Τέντα markilux 1700 – 1700 stretch

Τέντα markilux 1700 – 1700 stretch

Το ανοικτό

Όταν έχετε τη διάθεση να ανοίγετε το σπίτι σας σε φίλους και παρέες, μπορείτε να ανοίγετε το σύστημα σκίασης markilux 1700.  Θα επιβραβεύσει την επιλογή σας προσφέροντας πλούσια σκιά, ακόμα και σε μεγάλες επιφάνειες, αλλά κι αισθητική απόλαυση με το  κομψό και διαχρονικό του design.

To σύστημα σκίασης markilux 1700 είναι ανοικτού τύπου κι εφαρμόζεται όταν η κασέτα δεν είναι επιθυμητή ή απαραίτητη, όπως σε περίπτωση που το σύστημα θα τοποθετηθεί κάτω από οροφή.

Ο σχεδιασμός και τα κατασκευαστικά μέρη είναι απόλυτα εναρμονισμένα μεταξύ τους. Το σύστημα είναι εφοδιασμένο με αρθρωτούς βραχίονες εξοπλισμένους με βιονικούς ιμάντες, για εξαιρετική αντοχή και λειτουργικότητα.

Ο φέρων σωλήνας στήριξης και ο άξονας υφάσματος συγχωνεύονται μέσω ενός πλευρικού καλύμματος σε σχήμα σταγόνας. Μπροστά το διακριτικό αλλά καλλίγραμμο αντίβαρο από διελασμένο αλουμίνιο, με υδρορροή και πλευρική απορροή υδάτων, συμπληρώνει την κομψή εμφάνιση του συστήματος. Τα πλαϊνά καπάκια διατίθενται και σε γυαλιστερό χρώμιο και χαρίζουν στο σύστημα ακόμη πιο ιδιαίτερη εμφάνιση.

Χάρη στην ιδιαίτερα σταθερή κατασκευή μπορούν να σκιαστούν μεγάλες επιφάνειες, ιδιαίτερα αν συνδυάσετε έως και 3 συστήματα markilux 1700.

Διατίθεται σε standard χρώματα RAL, στα χρώματα Lounge αλλά και σε ειδικά χρώματα.

Το markilux 1700 stretch είναι ιδανικό για σημεία με περιορισμένο πλάτος. Με δύο διασταυρούμενους βραχίονες, ακόμα και με περιορισμένο πλάτος, μπορεί να έχει μεγάλη προβολή.

Οι προαιρετικές επιλογές εξοπλισμού περιλαμβάνουν στοιχεία από γυαλιστερό χρώμιο, βολάν, συνδεδεμένο σύστημα, μπορεί να διακοσμηθεί με γυαλισμένα τελικά καλύμματα και καθρέφτες κατόπιν αιτήματος.

2018 © Copyright - markilux.gr - Powered by Level Up