Τέντα με Σύστημα Κασέτας markilux 6000

“Η Ξεχωριστή”

Το σύστημα σκίασης markilux 6000 είναι ένα πραγματικό top model από τη Γερμανία, μια τέντα που έχει κερδίσει το reddot design award. Έχει εντυπωσιακή εμφάνιση, κορυφαία τεχνικά χαρακτηριστικά και δίνει ατελείωτες επιλογές για χρώματα, ύφασμα σκίασης, διακοσμητικά αξεσουάρ και πρόσθετο εξοπλισμό.

Η ίδια η markilux αποκαλεί αυτό το σύστημα σκίασης “Το Ξεχωριστό”, κυρίως γιατί ενσωματώνει πολλές καινοτομίες και τεχνολογικές πρωτοπορίες.

Μια εντυπωσιακά πρακτική καινοτομία της τέντας είναι ο “βιονικός τένοντας”, με ίνες υψηλής τεχνολογίας. Ο πρωτοποριακός βιονικός τένοντας είναι το συνδετικό μέσο των αρθρωτών βραχιόνων κι εξασφαλίζει τη χωρίς τριβές και σχεδόν αθόρυβη αναδίπλωσή τους. Αυτή η τεχνολογία καθιστά την τέντα markilux ακόμα πιο ισχυρή κι ανθεκτική.

Μια ακόμα καινοτομία markilux είναι το σύστημα ανάρτησης επιπρόσθετου εξοπλισμού με κλιπ, που επιτρέπει να προσθέσετε πανεύκολα επιπλέον παροχές στην τέντα, ακόμα και πολύ μετά από την τοποθέτησή της.

Ιδανική για εφαρμογή…και μεγάλη κλίση.

Η τέντα markilux 6000 διατίθεται στο στυλ Lounge, με τη δική του σειρά χρωμάτων και σχεδιαστικών επιλογών, ώστε η τέντα να έχει την εμφάνιση ακριβώς που θέλετε. Για παράδειγμα, στη σειρά Lounge τα χρώματα του σκελετού της τέντας διατίθενται σε κρεμ ανάγλυφο, γκρι πέτρας μεταλλικό, ανθρακί μεταλλικό και καφέ Αβάνας. Προαιρετικά τα χρώματα Lounge συνδυάζονται με τελειώματα σε γυαλιστερό χρώμιο και μεταλλικό πλέγμα.

Υπάρχουν εκατοντάδες επιλογές για ύφασμα σκίασης, με το σχεδιαστικό φάσμα να προσφέρει πρακτικά τα πάντα, από έντονα χρώματα έως και εκλεπτυσμένες κλασσικές γραμμές. Κάνοντας τις δικές σας επιλογές – από τα χρώματα του σκελετού της τέντας μέχρι το τεντόπανο – μπορείτε να εκφράσετε την προσωπική σας άποψη και να επηρεάσετε τη συνολική αισθητική του χώρου. Σε κάθε περίπτωση, τα τεντόπανα έχουν πάντα εξασφαλισμένη μια καθαρή εμφάνιση, χάρη στο φινίρισμα με εφέ αυτοκαθαρισμού με τη βοήθεια της βροχής.

Μπορεί να σκιάσει 28 τετραγωνικά μέτρα, και μπορούν να συνδυαστούν έως και 3 τέντες markilux 6000 για την κάλυψη μεγάλων επιφανειών. Οι προαιρετικές επιλογές εξοπλισμού περιλαμβάνουν LED spots ή LED lines στο προφίλ αντίβαρου, τελειώματα σε γυαλιστερό χρώμιο και μεταλλικό πλέγμα, ριντό, βολάν.

Σχεδιαστικά χαρακτηριστικά

 • Made-to-measure με μέγιστο πλάτος 700 εκ. και μέγιστη προβολή 400 εκ.
 • Η τέντα μπορεί να εξοπλιστεί με SHADEPLUS, χειροκίνητο ή με μοτέρ
 • LED spots ή LED lines μπορούν να τοποθετηθούν εσωτερικά στο αντίβαρο
 • Η τέντα markilux 6000 έχει διακριθεί με reddot design award
 • Iδανική για εφαρμογή σε μπαλκόνι μιας και, με διαφορετικές βάσεις, το σύστημα μπορεί να πάρει και μεγάλη κλίση

Τεχνικά στοιχεία

 • Bιονικός ιμάντας από ίνες υψηλής τεχνολογίας για τη βέλτιστη μεταφορά δυνάμεων
 • Η τέντα markilux 6000 έχει χειροκίνητη λειτουργία με ανοξείδωτο χερούλι
 • Διατίθεται και πρόσθετος εξοπλισμός για την τέντα, ηλεκτροκίνηση και τηλεχειρισμός
 • Επιλογή με μοτέρ και χειροκίνητη λειτουργία σε περίπτωση ανάγκης
 • Θερμάστρα στο χρώμα του συστήματος μπορεί να ενσωματωθεί στην κασέτα με βάσεις στο ίδιο χρώμα
 • Σύστημα Silentec αθόρυβης λειτουργίας
2018 © Copyright - markilux.gr - Powered by Level Up