Τέντα με Σύστημα Κασέτας markilux 1710

“Η Κλασική”

Αυτή είναι “Η Κλασική” τέντα markilux, μιας και συγκεντρώνει όλες τις βασικές αξίες που πρέπει να έχει ένα σύστημα σκίασης. Είναι η σύγχρονη ερμηνεία μιας παραδοσιακά ολιστικής προσέγγισης για τη σκίαση. Εντυπωσιάζει με την άψογη λειτουργία, την αντοχή και τη λειτουργικότητά της, γοητεύει με τα μοντέρνα αλλά διαχρονικά όμορφα διακοσμητικά στοιχεία από χρώμιο, προσθέτει αρμονικά στη συνολική αισθητική του χώρου. Πείθει πως θα παραμείνει η κλασικά όμορφη τέντα για τα πολλά επόμενα χρόνια.

Η markilux 1710 είναι τέντα-σε-κασέτα, με αρθρωτούς βραχίονες εξοπλισμένους με βιονικούς τένοντες, γεγονός που εξασφαλίζει σχεδόν αθόρυβη λειτουργία, αξεπέραστη αντοχή και λειτουργικότητα.

Ο φέρων σωλήνας και οι βραχίονες είναι ορατοί ενώ έχουν σχεδιαστική αρμονία με την κασέτα υφάσματος και διαμορφώνουν ένα κομψό και καλαίσθητο σύνολο. Τα πλευρικά καπάκια μπορούν να έχουν το ίδιο χρώμα με το σύστημα σκίασης ή να είναι από γυαλιστερό χρώμιο και να δημιουργούν μια καλά ισορροπημένη αντίθεση. Στη markilux 1710 ταιριάζουν σχεδόν όλα τα υφάσματα σκίασης και η τέντα ταιριάζει σε κάθε βεράντα και μπαλκόνι. Άλλωστε, έχει βραβευτεί με το reddot design award.

Στην εκδοχή stretch, η τέντα είναι εφοδιασμένη με δύο διασταυρούμενους βραχίονες. Αυτό προσδίδει επιπλέον σταθερότητα και η τέντα μπορεί να έχει περιορισμένο πλάτος αλλά αναλογικά μεγάλη προβολή. Έτσι, η τέντα markilux 1710 stretch κάνει εντυπωσιακά την εμφάνισή της σε στενές βεράντες, μπαλκόνια και γωνιές.

Η τέντα markilux 1710 είναι made-to-measure, κατασκευάζεται στις ακριβείς διαστάσεις του χώρου σας, με μέγιστες διαστάσεις 700×350 cm, ενώ η έκδοση stretch έχει μέγιστες διαστάσεις 350×350 cm.

Οι προαιρετικές επιλογές εξοπλισμού περιλαμβάνουν στοιχεία από γυαλιστερό χρώμιο, βολάν, συνδεδεμένο σύστημα.

Σχεδιαστικά χαρακτηριστικά

  • Μέγιστο πλάτος 700 εκ. και μέγιστη προβολή 350 εκ. – 350Χ350 για την τέντα stretch
  • Ο σωλήνας στήριξης των βραχιόνων και ο άξονας υφάσματος συγχωνεύονται μέσω ενός πλευρικού καλύμματος σε σχήμα σταγόνας.
  • Το διακριτικό αλλά καλλίγραμμο αντίβαρο από διελασμένο αλουμίνιο, με υδρορροή και πλευρική απορροή υδάτων συμπληρώνει την κομψή εμφάνιση της τέντας.
  • Τα πλαϊνά καπάκια διατίθενται και σε γυαλιστερό χρώμιο και χαρίζουν στο σύστημα ακόμη πιο ιδιαίτερη εμφάνιση
  • Η ραφή του υφάσματος στο κάτω μέρος είναι κρυμμένη μέσα στο αντίβαρο ώστε να μην συγκεντρώνει σκόνη

Τεχνικά στοιχεία

  • Bιονικός ιμάντας από ίνες υψηλής τεχνολογίας για τη βέλτιστη μεταφορά δυνάμεων, αξεπέραστης αντοχής, ελεγμένος από το Ινστιτούτο Fraunhofer.
  • Η τέντα στη εκδοχή stretch έχει αναλογικά μεγάλη προβολή, χάρη στους διασταυρούμενους βραχίονες
  • Διατίθεται σε 7 standard χρώματα RAL αλλά και σε ειδικά χρώματα.
  • Διατίθεται και πρόσθετος εξοπλισμός για την τέντα με αισθητήρες ήλιου και αέρα, ηλεκτροκίνηση και τηλεχειρισμό, αισθητήρα δυναμικής ανέμου Vibrabox.

2018 © Copyright - markilux.gr - Powered by Level Up