Περιστρεφόμενη Τέντα markilux Planet

“Το Απίστευτο”

Κάποιοι το αποκαλούν “Περιστρεφόμενη τέντα”, άλλοι το περιγράφουν σαν “τέντα- ομπρέλα”, η markilux το αποκαλεί “Το Απίστευτο”.

Το markilux Planet είναι ένα πανέμορφο, πρωτοποριακό σύστημα σκίασης, μια τέντα που διατίθεται σε δύο εκδοχές.

Το σταθερό markilux Planet fix, που αποτελείται από έναν κεντρικό κάθετο άξονα, που στερεώνεται στο δάπεδο υπό γωνία. Πάνω στον άξονα είναι στερεωμένο οριζόντια ένα ειδικής σχεδίασης ανοιγοκλειόμενο σύστημα τέντα-σε-κασέτα, με αναδιπλούμενους βραχίονες.

Το markilux Planet flex, το οποίο έχει τη δυνατότητα περιστροφής κατά 335ο. Έτσι, όταν ο ήλιος αλλάζει θέση, αντί να πάτε την καρέκλα και το τραπέζι σας στη σκιά… Φέρνετε τη σκιά στο τραπέζι σας! Η περιστροφή γίνεται χειροκίνητα με το μοχλό Easy-go, που επιτρέπει να περιστρέφετε το σύστημα πανεύκολα και με ακρίβεια.

Το markilux Planet είναι πανέμορφο, με πρωτότυπο design κι υπέροχες γραμμές, κι έχει διακριθεί ως Best Product κερδίζοντας το Plus X Award. Η πρωτοτυπία και η λειτουργικότητά του το καθιστούν ως ένα από τα χαρακτηριστικά προϊόντα της markilux, που πάντα διακρίνεται για τις εντυπωσιακά πρακτικές καινοτομίες της.

Αυτή η υπέροχη τέντα προσφέρει μέχρι και 18 τετραγωνικά μέτρα σκιάς και κερδίζει εύκολα το δικό του χώρο στον κήπο σας, σε όμορφα ξενοδοχεία και προσεγμένα εστιατόρια. Και μόνη η παρουσία της τέντας προσθέτει μια αισθητική αναβάθμιση στο χώρο, ακόμα κι όταν η θέα είναι συγκλονιστική. Ακόμα και σε κλειστή θέση χαρίζει στο χώρο μοντέρνα αίσθηση.

Εφοδιάζεται με αναδιπλούμενους βραχίονες ώστε η τέντα να απλώνεται και να μαζεύεται, χειροκίνητα ή με τηλεχειρισμό. Διατίθεται σε 7 χρωματισμούς του σκελετού, ενώ η τέντα μπορεί να “φορέσει” οποιοδήποτε ύφασμα σκίασης markilux που διατίθενται σε εκατοντάδες χρώματα και μοτίβα, δίνοντας πρακτικά απεριόριστους συνδυασμούς. Υπάρχει μια σειρά από προτάσεις για πρόσθετο εξοπλισμό, ενώ η τέντα μπορεί να εφοδιαστεί με shadeplus, ένα στοιχείο σκίασης που κατεβαίνει κάθετα από την άκρη της επιφάνειας σκίασης.

Σχεδιαστικά χαρακτηριστικά

  • Το markilux Planet, ανάλογα με το μοντέλο, έχει μέγιστες διαστάσεις 600/610X300 εκατοστά ή 500/510Χ350 εκατοστά
  • Ο μοχλός Easy-go περιστρέφει το markilux Planet flex κατά 335ο
  • Η τέντα διατίθεται σε 7 χρωματισμούς του σκελετού

Τεχνικά στοιχεία

  • Μόνη προϋπόθεση για την εγκατάσταση ενός markilux planet είναι ένα θεμέλιο από μπετόν
  • Κατασκευή εξ ολοκλήρου στη Γερμανία
  • Η τέντα εφοδιάζεται με αναδιπλούμενους βραχίονες
  • Εξοπλίζεται με ηλεκτρικό μοτέρ και τηλεχειρισμό καθώς και φωτισμό LED και Shadeplus, ανάλογα με την τέντα που θα εφαρμοστεί

2018 © Copyright - markilux.gr - Powered by Level Up