Τέντα markilux 3300

Τέντα markilux 3300

Το κρυμμένο

Εάν το markilux 3300 τοποθετηθεί σε μία εσοχή του τοίχου, όταν αναδιπλώνεται μπορεί κυριολεκτικά να εξαφανιστεί οπτικά ή να φαίνεται σαν ένα διακοσμητικό πάνελ. Όταν εμφανιστεί, είναι ένα υπέροχο σύστημα σκίασης με άψογα τεχνικά χαρακτηριστικά που συνδυαστικά μπορεί να καλύψει μεγάλες επιφάνειες.

Το σύστημα σκίασης markilux 3300 είναι ιδανικό για οικιακή αλλά και επαγγελματική χρήση – για τους ίδιους ακριβώς λόγους. Η κασέτα με το στιβαρό design στερεώνεται με σιγουριά σε τοίχο, το νερό ρέει μακριά χάρις στις διπλές υδρορροές, οι βίδες και τα εξαρτήματα είναι από ανοξείδωτο ατσάλι, οι βάσεις των βραχιόνων είναι καλυμμένες με Teflon, οι βιονικοί βραχίονες λειτουργούν με απίστευτη αντοχή.

Το σύστημα διατίθεται σε τόνους του λευκού και του γκρι που ταιριάζουν τέλεια με μια τεράστια ποικιλία υφασμάτων, ακόμα και των αδιάβροχων που εξασφαλίζουν άνεση κάτω από το markilux 3300 όλες τις εποχές του χρόνου.

Το σύστημα σκίασης markilux 3300 είναι made-to-measure, με μέγιστες διαστάσεις 700×400 cm, καλύπτει δηλαδή έως 28 τετραγωνικά. Ακόμα μεγαλύτερες επιφάνειες μπορούν να καλυφθούν με έως 3 συστήματα να συνδέονται μεταξύ τους.

2018 © Copyright - markilux.gr - Powered by Level Up