Τέντα Πλευρικής Σκίασης markilux format και format slide

Το Διαρρυθμιστικό

Η κορυφαία markilux προσεγγίζει το θέμα της σκίασης από κάθε πλευρά και παρουσιάζει “Το Διαρρυθμιστικό” μια τέντα που προσφέρει πλευρική προστασία και έχει αξεπέραστη λειτουργικότητα και χρησιμότητα.

Το markilux format είναι μια τέντα-σε-πλαίσιο αλουμινίου που μπορεί να στερεωθεί μεταξύ κάθετων δοκών με άμεση στερέωση μέσω του προφίλ αλουμινίου ή βάσεων στερέωσης, να ενσωματωθεί  σε ένα σύστημα σκίασης markilux ή να αποτελεί ένα αυτόνομο στοιχείο με στύλους στερέωσης σε θεμέλιο μπετόν.

Είναι όμορφο, σταθερό κι εύχρηστο στοιχείο προστασίας από τον άνεμο, τη σκόνη και τα αδιάκριτα βλέμματα. Το ύφασμα της τέντας είναι πάντα άριστα τεντωμένο, χάρις στο κατοχυρωμένο από τη markilux σύστημα στερέωσης.

Κάθε στοιχείο έχει μέγιστες διαστάσεις έως 300 εκ. πλάτος Χ 250 εκ. ύψος και μπορούν να τοποθετηθούν εν σειρά… όσα θέλετε, σχηματίζοντας ακόμα και γωνία! Υπάρχει η δυνατότητα για τριγωνικά στοιχεία σκίασης, ιδανικά για τη markilux pergola και τη markilux construct, με μέγιστες διαστάσεις έως 600 εκ. πλάτος Χ 150 εκ. ύψος.

Η έκδοση slide της τέντας markilux format έχει αυξημένη λειτουργικότητα και μεγάλη ευελιξία. Τα πλαίσια αλουμινίου με στερεωμένο ύφασμα σκίασης τοποθετούνται επάλληλα σε βάση με ατσάλινους οδηγούς. Κινούνται πανεύκολα και με ελάχιστο θόρυβο και, σε πλήρη ανάπτυξη, δημιουργούν μια επιφάνεια με πλάτος έως 6 μέτρα που σας προστατεύει αποτελεσματικά από τον άνεμο και τα αδιάκριτα μάτια. Σε διπλανά μπαλκόνια, το markilux format slide προσφέρει ιδιωτικότητα όταν τη χρειάζεστε αλλά και επικοινωνία με τους γείτονες όταν την επιθυμείτε. Κι ακόμα, μπορεί να συμπληρώσει μια στεγασμένη θέση πάρκινγκ, προστατεύοντας το αυτοκίνητο από τον άνεμο, τον ήλιο και τη σκόνη.

Τα markilux format slide είναι τα ιδανικά διαχωριστικά για εσωτερικούς χώρους κι εξωτερικούς χώρους. Με την πάνω πλευρά να στερεώνεται σε οδηγό στην οροφή ή σε οριζόντιο δοκό, μέχρι και 5 πλαίσια μπορούν να συνυπάρχουν, δημιουργώντας ένα “τείχος προστασίας” με πλάτος έως 6 μέτρα ή να αποσύρονται κάνοντας πάλι ενιαίο το χώρο. Στο εσωτερικό, η τέντα markilux format slide μπορεί να δημιουργήσει ένα πρόσθετο δωμάτιο ή έναν αποθηκευτικό χώρο. Ενσωματώνεται ιδανικά στο markilux markant ή σε οποιοδήποτε σύστημα τύπου βιοκλιματικής πέργκολας, σαν format slide αλλά και με τη σταθερή του μορφή.

Ο σκελετός της τέντας markilux format διατίθεται σε 7 standard χρώματα αλλά και οποιοδήποτε χρώμα RAL. Για το ύφασμα της τέντας, υπάρχουν διάφορες επιλογές από τις συλλογές markilux, ανάμεσα στις οποίες και screen υφάσματα. Κι ακόμα, υπάρχει η δυνατότητα για ενσωματωμένο παράθυρο ζελατίνας για να έχετε προστασία αλλά και ανεμπόδιστη θέα.

Σχεδιαστικά χαρακτηριστικά τέντας markilux format

 • Made-to-measure με μέγιστες διαστάσεις 300Χ250 εκατοστά (ΠλάτοςΧΎψος)
 • Τριγωνικά στοιχεία με μέγιστες διαστάσεις 600Χ150 εκατοστά (ΠλάτοςΧΎψος)
 • Στην τέντα format slide μέχρι 5 πλαίσια συνυπάρχουν, με μέγιστο πλάτος 6 μέτρα
 • 7 standard χρώματα σκελετού, αλλά κι όλες οι RAL αποχρώσεις
 • Πολλές επιλογές για ύφασμα, από όλες τις συλλογές markilux, εκτός των αδιάβροχων.
 • Δυνατότητα για ενσωματωμένο παράθυρο ζελατίνας

Τεχνικά στοιχεία τέντας markilux format

 • Το πλαίσιο είναι κατασκευασμένο από αλουμίνιο
 • Το ύφασμα παραμένει τεντωμένο χάρις σε κατοχυρωμένο σύστημα στερέωσης
 • Πολλές τέντες markilux format μπορούν να τοποθετηθούν εν σειρά, σχηματίζοντας ακόμα και γωνία
 • Στο format slide τα επάλληλα πλαίσια στερεώνονται σε βάση με ατσάλινους οδηγούς
 • Στο format slide υπάρχει δυνατότητα στερέωσης σε οδηγό στην οροφή ή σε οριζόντιο δοκό

2018 © Copyright - markilux.gr - Powered by Level Up