολογία και τις μοναδικές καινοτομίες, σχεδίασαν την ΜΧ-2 ώστε να δείχνει υπέροχη.

Είναι ιδιαίτερα ελκυστική, χωρίς να το προσπαθεί καν. 

Η markilux MX-2 αν και είναι ένα πλήρως εξοπλισμένο σύστημα κασέτας έχει μινιμαλιστικό σχεδιασμό, καθαρές γραμμές και λυγερή σιλουέτα. Πριν καν κυκλοφορήσει στην αγορά, βραβεύτηκε για τη διακριτική και κομψή εμφάνισή του με το “German Design Award” 2022. Αυτός ο θεσμός ξεκίνησε δέκα χρόνια πριν, με το Γερμανικό Συμβούλιο Σχεδιασμού να απονέμει βραβεία έχοντας κάθε χρονιά και μια ιδιαίτερη προσέγγιση. Εφέτος το σύνθημα ήταν: «Πώς σκέφτονται οι σχεδιαστές». Προφανώς οι σχεδιαστές της markilux σκέφτονται πολύ δημιουργικά κι έτσι η MX-2 ξεχώρισε στην κατηγορία “Excellent Product Design – Building and Elements”  και κέρδισε τη διάκριση “Winner”. 

Με δεδομένη την υπεροχή σε κάθε ζητούμενο λειτουργικότητας και ποιότητας, το  ξεκάθαρο πλεονέκτημα της κομψής εμφάνισης της ΜΧ-2 είναι ότι εντάσσεται με απόλυτα αρμονικό τρόπο στο ευρύτερο αισθητικό περιβάλλον που καθορίζουν τα αρχιτεκτονικά στοιχεία αλλά και η συνολική διαμόρφωση του χώρου.

Το περίβλημα της κομψής και λεπτής κασέτας πλαισιώνεται από ένα μεταλλικό προφίλ στρογγυλεμένο και στα δύο άκρα. Το MX-2 ενσωματώνει την καθαρή κομψότητα, σκηνοθετημένη με δεξιοτεχνία ως στιλιστικό στοιχείο της σύγχρονης αρχιτεκτονικής. Τα χαρακτηριστικά στοιχεία φωτισμού  και οι πτυσσόμενοι βραχίονες είναι τοποθετημένα στα άκρα του πλαισίου, αφήνοντας την εκλεπτυσμένη εμφάνιση να κερδίζει το θαυμασμό. 

Επιπλέον, η ΜΧ-2 είναι διαθέσιμη σε πέντε νέα επετειακά χρώματα,  πέρα από τα κλασικά τυπικά χρώματα πλαισίου, επειδή η εταιρεία γιορτάζει την 50ή επέτειό της. Η τέντα MX-2 είναι η κορυφαία επιλογή για όσους αναζητούν μια απόλυτα λειτουργική και χρηστική τέντα, αλλά κι ενδιαφέρονται να έχουν ως κυρίαρχο στοιχείο το design στο χώρο τους.

Η ΜΧ-2 όταν είναι κλειστή, με ή χωρίς LED φωτισμό, δίνει την εντύπωση ότι είναι μια ενιαία design κατασκευή που απλά βρίσκεται στο χώρο. Όταν ανοίγει αποκαλύπτει όλες τις δυνατότητές της και κερδίζει το θαυμασμό και το σεβασμό, προσφέροντας state of the art προστασία από τον ήλιο.

Σχεδιαστικά χαρακτηριστικά

  • Made-to-measure με μέγιστο πλάτος 600 εκ. και μέγιστη προβολή 300 εκ. ή 500Χ350 εκ
  • Η τέντα μπορεί να εξοπλιστεί με SHADEPLUS, ριντό κάθετης σκίασης
  • LED lines μπορούν να τοποθετηθούν μέσα στην κασέτα
  • LED spots μπορούν να τοποθετηθούν κάτω από την κασέτα

Τεχνικά στοιχεία

  • Διατίθεται και πρόσθετος εξοπλισμός για την τέντα, ηλεκτροκίνηση και τηλεχειρισμός, αισθητήρες φωτός, βροχής, ανέμου, σύστημα Silentec αθόρυβης λειτουργίας
  • Βραχίονες με βιονικό ιμάντα
  • Εφάπτεται σε τοίχο – Στήριξη μόνο σε τοίχο
2018 © Copyright - markilux.gr - Powered by Level Up