Για μια ακόμα χρονιά η markilux διακρίθηκε στα “GERMAN BRAND AWARDS”

,

Η markilux διακρίνεται για τρία συνεχόμενα χρόνια στο διαγωνισμό “GERMAN BRAND AWARDS” , στην ενότητα “Building & Elements”. Εφέτος, η κορυφαία στη σκίαση εταιρεία κέρδισε τη διάκριση GOLD, τη δεύτερη υψηλότερη στην κατηγορία “Excellent Brands”.

Η υψηλή της βαθμολογία οφείλεται και στο επαναπροσδιορισμό του brand που επικεντρώνεται στο μοντέρνο design το οποίο ενσωματώνει στα προϊόντα της.

Στο σύγχρονο περιβάλλον του ανταγωνισμού, το ισχυρό brand name είναι ο αποφασιστικός παράγοντας για την επιτυχία μιας εταιρείας, περισσότερο από ποτέ. Όμως, η εικόνα της εταιρείας χτίζεται μεθοδικά και στοχευμένα, με μακροπρόθεσμο σχεδιασμό. Αυτό ακριβώς κάνει η markilux τα τελευταία χρόνια με συνέπεια κι επιτυχία, όπως αποδεικνύει η νέα της διάκριση στα “GERMAN BRANDS AWARDS”. Ο διαγωνισμός διενεργήθηκε τον Ιούνιο από το “German Brand Institute”, ένα θεσμό που δρομολογήθηκε από το “German Design Council” που εδρεύει στη Φρανκφούρτη.  Η κορυφαία στη σκίαση markilux έλαβε τη διάκριση GOLD στην κατηγορία μεταξύ των “Excellent Brands” στην κατηγορία “Building & Elements” .

Μόνο η συνέπεια στην ενδυνάμωση ενός brand name αποφέρει καρπούς

Το σκεπτικό της κριτικής επιτροπής για τη συνεχόμενη διάκριση της markilux επικεντρώνεται στο γεγονός ότι η εταιρεία έχει μετατρέψει το brand name της σε σύμβολο του συνδυασμού της υψηλής ποιότητας με τη μοντέρνα εμφάνιση. Έτσι, η εικόνα της έχει διατηρήσει τις παραδοσιακές αξίες της αλλά έχει προσαρμοστεί στις σημερινές απαιτήσεις της αγοράς.

«Ακολουθούμε μια σαφή και προσεκτικά καθορισμένη στρατηγική εδώ και χρόνια. Αυτό που έχει ιδιαίτερη σημασία είναι το γεγονός ότι η ποιότητα και ο μοντέρνος σχεδιασμός έχουν ενσωματωθεί στο logo μας, αλλά είναι πλέον ορατά στη διαφήμιση αλλά και την εμφάνιση των προϊόντων μας» δήλωσε ο Klaus Wuchner, Διευθυντής Πωλήσεων και Μάρκετινγκ της markilux. Η Christiane Berning, Επικεφαλής του τμήματος Marketing και Business Development, προσθέτει: «Θέλουμε να διασφαλίσουμε ότι η markilux θεωρείται ως κορυφαίο όνομα στο design προϊόντων σκίασης από τους καταναλωτές σε όλη την Ευρώπη αλλά και ευρύτερα. Η διάκριση στα GERMAN BRANDS AWARDS είναι ένα πολύ πειστικό επιχείρημα για τη ενίσχυση της εικόνας μας. Το γεγονός ότι κερδίζουμε αυτή τη διάκριση σε τέσσερις συνεχόμενους διαγωνισμούς επιβεβαιώνει τις εξαιρετικές επιδόσεις όλων των τμημάτων της εταιρείας μας κι αναδεικνύει την άκρως επιτυχημένη ανανέωση της εταιρικής μας ταυτότητας. Αυτό είναι το στοιχείο που στηρίζει και ταυτόχρονα προαναγγέλλει τη στρατηγική ανάπτυξης για τα επόμενα πέντε χρόνια. Σε αυτό το διάστημα, η markilux θα επιδιώξει να ενισχύσει περαιτέρω τη θέση της στην αγορά τόσο σε εθνικό όσο και σε διεθνές επίπεδο».