Τέντα με Σύστημα Κασέτας markilux MX-1 Compact

“Η Απαράμιλλη”

Η τέντα ΜΧ-1 Compact είναι μια εκδοχή του κορυφαίου συστήματος σκίασης με τις ίδιες επιδόσεις σε ποιότητα, τεχνολογία, αντοχή, λειτουργικότητα. Η μόνη εμφανής διαφορά είναι η μικρότερη σε διαστάσεις κασέτα. Και η κατά μερικά εκατοστά μικρότερη μέγιστη προβολή. Και, τίποτα άλλο. Είναι “Το Απαράμιλλο” σύστημα σκίασης, που στην πραγματικότητα δίνει την ευκαιρία να παρουσιαστούν κι άλλα προσόντα που έχει κοινά με τη “ναυαρχίδα” ΜΧ-1.

Είναι τέντα-σε-κασέτα, ένα θαύμα της προηγμένης τεχνολογίας στη σκίαση κι έχει διακριθεί με reddot design award, interior innovation award, German Design Award, iF Design Award. Είναι ένα σύστημα που προσφέρει πολλά περισσότερα από προστασία από τον ήλιο και τη βροχή. Δημιουργεί ένα χώρο με τη δική του ατμόσφαιρα, αισθητική, μικροκλίμα, κι αλλάζει τις συνήθειες των ανθρώπων.

Έχοντας υπερκαλύψει τις όποιες απαιτήσεις μπορεί να υπάρχουν από ένα σύστημα σκίασης, η τέντα ΜΧ-1 Compact προσφέρει Σκιά και Φως. Όσο κι να απολαμβάνετε την πλούσια σκιά στη διάρκεια της ημέρας, ανυπομονείτε να σουρουπώσει. Τότε, τα φώτα ανάβουν, η τέντα αναδεικνύει το design της και την καλαισθησία σας, όλη η αίσθηση που αποπνέει το σπίτι σας αλλάζει. LED spots με ρυθμιζόμενη ένταση μπορούν να τοποθετηθούν κάτω από την κασέτα, αλλάζοντας όλη την πρόσοψη του κτιρίου. LED spots και lines τοποθετούνται στο εμπρόσθιο μέρος, φωτίζοντας το χώρο κάτω και μπροστά από την τέντα. Ο φωτισμός με LED στο πάνελ, πίσω από ένα χρωματιστό πλέξιγκλας, δίνει έναν πιο παιχνιδιάρικο τόνο στη συνολική εμφάνιση.

Η αισθητική του συστήματος ικανοποιεί και την παραμικρή ιδιοτροπία του προσωπικού σας γούστου. Ο σκελετός του συστήματος διατίθεται σε 7 standard χρώματα αλλά και σε οποιοδήποτε χρώμα της παλέτας RAL. Συνδυάζονται με 7 χρώματα στο εμπρόσθιο πάνελ – 5 χρώματα με δυνατότητα οπίσθιου φωτισμού με LED. Φυσικά, η τέντα έχει όλες τις επιλογές για ύφασμα σκίασης, από όλες τις συλλογές markilux, εκατοντάδες χρώματα και μοτίβα. Η τέντα markilux MX-1 compact μπορεί να αποκτήσει πολύ ιδιαίτερο look, με τα χρώματα της νέας  παλέτας “Selection MX”. Περιλαμβάνει μεταλλικά χρώματα, με πρόσθετη επικάλυψη και γυαλιστερές ή ματ πινελιές σε τεχνοτροπία πατίνας, που συνδυάζονται με τα χρώματα του σκελετού και δίνουν στην τέντα υπέροχη όψη. Η τέντα μπορεί να εξοπλιστεί με κάθετη σκίαση Shadeplus, που προσαρμόζεται στο εμπρόσθιο μέρος κι έχει ηλεκτροκίνηση και τηλεχειρισμό, ενσύρματο ή ασύρματο.

Σχεδιαστικά χαρακτηριστικά

  • Made-to-measure, με μέγιστο πλάτος 700 εκ. και μέγιστη προβολή 415 εκ.
  • Η τέντα μπορεί να εξοπλιστεί με SHADEPLUS
  • LED spots και lines μπορούν να τοποθετηθούν στο αντίβαρο
  • Ρυθμιζόμενης έντασης LEDs μπορούν να τοποθετηθούν κάτω από την κασέτα, LED spots και lines στο εμπρόσθιο μέρος, οπίσθιος φωτισμός με LED στο διαφανές, χρωματιστό plexiglass

Τεχνικά στοιχεία

  • Διατίθεται και πρόσθετος εξοπλισμός για την τέντα, ηλεκτροκίνηση και τηλεχειρισμός, αισθητήρες φωτός, βροχής, ανέμου, σύστημα Silentec αθόρυβης λειτουργίας
  • Kλίση της επιφάνειας σκίασης κατά 5ο – 25ο
  • Βραχίονας με βιονικό ιμάντα
  • Εφάπτεται σε τοίχο – Στήριξη μόνο σε τοίχο

2018 © Copyright - markilux.gr - Powered by Level Up