Υφάσματα

Ανανεωμένη συλλογή υφασμάτων σκίασης

MARKILUX GOT THE LOOKS

Η ανανεωμένη συλλογή markilux προσφέρει ασύγκριτη ποικιλία με περισσότερους από 250 κωδικούς υφασμάτων “Made in Germany”, για να βάλετε το δικό σας όριο ανάμεσα στον ουρανό και τη γη.

Η εμφάνιση δεν έχει τη μεγαλύτερη σημασία.

Το ύφασμα σκίασης πρέπει να σας εξασφαλίζει απόδοση, αντοχή, προστασία από την ηλιακή ακτινοβολία. Όμως, δεν προστατεύει απλά από τον ήλιο και τη βροχή, φτιάχνει ατμόσφαιρα, δίνει χρώμα, επηρεάζει τη διάθεση.

Μόνο η εμφάνιση έχει σημασία.

Γιατί η ποιότητα markilux είναι δεδομένη, κορυφαία, ασυναγώνιστη. Επομένως, δείτε χρώματα, σχέδια, μοτίβα κι επιλέξτε ακριβώς αυτό που ταιριάζει ιδανικά στο χώρο κι ικανοποιεί ιδανικά την αισθητική σας.

Μόνο η markilux μπορεί να εγγυηθεί ποιότητα σε κάθε επιλογή σας.

Η markilux είναι κορυφαίος κατασκευαστής υφασμάτων υψηλής ποιότητας με εμπειρία σχεδόν 100 ετών. Η ομάδα σχεδιασμού υφασμάτων δημιουργεί συνεχώς νέα σχέδια και μοτίβα που ακολουθούν τις μοντέρνες διακοσμητικές κι αρχιτεκτονικές τάσεις αλλά επίσης χαρακτηρίζονται από διαχρονική αισθητική. Τα κορυφαίας ποιότητας υφάσματα σκίασης markilux κατασκευάζονται αποκλειστικά στη Γερμανία, στις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις στην πόλη Emsdetten, σύμφωνα με τις υψηλότερες προδιαγραφές ποιότητας. Τα νήματα βάφονται με μία μέθοδο που έχει αναπτύξει η markilux κι αποδίδει μέχρι 16.000.000 χρωματισμούς, με εξαιρετική φωτεινότητα κι ένταση χρώματος.

Πώς να επιλέξετε ύφασμα σκίασης

Ποιότητα

Τα υφάσματα σκίασης markilux κατασκευάζονται με νήματα ύφανσης sunsilk ή sunvas, ενώ υπάρχουν και υφάσματα που έχουν υποστεί ειδικές επεξεργασίες και πληρούν ιδιαίτερες προδιαγραφές.

Ποιότητα sunsilk

Εντυπωσιάζει με τη μοναδική του φωτεινότητα και τη μεταξένια υφή του. Τα υφάσματα με νήματα sunsilk δείχνουν υπέροχα όταν η φωτεινή πηγή είναι πίσω τους, π.χ. όταν βρίσκεστε κάτω από το σύστημα σκίασης μια ηλιόλουστη ημέρα.

Όλα τα υφάσματα σκίασης sunsilk είναι κατάλληλα για κάθε χρήση κι εφαρμόζονται σε όλα τα συστήματα σκίασης markilux

Ποιότητα sunvas

Έχει φυσική εμφάνιση, με απαλή λάμψη και αίσθηση υφάσματος στο άγγιγμα. Τα υφάσματα με νήματα sunvas χαρίζουν αίσθηση φυσικότητας και προστατεύουν από την αντηλιά.

Όλα τα υφάσματα σκίασης sunvas είναι κατάλληλα για κάθε χρήση κι εφαρμόζονται σε όλα τα συστήματα σκίασης markilux

Υφάσματα με ειδικές προδιαγραφές

Συμπληρώνουν τη συλλογή markiluxκι είναι κατάλληλα για χρήσεις με ιδιαίτερες απαιτήσεις. Με τη χρήση ειδικών υλικών, τα υφάσματα αποκτούν συγκεκριμένα πλεονεκτήματα – είναι ημιδιάφανα, αντανακλούν τη θερμότητα, είναι διαπερατά, έχουν υψηλή αδιαβροχοποίηση, ακόμα και υψηλή αντίσταση στη φλόγα.

