Τέντα markilux 6000

Τέντα markilux 6000

Το ξεχωριστό

Ένα πραγματικό top model από τη Γερμανία, το σύστημα σκίασης markilux 6000 συνδυάζει την εντυπωσιακή εμφάνιση με κορυφαία τεχνικά χαρακτηριστικά. Κι είναι ξεχωριστό γιατί έχετε τόσες επιλογές για χρώματα, ύφασμα σκίασης, διακοσμητικά αξεσουάρ και πρόσθετο εξοπλισμό ώστε να το σχεδιάζετε ακριβώς όπως το θέλετε.

To σύστημα σκίασης markilux 6000 είναι η έκφραση της καινοτομίας, που ενσωματώνει πολλές νέες ιδέες και τεχνολογίες. Όπως τον αρθρωτό βραχίονα με το λεγόμενο “βιονικό τένοντα” που εξασφαλίζει τη χωρίς τριβές και σχεδόν αθόρυβη αναδίπλωση των βραχιόνων για 50.000 φορές (κατά τη διάρκεια δοκιμών από το Ινστιτούτο Fraunhofer).

Μαζί με τις ιδιαίτερες δυνατότητες αισθητικής προσαρμογής, το markilux 6000 προσφέρει ένα ακόμα μοναδικό χαρακτηριστικό. Στη γραμμή Lounge, τα χρώματα του σκελετού της τέντας διατίθενται σε κρεμ ανάγλυφο, γκρι πέτρας μεταλλικό και ανθρακί μεταλλικό κι έχουν πάντα εξασφαλισμένη μια καθαρή εμφάνιση, χάρη στις βαφές με εφέ αυτοκαθαρισμού με τη βοήθεια της βροχής. Φυσικά συνδυάζεται με υφάσματα σκίασης που συνδυάζονται τέλεια με τη συνολική αισθητική του χώρου.

To σύστημα σκίασης markilux 6000 είναι made-to-measure, με μέγιστες διαστάσεις 700 × 400 cm.
Οι προαιρετικές επιλογές εξοπλισμού περιλαμβάνουν LED σποτ στο προφίλ αντίβαρου, καθρέφτης με ιστό ανοξείδωτου χάλυβα ή χρωμιωμένος καθρέφτης και πλαίσιο, ριντό, βολάν, συνδεδεμένο σύστημα, αλλά κα μοτέρ με τηλεχειρισμό.

2018 © Copyright - markilux.gr - Powered by Level Up