Χρώματα συστημάτων σκίασης

Χρώματα συστημάτων σκίασης

ΤΑ ΒΑΣΙΚΑ ΧΡΩΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ …7

Όταν ένα σύστημα σκίασης είναι ανοικτό, σε όλη του τη μεγαλοπρέπεια, η συνολική αισθητική καθορίζεται από το σχέδιο και τον χρωματισμό του υφάσματος σκίασης – αλλά και την αλληλεπίδρασή του με το περιβάλλον. Όμως, το τελικό αποτέλεσμα ξεκινά με την επιλογή του βασικού χρώματος, αυτό του σκελετού, της κασέτας και των βραχιόνων.

Επειδή επηρεάζει όλες τις επόμενες αισθητικές επιλογές σας αλλά πρωτίστως γιατί είναι το μοναδικό χρώμα όταν το σύστημα σκίασης είναι κλειστό, το βασικό χρώμα είναι σημαντικό. Λάβετε υπ’ όψιν τα αρχιτεκτονικά δεδομένα – χρώμα και υφή τοίχων, χρώματα και υλικά κουφωμάτων κ.ά. – αλλά και τον περιβάλλοντα χώρο, κι αποφασίστε με ποιο βασικό χρώμα θα ξεκινήσετε μια μεγάλη αισθητική παρέμβαση στο χώρο σας.

Τα βασικά χρώματα στη σκίαση είναι 7, αυτά που έχει επιλέξει η κορυφαία markilux και προσφέρει ως επιλογές για κάθε σύστημά της. Προβλέποντας κάθε πιθανό χρωματικό συνδυασμό κι αξιοποιώντας την εμπειρία δεκαετιών στη σχεδίαση και παραγωγή συστημάτων σκίασης, η markilux προτείνει Ανθρακί μεταλλικό, Κρεμ –λευκό, Γκρι – Καφέ, Καφέ Αβάνας, Γκρι της Πέτρας μεταλλικό, Λευκό, Αλουμίνιο μεταλλικό.

Κάποια συστήματα σκίασης markilux σας δίνουν επιπλέον επιλογές για την κασέτα, όπως εμπρόσθια ή/και πλαϊνά πάνελ ή καλύμματα σε πολλούς χρωματισμούς. Ακόμα και η δυνατότητα ενσωμάτωσης φωτιστικών – LED spots ή ταινίες – στην κασέτα, το αντίβαρο και τους οδηγούς επηρεάζει την επιλογή του βασικού χρώματος.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι με τόσες δυνατότητες επιλογές, το σύστημα σκίασης markilux που θα βάλετε στο σπίτι και τη ζωή σας… Είναι και Φαίνεται Μοναδικό.

2018 © Copyright - markilux.gr - Powered by Level Up