Τέντα markilux 990

Τέντα markilux 990

Το ευέλικτο

Είναι μικρό αλλά μεγαλύτερο από τις απαιτήσεις σας. Αναδιπλώνεται σε μία κομψή κασέτα που αν στερεωθεί στην οροφή, επιτρέπει στην επιφάνεια σκίασης να πάρει κλίση μέχρι και 70ο. Απίστευτα λειτουργικό, το markilux 990 κερδίζει τις εντυπώσεις με τα στοιχεία από αλουμίνιο και χρώμιο.

Το σύστημα σκίασης markilux 990 είναι το εντυπωσιακό αποκορύφωμα του συνδυασμού της προηγμένης τεχνολογίας με το πρωτοποριακό design. Είναι ένα στιβαρό και χωρίς μπάρα σύστημα κασέτας, με νέο δυναμικό σχέδιο που δημιουργήθηκε σε συνεργασία με ένα έμπειρο design studio. Το αντίβαρο σχήματος U περικλείει κομψά τους δυο βραχίονες του συστήματος και τον άξονα του υφάσματος προσδίδοντας μια εντελώς νέα εμφάνιση.

Με συνολικό ύψος της κασέτας μόλις λιγότερο από 13 εκ., το σύστημα markilux 990 είναι ιδανικό όταν υπάρχει ελάχιστος χώρος για την εγκατάσταση αλλά απαιτείται μοντέρνο design.

Η κατασκευή χωρίς μπάρα εξοικονομεί χώρο και βάρος.

Το σύστημα σκίασης markilux 990 είναι διαθέσιμη με μέγιστο πλάτος 500 εκ. και μέγιστη προβολή 300 εκ. Έτσι, το ύφασμα σκίασης μπορεί να σκιάζει μέχρι και 15 τ.μ.

2018 © Copyright - markilux.gr - Powered by Level Up