Χρώμα

markilux visutex

Collection 50 / 4 / me

Η συλλογή περιλαμβάνει 50 καινοτόμα υφάσματα ποιότητας sunsilk και sunvas. Αντλούν τη σχεδιαστική τους έμπνευση από τη Μόδα, την Αρχιτεκτονική, τη Φύση και τις χρωματικές παραλλαγές και δημιουργούν τον προσωπικό σας «ουρανό».

markilux sunday collection

Δίνουν στην κάθε ημέρα σας Κυριακάτικη διάθεση

Περιλαμβάνει επτά διαφορετικές χρωματικές οικογένειες, ποιότητας sunsilk και sunvas, για να κάνετε την τέλεια επιλογή υφάσματος, όποιο κι αν είναι το σύστημα σκίασης που έχετε.

Ειδικές Ιδιότητες

transolair

Προστασία από τον ήλιο με υπέροχη θέα

Το transolair είναι ύφασμα σκίασης sunvas που έχει υποστεί διάτρηση με τη χρήση ειδικών διαδικασιών. Έτσι, δημιουργεί σκιά αλλά αφήνει τον αέρα και το φως να γεμίζει το χώρο. Ταυτόχρονα, προστατεύει την ιδιωτική σας ζωή από τα αδιάκριτα μάτια αλλά διατηρεί την οπτική επαφή με τον περιβάλλοντα χώρο.

Το transolair ενδείκνυται περισσότερο για χρήση σε κάθετες τέντες παραθύρων αλλά και γυάλινες οροφές. Δεν εφαρμόζεται σε τέντες με βραχίονες, στο markant και στο 8850.

vuscreenALU

Προστασία από τον ήλιο με πρόσθετη λειτουργικότητα

Αυτό το ύφασμα σκίασης έχει ύφανση με κενά της τάξης του 3% κι έχει μικροσκοπικά στοιχεία αλουμινίου ενσωματωμένα στην επίστρωσή του. Έτσι, αντανακλά το φως κι επιτρέπει την κυκλοφορία του αέρα, επιτυγχάνοντας τη μείωση της θερμοκρασίας στο εσωτερικό. Ταυτόχρονα, επιτρέπει να θαυμάζετε την εξωτερική θέα.
Το vuscreen ALU προσφέρει κορυφαία προστασία από τον ήλιο και τα αδιάκριτα μάτια κι ενδείκνυται περισσότερο για χρήση σε κάθετες τέντες παραθύρων.

Δεν εφαρμόζεται σε τέντες με βραχίονες, το markant, το 893, το 770/870 χωρίς tracfix, το 8800, το 8850 και την pergola.

perfotex

Ιδανικό για γυάλινες επιφάνειες κι οροφές

Με κενά στα νήματα ύφανσης, το perfotex είναι διαπερατό από τον αέρα και το νερό. Έτσι, μειώνεται ο κίνδυνος να δημιουργηθεί συγκέντρωση νερού και αυξημένη θερμοκρασία μεταξύ του υφάσματος σκίασης και της γυάλινης επιφάνειας.
Οι ενσωματωμένες στην επίστρωσή του ίνες αλουμινίου (σειρά 332 ΧΧ) μειώνει ακόμα περισσότερο τη θερμική επίδραση του ήλιου, ενώ το φινίρισμα αποτρέπει τη συσσώρευση βρωμιάς και απωθεί το νερό.

Ενδείκνυται περισσότερο για χρήση σε πέργκολες.
Δεν εφαρμόζεται σε τέντες με βραχίονες, το markant, το 893 και το 790.

* Η μία επιφάνεια περιέχει αλουμίνιο σε μεγαλύτερο ποσοστό και πρέπει να τοποθετείται στην εξωτερική πλευρά. Το αλουμίνιο είναι ορατό ειδικά όταν το ύφασμα φωτίζεται από την εξωτερική πλευρά.

sunvas perla

Αυτό το υψηλής τεχνολογίας ύφασμα sunvas έχει φινίρισμα που προσφέρει υψηλή προστασία από τις καιρικές συνθήκες και τη βροχή, και με δείκτη προστασίας UPF 50+ εξασφαλίζει τη μέγιστη δυνατή προστασία από την ηλιακή ακτινοβολία.
Το perla έχει διάφανη επίστρωση κι έτσι είναι οπτικά ίδιο κι από τις δύο πλευρές.

Εφαρμόζεται στα συστήματα σκίασης 730/830, 740/840, 8800 tracfix, pergola tracfix, markant, κι όλες τις τέντες με βραχίονες

Sunsilk perla FR

Η ειδική εκδοχή του υφάσματος perla με αυξημένες ιδιότητες αντίστασης στη φλόγα.

