Τέντα Πλαϊνής Σκίασης markilux 790

“Το Διαχωριστικό”

Το στοιχείο πλαϊνής σκίασης markilux 790 είναι “Το Διαχωριστικό” κι είναι απαραίτητο σε μεγάλες βεράντες κι αυλές. Προσφέρει εξαιρετική προστασία από τον ήλιο, όταν είναι χαμηλά, από τον άνεμο, τη σκόνη και την περιέργεια των περαστικών.

Είναι μια τέντα-σε-κασέτα που στερεώνεται κατακόρυφα σε τοίχο, στύλο ή δοκό ελεύθερου συστήματος σκίασης, στο κάτω μέρος τους. Μια σειρά από διάφορες υποδοχές εξασφαλίζει μεγάλη σταθερότητα στερέωσης. Όταν το θελήσετε, μία χειρολαβή διευκολύνει το τράβηγμα του οδηγού στην άκρη του υφάσματος σκίασης. Αυτός ο οδηγός στερεώνεται είτε σε έναν στύλο που είναι εγκατεστημένος στο έδαφος, σε αφαιρούμενο στύλο που εισχωρεί στο έδαφος, σε μία κινούμενη πλάκα από γρανίτη ή μπετόν, σε υποδοχή σε τοίχο, στην κουπαστή μπαλκονιού ή σε κολόνα της markilux syncra και markilux pergola.

Η κασέτα της τέντας είναι μικρή σε διαστάσεις, με όμορφο design, και προστατεύει πλήρως το ύφασμα, όταν είναι μαζεμένο. Το ύφασμα σκίασης είναι πάντα τεντωμένο χάρη σε ένα ειδικό ελατήριο που βρίσκεται στον άξονα.

Σε πλήρη έκταση, η τέντα πλευρικής προστασίας έχει συνολικό μήκος έως 4,5 μέτρα κι ύψος έως 2,5 μέτρα. Το ύφασμα προστασίας έως 4 μέτρα μήκος μπορεί να έχει διαγώνια τομή στο πάνω μέρος, ώστε όταν εκτείνεται να έχει την ίδια “κλίση” με το σύστημα σκίασης με το οποίο συνδυάζεται.

Το markilux 790 τοποθετείται παντού, ανοίγει και κλείνει, προστατεύει το χώρο και δείχνει υπέροχο.

Προσθέτει λειτουργικότητα κι αισθητική όταν προσαρμόζεται σε μια πέργκολα markilux ή όταν “συνδυάζεται” με ένα σύστημα σκίασης markilux. Η κασέτα διατίθεται σε 7 standard χρώματα αλλά και σε οποιαδήποτε RAL απόχρωση επιθυμείτε. Το ύφασμα σκίασης είναι της απόλυτης επιλογής σας από διάφορες συλλογές υφασμάτων markilux, με εξαίρεση τα υφάσματα με ρίγες.

Σχεδιαστικά χαρακτηριστικά

  • Τέντα-σε-κασέτα που στερεώνεται κάθετα
  • Made-to-measure, με μέγιστο πλάτος 450 εκ όταν η κασέτα έχει ύψος 173 εκ.
  • Ύψος 90 έως 250 εκ.

Τεχνικά στοιχεία

  • Στερεώνεται σε τοίχο, δοκό, κουπαστή ή κολόνα syncra ή pergola
  • Το πάνω μέρος του υφάσματος μπορεί να είναι διαγώνια κομμένο έως μήκος υφάσματος 4 μέτρα
  • Διαθέσιμο σε κασέτα διατίθεται σε 7 standard χρώματα αλλά και σε οποιαδήποτε RAL απόχρωση επιθυμείτε.
2018 © Copyright - markilux.gr - Powered by Level Up