Πέργκολα markilux Cubic

“Η ορθογώνια”

Κάποιοι αγαπούν τις καμπύλες, άλλοι προτιμούν πιο κυβιστικές προσεγγίσεις. Όμως, όλοι λατρεύουν τη λειτουργικότητα και καλωσορίζουν τη νέα markilux pergola Cubic. 

Είναι πολλά περισσότερα από την εξέλιξη της markilux pergola classic διαθέσιμη με ορθογώνια κασέτα, στην οποία αποσύρεται πλήρως το ύφασμα σκίασης. Η βασική σχεδιαστική ιδέα ακολουθεί απολύτως τις επιταγές του στυλ  Bauhaus. Με καθαρές γραμμές και διαχρονικό design που αναδεικνύει μια κυβιστική απλότητα, η πέργκολα Cubic ικανοποιεί όλες τις σύγχρονες απαιτήσεις για σκίαση. Κερδίζει την πρώτη εντύπωση με την αισθητική της αλλά κερδίζει το θαυμασμό με την υψηλή ποιότητα και την απαράμιλλη λειτουργικότητά της. Δείχνει ιδιαίτερα εντυπωσιακή σε κατοικίες χτισμένες με σύγχρονη αρχιτεκτονική αντίληψη κι αποτελεί μια εκδοχή της νέας τέντας markilux 7800 που προορίζεται για περίπτερα κήπου.

Σε μεγάλους εξωτερικούς χώρους, πολλοί προτιμούν μια πέργκολα ως σύστημα σκίασης για το σημαντικό λόγο ότι έχουν πολύ μεγαλύτερη αντοχή στον άνεμο, χάρις στους κάθετους στύλους στήριξης. Κι επιπλέον, η πέργκολα Cubic με τα διαθέσιμο πρόσθετο εξοπλισμό της ταιριάζουν πολύ αρμονικά με κάθε αρχιτεκτονικό στυλ. Αυτό το λεπτεπίλεπτο αλλά εξαιρετικά σταθερό μπορεί να σκιάσει επιφάνειες μέχρι 27 τ.μ. (με διαστάσεις 6Χ4,5 μέτρα) ή και 30 τ.μ. (με διαστάσεις 5Χ6 μέτρα). 

Πολύ σημαντικό είναι και το περιβάλλον που διαμορφώνεται κάτω από την τέντα. Η pergola Cubic εξασφαλίζει όλες τις ευκολίες που μπορεί να επιθυμεί κάποιος. Τα διαθέσιμα LED Spots και Lines  δημιουργούν τις ιδανικές συνθήκες φωτισμού ανάλογα με τη χρήση του χώρου και την περίσταση. Το σύστημα σκίασης μένει πάντα τεντωμένο γιατί είναι σφικτά στερεωμένο στους πλαϊνούς οδηγούς με το σύστημα tracfix. 

Η πέργκολα Cubic μπορεί να εφοδιαστεί με σύστημα shadeplus που μπορεί να ξεδιπλώσει κάθετα μια επιφάνεια σκίασης ανάμεσα στους πρόσθετους στύλους στήριξης.

Έτσι υπάρχει προστασία από τα αδιάκριτα μάτια κι επιπλέον σκίαση όταν ο ήλιος χαμηλώνει στον ορίζοντα. Κι επιπλέον, πλαϊνές κάθετες επιφάνειες σκίασης προσφέρουν επιπλέον προστασία από τον ήλιο, τον άνεμο και το κρύο.

Σχεδιαστικά χαρακτηριστικά

  • Made-to-measure με μέγιστο πλάτος 600 εκ. και μέγιστη προβολή 450 εκ. ή 500Χ600 εκ
  • Τηλεσκοπικοί πλαϊνοί οδηγοί
  • Οι κάθετοι στύλοι διατίθενται σε στρογγυλό ή τετράγωνο σχήμα

Τεχνικά στοιχεία

  • Διατίθεται και πρόσθετος εξοπλισμός για την τέντα, ριντό κάθετης σκίασης SHADEPLUS, LED-Lines και LED-Spots, θερμάστρες, ηλεκτροκίνηση και τηλεχειρισμός, αισθητήρες φωτός, βροχής, ανέμου
  • Με φερόμενες βάσεις στήριξης στύλων
  • Με σύστημα tracfix που κρατά πάντα τεντωμένο το ύφασμα σκίασης σε πλαϊνούς οδηγούς που στηρίζονται σε λεπτούς στύλους
  • Μέχρι και 5 συστήματα μπορούν να τοποθετηθούν εν σειρά και να καλύψους επιφάνειες έως και 30 μ.
2018 © Copyright - markilux.gr - Powered by Level Up