Τέντα markilux 5010

Τέντα markilux 5010

Το πανταχού παρών

Μπορεί να συναντήσετε το σύστημα σκίασης markilux 5010 παντού στον κόσμο χάρις στα αναμφισβήτητα προσόντα του. Είναι πανέμορφο, με διακοσμητικά στοιχεία από χρώμιο, έχει άψογα τεχνικά χαρακτηριστικά και μοναδική λειτουργικότητα – μπορείτε να συνδυάσετε μέχρι και 3 εν σειρά φτιάχνοντας χώρο για τη μεγαλύτερη παρέα.

Το markilux 5010 είναι ένα λεπτό, ανθεκτικό και ιδιαίτερα κομψό σύστημα σκίασης κασέτας. Η σχεδίασή του είναι προσεγμένη από το περίβλημα μέχρι τις βάσεις στήριξης. Η κασέτα έχει καθαρές γραμμές, χωρίς περιττές διακοσμήσεις, και συνδυάζεται άψογα αισθητικά με την εμφάνιση των βάσεων στήριξης. Οι δυνατοί βραχίονες με διαφορετικό μήκος μεταξύ άνω και κάτω μέρους χαρίζουν στο σύστημα εξαιρετική σταθερότητα και διατηρούν τεντωμένο το ύφασμα ακόμα και σε πλήρη προέκταση. Όλες οι βίδες και άλλα μέρη κατασκευής είναι από ανοξείδωτο ατσάλι, ανθεκτικό στη διάβρωση.

Το markilux 5010 θα εμφανίζεται σε όλες τις φωτογραφίες που θα βγάλετε στο σπίτι σας για τα επόμενα πολλά χρόνια κι αυτός είναι ο λόγος που ενσωματώνεται αισθητικά στο χώρο. Διατίθεται με χρώματα επίστρωσης κρεμ-λευκό ανάγλυφο, γκρι πέτρας μεταλλικό και ανθρακί μεταλλικό στο στυλ Lounge. Τα καπάκια της κασέτας σε γυαλιστερό χρώμιο δίνουν έναν εντελώς ιδιαίτερο τόνο σε συνδυασμό με τα διαχρονικά κομψά χρώματα Lounge.

Tο markilux 5010 διατίθεται ακριβώς στα μέτρα του χώρου σας, με μέγιστο πλάτος 700 εκ. και μέγιστη προβολή 400 εκ. Έχει χειροκίνητη λειτουργία με χερούλι από ατσάλι, προαιρετικά εφοδιάζεται με μοτέρ κι ενσύρματο ή ασύρματο χειριστήριο. Μπορεί να «φορέσει» όλα τα ακρυλικά και sunsilk snc υφάσματα σκίασης markilux, ακόμα και από την αποκλειστική σειρά signature, ενώ προαιρετικά διατίθεται και ριντό.

2018 © Copyright - markilux.gr - Powered by Level Up