Κάθετη Τέντα για Παράθυρα markilux 893

“Το Τριγωνικό”

Όσο συνηθισμένα δεν είναι, τόσο εντυπωσιακά είναι τα γυάλινα ανοίγματα όπως θόλοι, πολυεδρικές γυάλινες υπερκατασκευές, τριγωνικά παράθυρα και υπέρθυρα. Έχουν ιδιαίτερη αρχιτεκτονική αξία, αλλά και τις ίδιες ανάγκες σκίασης που έχουν όλα τα παράθυρα κι ανοίγματα. Ευτυχώς που υπάρχει στη διάθεσή σας “Το Τριγωνικό” σύστημα τέντας markilux 893.

Είναι τέντα-σε-κασέτα από αλουμίνιο, η οποία είναι κομψή, στρογγυλή κι έχει πολύ μικρές διαστάσεις – μόλις 11,5 εκατοστά διάμετρο. Η κασέτα τοποθετείται στη “βάση” της τριγωνικής επιφάνειας που θέλετε να καλύψετε. Προσαρμοσμένοι στην κασέτα είναι δύο σωληνωτοί οδηγοί από αλουμίνιο που εφαρμόζουν στις δύο άλλες πλευρές του τριγώνου. Μέσα από αυτούς τους οδηγούς, ειδικοί ιμάντες συνδέονται με την άκρη του υφάσματος σκίασης.

Οι πλευρικοί οδηγοί, τα έμβολα αερίου και οι ιμάντες κρατούν πάντα τεντωμένο το ύφασμα σκίασης εξασφαλίζοντας στην τέντα άψογη εμφάνιση και εξαιρετική αντοχή στον άνεμο μέχρι 5 μπωφόρ.

Το markilux 893 τοποθετείται πάνω στο πλαίσιο του παραθύρου με ένα σύστημα ασφαλούς στερέωσης με κλιπς, το οποίο έχει αναπτύξει και κατοχυρώσει η markilux. Χάρις σε αυτό, η τέντα τοποθετείται εσωτερικά ή εξωτερικά, κάθετα, οριζόντια ή υπό οποιαδήποτε γωνία. Η πιθανότητα τοποθέτησης σε έναν γυάλινο θόλο προσθέτει μεγάλη αξία στο γεγονός ότι η τέντα απαιτεί ελάχιστη συντήρηση και όλα τα μέρη είναι προστατευμένα κατά της διάβρωσης.

Η τέντα είναι εφοδιασμένη με μοτέρ με ασύρματο τηλεχειριστήριο ή ενσύρματο διακόπτη που τοποθετείται σε τοίχο. Διατίθεται σε 7 standard χρώματα σκελετού αλλά και σε οποιαδήποτε RAL απόχρωση επιθυμείτε, αν η αισθητική του χώρου επιβάλλει κάτι πολύ συγκεκριμένο ή ασυνήθιστο. Οι επιλογές για ύφασμα σκίασης στην τέντα είναι πολλές, με διάφορες προτάσεις σε μονόχρωμα υφάσματα.

Σχεδιαστικά χαρακτηριστικά

  • Made-to-measure, με μέγιστο πλάτος 400 εκ. και μέγιστη προβολή 500 εκ.
  • Η τέντα τοποθετείται εσωτερικά ή εξωτερικά
  • Στρογγυλή κασέτα από αλουμίνιο, με διάμετρο 11,5 εκ.
  • Ιμάντες τεντώματος και έμβολα αερίου εξασφαλίζουν άριστο τέντωμα του υφάσματος

Τεχνικά στοιχεία

  • Τοποθέτηση σε πλαίσιο παραθύρου με πατενταρισμένο σύστημα στερέωσης
  • Ενσωματωμένο μοτέρ, με δυνατότητα ενσύρματου ή ασύρματου τηλεχειρισμού
  • Η τέντα διατίθεται σε 7 standard χρώματα σκελετού αλλά και σε RAL αποχρώσεις

2018 © Copyright - markilux.gr - Powered by Level Up