Εκθέσεις

markilux στη horeca 2017
markilux στη horeca 2017

HO.RE.CA. 2017


Εξαίρετη παρουσία κι ουσιαστικά αποτελέσματα.

Η κορυφαία markilux έχει μόνιμη θέση στα πιο όμορφα ξενοδοχεία, εστιατόρια και café. Κι η παρουσία της στη HO.RE.CA 2017 ήταν εντυπωσιακή και καλοδεχούμενη από το κοινό των επαγγελματιών.

Για μια ακόμα χρονιά η εταιρεία GOURNOPANOS είχε δυναμική παρουσία στην κορυφαία έκθεση με ένα πολύ όμορφο περίπτερο. Ο εξαιρετικά δραστήριος εξουσιοδοτημένος συνεργάτης markilux, με παρουσία σε Κολωνάκι, Άλιμο κι Αργυρούπολη, αξιοποίησε με ιδανικό τρόπο την ευκαιρία προβολής που δίνει η HO.RE.CA. στους εκθέτες της.

Σε συνεργασία με την εταιρεία GOURNOPANOS, η markilux παρουσίασε με εντυπωσιακό τρόπο τα προϊόντα της κι υποστήριξε πολύ αποτελεσματικά τη θέση της ως #1 στα συστήματα σκίασης.

Ιδιαίτερη αίσθηση προκάλεσαν τα ειδικά σχεδιασμένα για την έκθεση έντυπα της markilux. Ένα τρίπτυχο που στόχευε ακριβώς σε επιχειρηματίες του χώρου HO.RE.CA.  κι ένα πολυσέλιδο εταιρικό έντυπο markilux. Άψογη ήταν η παρουσία και η συμπεριφορά των ανθρώπων στο περίπτερο.

Ειδικά για την έκθεση, επισκέφθηκε την Ελλάδα η κα Ναταλία Μαράντου από το International Sales της markilux. Έτσι, τίμησα τη συνεργασία με τον κ. Γουρνοπάνο αλλά είχε ουσιαστικές επαφές με το σύνολο των εξουσιοδοτημένων αντιπροσώπων στην Ελλάδα.

National Homebuilding & Renovating Show 2017 – BIRMINGHAM


Εντυπωσιακή markilux σε απευθείας μετάδοση

Ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία η συμμετοχή της markilux στο National Homebuilding & Renovating Show, όπου εκατοντάδες εκθέτες παρουσίασαν χιλιάδες προϊόντα. Είναι το μεγαλύτερο εκθεσιακό γεγονός για τις κατασκευές οικίας κι ανακαινίσεις στη Μεγάλη Βρετανία που κάθε χρόνο υλοποιείται σε διάφορες πόλεις.  Η markilux εντυπωσίασε με τα συστήματα σκίασης και τις καινοτομίες της όσους επισκέφθηκαν το περίπτερό της Νο. Η187, στο τεράστιο Eκθεσιακό Κέντρο NEC στο Μπίρμιγχαμ, το οποίο έχει μεγαλώσει και εξελιχθεί πολύ από το 1977 όταν έκανε τα εγκαίνιά του η Α.Μ. Βασίλισσα Ελισάβετ.

Η πρωτοτυπία του National Homebuilding & Renovating Show έγκειται στο γεγονός ότι |φέρνει τεχνίτες αλλά κι όσους ασχολούνται με μαστορέματα σε άμεση επαφή με τα brands, τα προϊόντα και τους ειδικευμένους συμβούλους. Έτσι η markilux είχε την ευχέρεια να αποκαλύψει όλα τα προτερήματα των συστημάτων της, μιας και ο κάθε επισκέπτης είναι και τεχνίτης αλλά και χρήστης, άρα ενδιαφέρεται για τα πάντα – από τις τεχνικές προδιαγραφές της τοποθέτησης μέχρι τις αποχρώσεις του υφάσματος.

markilux BIRMINGHAM 1
Datei-rimini

Τ&Τ – Tende & Tecnica


Η markilux είναι τακτικός εκθέτης στην ήδη μεγάλη κι ολοένα και μεγαλύτερη εξειδικευμένη έκθεση Τ&Τ – Tende & Tecnica, που διοργανώνεται στο χώρο του Rimini Fiera στο Ρίμινι της Ιταλίας.

MADE expo


Η MADE expo είναι μια τεράστια ετήσια έκθεση στο υπέροχο εκθεσιακό κέντρο FIERA MILANO RHO όπου περισσότεροι από 1.400 εκθέτες παρουσιάζουν τα καινοτόμα και πρωτοποριακά προϊόντα τους.

 

made expo Italy
modena

Modena Trade Fair


Η markilux συμμετέχει και στο Modena Trade Fair που γίνεται στη Modena της Ιταλίας, παρουσιάζοντας τα συστήματα σκίασης και τον πρόσθετο εξοπλισμό.

TOP PRODUCTS 2017


Στο μεγάλο και μοντέρνο Tel Aviv Convention Center διοργανώθηκε η έκθεση TOP PRODUCTS 2017 όπου συμμετείχε και η κορυφαία markilux.

tropicasa

Send this to friend