Τέντα markilux planet

Το απίστευτο

Το markilux Planet περιστρέφεται γύρω από το νοητό κάθετο άξονά του κατά 335ο, κρατώντας πάντα το τραπέζι σας στη σκιά, μετατρέποντάς το στο καλύτερο σημείο στον αγαπημένο σας τόπο διακοπών. Αν δεν το λατρέψετε με την πρώτη ματιά, δεν χρειάζεται να μάθετε περισσότερα.

Το markilux Planet είναι πανέμορφο, με πρωτότυπο design κι υπέροχες γραμμές, ένα από τα χαρακτηριστικά προϊόντα της κορυφαίας markilux, που πάντα διακρίνεται για τις εντυπωσιακά πρακτικές καινοτομίες της. Διατίθεται ως «markilux planet fix» σταθερό ή περιστρεφόμενο ως «markilux planet flex» που περιστρέφεται έως 335 μοίρες. Τώρα, όταν ο ήλιος αλλάζει θέση στον ουρανό κι εσείς κάθεστε στον ήλιο… μην σηκώνεστε. Με το τηλεχειριστήριο ή πανεύκολα με τον μοχλό Easy Go περιστρέφετε το Planet κι είστε πάλι στη σκιά.

Το markilux Planet εφοδιάζεται με αναδιπλούμενους βραχίονες για να τεντώνει και να μαζεύεται, χειροκίνητα ή αυτόματα με τηλεχειρισμό. Κατασκευάζεται από ανοξείδωτο ατσάλι, εξ ολοκλήρου στη Γερμανία. Διατίθεται σε 7 χρωματισμούς του σκελετού, ενώ μπορεί να “φορέσει” οποιοδήποτε ύφασμα σκίασης markilux, σε εκατοντάδες χρώματα και μοτίβα. Μπορεί  να εξοπλιστεί με το shadeplus, ένα στοιχείο σκίασης που κατεβαίνει κάθετα από την άκρη της επιφάνειας σκίασης. Δημιουργεί μέχρι και 18 τ.μ. σκιάς

Μια ολοκληρωμένη σειρά με πολλά χρήσιμα αξεσουάρ, όπως το ασύρματο μοτέρ με τηλεχειριστήριο markilux, παρέχουν πολλές δυνατότητες επιλογής για εκείνους που αναζητούν κάτι το ιδιαίτερο.

2018 © Copyright - markilux.gr - Powered by Level Up