Εκθέσεις markilux

XENIA 2017 – H MARKILUX ΕΓΚΑΙΝΙΑΣΕ ΜΙΑ ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η μεγάλη έκθεση ΧΕΝΙΑ 2017, στο METROPOLITAN EXPO, 25-27 Νοεμβρίου. Η μεγάλη προσέλευση, η αυξημένη παρουσία επαγγελματιών του χώρου της φιλοξενίας και το υψηλό επίπεδο των εκθετών δημιούργησε ένα ιδανικό περιβάλλον για να καθιερωθεί η markilux ως #1 στη σκίαση.

Ο απολογισμός της συμμετοχής μας στην ΧΕΝΙΑ 2017 είναι απολύτως θετικός, μιας και εξυπηρετεί τη στόχευση μας στον επαγγελματικό χώρο και κυρίως στη βιομηχανία της φιλοξενίας. Είχαμε την ευκαιρία να επικοινωνήσουμε ότι οι Καινοτομίες μας είναι Εντυπωσιακά Πρακτικές.

Η markilux είχε σημαντική παρουσία σε δύο εκθεσιακούς χώρους, στα πλαίσια της στρατηγικής ενδυνάμωσης του δικτύου της.

Σε ένα εντυπωσιακό περίπτερο, η κοινή παρουσία μας με τους επίσημους αντιπροσώπους μας GOURNOPANOS και KARANTONAS ανέδειξε την αισθητική και τις κοινές μας αξίες. Εδώ επικοινωνήσαμε και το μήνυμα markilux Κορυφαία Όλων των Εποχών, που αναφέρεται τόσο στη διαρκή πρωτοπορία μας όσο και στην αξία χρήσης των συστημάτων σκίασης όλες τις εποχές του χρόνου.

Είχαμε μια εξίσου αποτελεσματική παρουσία στο περίπτερο του επίσημου αντιπροσώπου μας TENTAGON, που επικέντρωνε την προσοχή του επισκέπτη στη διαδικασία της άριστης εφαρμογής, από την προσεκτική μέτρηση μέχρι τις ειδικές τεχνικές τοποθέτησης. Με ουσιαστικό τρόπο, η TENTAGON επικοινώνησε πόσο σημαντική είναι η λειτουργική ενσωμάτωση του συστήματος σκίασης στην αισθητική του χώρου και τη βελτίωση των συνθηκών ζωής.

Η εξαιρετική συνεργασία με τους επίσημους αντιπροσώπους μας που συμμετείχαν στην ΧΕΝΙΑ 2017, το υψηλό επίπεδο των εκθεσιακών τους χώρων, η συνολική παρουσία τους, ακόμα και τα έντυπά τους, έκαναν εφικτή την επιτυχημένη κοινή μας παρουσία και έδωσαν ώθηση στην ανάπτυξη των επιχειρηματικών μας σχεδίων.

Η markilux επιμένει να δημιουργεί πρωτοποριακά συστήματα σκίασης, επιβεβαιώνει την τοποθέτησή της ως #1 στη σκίαση και συνεχίζει να επικοινωνεί αποτελεσματικά ότι τα συστήματά της είναι Κορυφαία Όλων των Εποχών.