Τέντα Ανοιχτού Τύπου markilux 930

“Η Κινούμενη”

Με υπέροχο design, η τέντα markilux 930 δεν είναι απλά “Η Κινούμενη” αλλά κάνει ορατή την προηγμένη τεχνολογία και τη σχεδιαστική καινοτομία. Έχει διακριθεί με reddot Design Award κι αποτελεί ιδανική επιλογή για μπαλκόνια ή για χώρους με μαρκίζα.

Το σύστημα σκίασης markilux 930 έχει όλα τα προτερήματα κι ένα μοναδικό χαρακτηριστικό. Όταν η τέντα είναι κλειστή, είναι σε οριζόντια θέση με συνολικό ύψος μόλις 12, 2 εκ. Με την ενεργοποίηση, ο μηχανισμός αρχικά περιστρέφεται δίνοντας σε όλο το σύστημα κλίση μέχρι 80ο, σχεδόν κάθετα. Μετά, οι βραχίονες και το ύφασμα σκίασης ξεδιπλώνονται και προσφέρουν πλούσια σκιά, ακόμα κι όταν ο ήλιος είναι χαμηλά στον ορίζοντα.

Η markilux 930 είναι τέντα ανοικτού τύπου, σχεδιασμένη για εγκατάσταση κάτω από προεξέχουσες στέγες, όπου δεν απαιτείται πρόσθετη προστασία του υφάσματος και του μηχανισμού.

Ο σκελετός είναι κομψός και εξαιρετικά λεπτός, χάρη στην κατασκευή χωρίς μπάρα ροπής. Η τέντα έχει κλίση της επιφάνειας σκίασης από 5ο έως 80ο που ρυθμίζεται εύκολα μέσω ειδικών βιδών. Οι αναδιπλούμενοι βραχίονες, με δίδυμες ατσάλινες αλυσίδες στην άρθρωση, κρατούν πάντα καλά τεντωμένο το ύφασμα σκίασης, μέσω της προσαρμοσμένης μετάδοσης ισχύος. Οι επάνω αρθρώσεις τους ασφαλίζονται στα πλαϊνά τμήματα κι ελευθερώνονται πάλι μόνο κατά το κλείσιμο. Ένας ειδικός μηχανισμός κλειδώματος εμποδίζει την ταλάντωση και την ανύψωση του συστήματος από τον άνεμο. Το κλειστό εμπρόσθιο προφίλ, ο μηχανισμός κλειδώματος και οι βραχίονες εξασφαλίζουν στην τέντα μεγάλη σταθερότητα και αντοχή στον άνεμο. Η τέντα έχει χειροκίνητη λειτουργία με λαβή από ανοξείδωτο ατσάλι, μπορεί όμως να εξοπλισθεί με ηλεκτρικό μοτέρ, που έχει είτε ενσύρματο χειριστήριο τοποθετημένο σε τοίχο ή ασύρματο τηλεχειριστήριο.

Μία τέντα markilux δεν αρκεί να είναι πρακτική και λειτουργική, πρέπει να δείχνει και υπέροχη. Το design της markilux 930 είναι μοντέρνο, υπάρχουν 7 υπέροχα χρώματα διαθέσιμα για το σκελετό, βολάν σε διάφορα σχέδια κι είναι διαθέσιμες εκατοντάδες επιλογές σε μοτίβα και χρώματα για το ύφασμα σκίασης, από όλες τις συλλογές markilux. Η τέντα έχει συνολικά υπέροχη εμφάνιση και δημιουργεί μια πολύ όμορφη αίσθηση στο μπαλκόνι σας.

Σχεδιαστικά χαρακτηριστικά

  • Made-to-measure, με μέγιστο πλάτος 500 εκ. και μέγιστη προβολή 300 εκ.
  • Η τέντα τοποθετείται σε τοίχο ή σε οροφή
  • Ο μηχανισμός περιστρέφεται σε προρυθμισμένη κλίση από 5ο έως 80ο, μόνο όταν το σύστημα έχει λειτουργία με μοτέρ
  • Το σύστημα έχει συνολικό ύψος 12,2 εκ. σε κλειστή θέση

Τεχνικά στοιχεία

  • Ειδικός μηχανισμός κλειδώματος εμποδίζει την ανύψωση του συστήματος από τον άνεμο
  • Ηλεκτροκίνηση και ενσύρματος ή ασύρματος τηλεχειρισμός διατίθεται ως πρόσθετος εξοπλισμός για την τέντα
  • Η τέντα εξοπλίζεται με αισθητήρα δυναμικής ανέμου Vibrabox και αισθητήρες ήλιου και αέρα

2018 © Copyright - markilux.gr - Powered by Level Up