Το πιο νέο κι εντυπωσιακό showroom της markilux

Στο Βερολίνο, κοντά στην κεντρική λεωφόρο Kurfürstendamm, εντός του stilwerk που φιλοξενεί brands που διακρίνονται για το design τους. Εκεί λειτουργεί ο νέος εκθεσιακός χώρος της markilux. Πόσο ταιριαστό !!!

Το δέκατο εκθεσιακό κέντρο markilux, που έκανε εγκαίνια τον Απρίλιο 2016, είναι ο φορέας μιας νέας αντίληψης παρουσίασης των προϊόντων κι αλληλεπίδρασης με τον καταναλωτή, η οποία σηματοδοτείται από την τοποθεσία του. Ακριβώς στην καρδιά του πολιτιστικού κέντρου της Γερμανίας, στο Βερολίνο

Το νέο εκθεσιακό κέντρο markilux είναι πλημμυρισμένο από φως σε όλη την επιφάνειά του που φθάνει τα 600 τετραγωνικά μέτρα. Είναι ιδανικό για παρουσιάσεις νέων προϊόντων, όπως το σύστημα εξωτερικής σκίασης markilux 970 και ο σύστημα κάθετης σκίασης markilux 879.

Στον νέο εκθεσιακό χώρο παραμένει η χαρακτηριστική κόκκινη σήμανση markilux αλλά κυριαρχούν μπεζ, κρεμ και γκρι χρωματικοί τόνοι. Επιπλέον της παρουσίασης των προϊόντων, οι επισκέπτες δέχονται συμβουλές αγοράς και τους υποδεικνύονται οι κατάλληλοι  τοπικοί αντιπρόσωποι.

Με το νέο εκθεσιακό χώρο στο Βερολίνο, η markilux ολοκληρώνει ένα κύκλο παρουσίας στις γερμανόφωνες περιοχές της Κεντρικής Ευρώπης. Η markilux έχει αποκλειστικούς εκθεσιακούς χώρους στο Εμσντέτεν, το Αμβούργο, την Κολωνία, το Λέραχ, το Σάλτσμπουργκ και τώρα στο Βερολίνο. Πλέον των 6 εταιρικών εκθεσιακών χώρων της markilux, λειτουργούν περισσότεροι από 350 προϊοντικές εκθέσεις σε καταστήματα συνεργατών.

2018 © Copyright - markilux.gr - Powered by Level Up