Τέντα markilux 1710

Τέντα markilux 1710

Η κλασική

Το markilux 1710 ερμηνεύει την κλασική μορφή των συστημάτων σκίασης στη γλώσσα της εποχής του, Ενσωματώνεται στην αισθητική του χώρου, γοητεύει με τα διαχρονικά όμορφα διακοσμητικά στοιχεία από χρώμιο κι εντυπωσιάζει με την άψογη λειτουργία, την αντοχή και τη λειτουργικότητά του. Και παραμένει κλασικά όμορφο για όλα τα επόμενα χρόνια.

Το markilux 1710 έχει όλα τα προτερήματα του κλασικού, αλλά δεν εντυπωσιάζει μόνο με την εμφάνισή του. Είναι σύστημα σκίασης σε κασέτα, με αρθρωτούς βραχίονες εξοπλισμένους με βιονικούς ιμάντες, με εξαιρετική αντοχή και λειτουργικότητα.

Ο ορατός φέρων σωλήνας εναρμονίζεται οργανικά με τη στρογγυλή κασέτα διαμορφώνοντας ένα κομψό καλαίσθητο σύνολο. Τα πλευρικά καπάκια μπορούν να είναι σύμφωνα με το χρώμα του συστήματος σκίασης ή συνειδητά τονισμένα σε κομψό γυαλιστερό χρώμιο. Σε αυτό το σύστημα σκίασης ταιριάζουν τα πάντα και το markilux 1710 ταιριάζει σχεδόν σε κάθε βεράντα.

Το markilux 1710 stretch κάνει εντυπωσιακά την εμφάνισή του σε στενές βεράντες, μπαλκόνια και γωνιές. Με δύο διασταυρούμενους βραχίονες, αυτό το σύστημα σκίασης ακόμα και με περιορισμένο πλάτος μπορεί να έχει μεγάλη προβολή.

Το σύστημα σκίασης markilux 1710 είναι made-to-measure, με μέγιστες διαστάσεις 700×350 cm, ενώ η έκδοση stretch έχει μέγιστες διαστάσεις 350×350 cm

Οι προαιρετικές επιλογές εξοπλισμού περιλαμβάνουν στοιχεία από γυαλιστερό χρώμιο, βολάν, συνδεδεμένο σύστημα.

2018 © Copyright - markilux.gr - Powered by Level Up