Τέντα markilux 930

Τέντα markilux 930

Η κινούμενη

Το σύστημα σκίασης markilux 930 έχει όλα όσα περιμένετε κι ένα μοναδικό χαρακτηριστικό. Στερεώνεται στην οροφή κι ο μηχανισμός της τέντας περιστρέφεται με τις εντολές σας. Είναι οριζόντιος όταν κλείνει και παίρνει κλίση μέχρι 80ο όταν ξεδιπλώνεται, σχεδόν κάθετα. Έτσι, έχετε πάντα τέλεια σκίαση.

Το markilux 930  είναι ένα κομψό, καλαίσθητο κι απίστευτα λειτουργικό σύστημα σκίασης με μοναδικό μηχανισμό βύθισης. Ιδανικά, τοποθετείται κάτω από προεξέχουσα οροφή όπου δεν χρειάζεται πρόσθετη προστασία του υφάσματος και των μηχανικών μερών. Ένας έξυπνος μηχανισμός περιστροφής φέρνει το σύστημα σε οριζόντια θέση όταν είναι κλειστό.

Κατά το άνοιγμα το σύστημα σκίασης παραμένει αρχικά σε οριζόντια θέση και μετακινείται στη συνέχεια σε μία προρρυθμισμένη γωνία κλίσης. Μέσω ρυθμιστικών βιδών μπορεί να αλλάζει η κλίση μεταξύ 5 ° και 80 °. Η ανύψωση του ανοιγμένου συστήματος σκίασης από τον άνεμο εμποδίζεται μέσω της ανάλογης ασφάλειας. Οι επάνω αρθρώσεις των βραχιόνων κλειδώνουν στα πλαϊνά τμήματα και ελευθερώνονται πάλι μόνο κατά το κλείσιμο.

Το στρογγυλό, κλειστό προφίλ αντίβαρου εγγυάται την επαρκή ευστάθεια και βελτιωμένοι βραχίονες με αλυσίδα από ατσάλι φροντίζουν για τεντωμένη εφαρμογή του υφάσματος, μέσω της προσαρμοσμένης μετάδοσης ισχύος. Το σύστημα σκίασης ενδείκνυται εξίσου για τοποθέτηση σε οροφή ή σε τοίχο.

Tο markilux 930 swing διατίθεται ακριβώς στα μέτρα του χώρου σας, με μέγιστο πλάτος 500 εκ. και μέγιστη προβολή 300 εκ. Έχει χειροκίνητη λειτουργία με χερούλι από ατσάλι, προαιρετικά με ασύρματο μοτέρ και τηλεχειριστήριο markilux. Μπορεί να εφοδιαστεί με  όλα τα ακρυλικά και sunsilk snc υφάσματα σκίασης markilux, ακόμα και από την αποκλειστική σειρά signature.

Ένα βολάν περιλαμβάνεται στον παραδοτέο εξοπλισμό.

2018 © Copyright - markilux.gr - Powered by Level Up