Η γαλακτώδης επίστρωση στο κάτω μέρος του υφάσματος δημιουργεί μια υπέροχη ατμόσφαιρα είτε στο φως της ημέρας είτε με τα φώτα αναμμένα κάτω από το σύστημα σκίασης.
Το χρώμα του υφάσματος είναι ορατό μόνο στην εξωτερική πλευρά.
Το perla FR είναι απαραίτητο όπου οι προδιαγραφές αντιπυρικής ασφαλείας είναι υψηλές και ταυτόχρονα το ύφασμα έχει και διακοσμητική αξία.

Εφαρμόζεται στα συστήματα σκίασης 730/830, 740/840, 8800 tracfix, pergola tracfix, markant, κι όλες τις τέντες με βραχίονες

Αρκεί να σας αρέσουν

Τα υφάσματα σκίασης markilux έχουν κορυφαία ποιοτικά χαρακτηριστικά

Τα υφάσματα σκίασης markilux είναι προϊόντα υψηλής τεχνολογίας, υψηλής ποιότητας και υψηλής αισθητικής. Παράγουμε τα πρωτοποριακά πολυεστερικά νήματα sunsilk snc και sunvas snc αποκλειστικά στη Γερμανία, χρησιμοποιώντας την πιο εξελιγμένη τεχνολογία ύφανσης. Τα υφάσματα δέχονται την επίστρωση snc, μια ειδική σύνθεση που έχει δημιουργήσει η markilux. Έτσι αποκτούν απίστευτη διάρκεια ζωής κι εξαιρετική αντοχή στη βροχή, την ηλιακή ακτινοβολία και τις διακυμάνσεις της θερμοκρασίας. Έχουν την πιστοποίηση Oeko-Texstandard100 που επίσηςσημαίνει ότι δεν έχουν χρησιμοποιηθεί επικίνδυνες χρωστικές και χημικά για την παραγωγή τους.

Διαρκείς και σχολαστικοί έλεγχοι διασφαλίζουν ότι κάθε εκατοστό υφάσματος είναι άψογο.

Καθαρή πρωτοπορία, καθαρή υπεροχή

Έχουν επίσημα  πιστοποιηθεί ως «Αυτοκαθαριζόμενα με φυσικό τρόπο»από το Institute for Textile Technology and Process Engineering (ITV) Denkendorf. Χάρις στην επίστρωση snc, οι μικροσκοπικές σταγόνες νερού συλλέγουν κάθε ίχνος σκόνης και το απομακρύνουν,ακόμα κι αν η κλίση της επιφάνειας σκίασης είναι μόλις 14ο.  Έτσι, τα χρώματα του υφάσματος παραμένουν ζωηρά και φωτεινά για πολλά χρόνια.

97-100% δείκτης προστασίας από τη UVA / UVB ακτινοβολία 

Σύμφωνα με το Hohenstein Research Institute, τα σκουρότερα υφάσματα σκίασης  markilux απορροφούν το 100% της UVA και UVB ακτινοβολίας ενώ τα πιο ανοικτόχρωμα – ακόμα και το λευκό– απορροφούν το 97%.

Μέγιστος δείκτης ηλιακής προστασίας UPF 50+

Όλα τα υφάσματα σκίασης markilux με νήματα sunsilk snc και sunvas snc έχουν δείκτη προστασίας από τον ήλιο UPF 50+ – τον υψηλότερο που μπορεί να επιτύχει κάποιο ύφασμα.

Μέγιστη ανθεκτικότητα στο φως και τις καιρικές συνθήκες

Η αντοχή στη φθορά από το φως και τα καιρικά φαινόμενα αξιολογείται ως ΜΕΓΙΣΤΗ με βαθμολογία 7-8, για όλα τα υφάσματα σκίασης markilux. Αυτό επιτυγχάνεται χάρις στα υψηλής τεχνολογίας νήματα που είναι βαμμένα ως τον εσωτερικό τους πυρήνα αλλά και την επίστρωση snc.

Συγκόλληση χωρίς ραφές για εξαιρετικά αποτελέσματα

Τα μέρη του υφάσματος σκίασης δεν ράβονται συμβατικά, αλλά συγκολλούνται με τη χρήση υπερήχων.Αυτή η τεχνική βελτιώνει εντυπωσιακά την εμφάνιση αλλά και την αντοχή τους στο χρόνο. Ακόμα, η μέθοδος συγκόλλησης με υψηλή συμπίεση κάνουν την επιφάνεια σκίασης αδιαπέραστη από το φως και το νερό, ιδιαίτερα ανθεκτική στις αλλαγές θερμοκρασίας.

Χάρις στην πιο λεία επιφάνειά του, το ύφασμα έχει μεγαλύτερη διάρκεια ζωής.

2018 © Copyright - markilux.gr - Powered by Level Up