markilux pergola stretch

,
markilux pergola stretch

Δημιουργεί έναν τεράστιο πολυχώρο απόλαυσης

Η νέα markilux pergola stretch είναι πραγματικά μεγάλη, με μέγιστες διαστάσεις 7Χ7 μέτρα. Όμως, εντυπωσιάζει με την εμφάνισή της. Το ύφασμα σκίασης είναι στερεωμένο σε οριζόντιους οδηγούς που έχουν τη δυνατότητα απόσυρσης. Έτσι, το ύφασμα διπλώνεται σε πτυχές και προφυλάσσεται κάτω από ένα κάλυμμα.

Η εξέλιξη δημιούργησε τη νέα markilux pergola stretch. Είναι stretch γιατί η επιφάνεια σκίασης εκτείνεται και καλύπτει μέχρι σχεδόν 50 τετραγωνικά μέτρα, δημιουργώντας ένα τεράστιο πολυχώρο απόλαυσης. Το ύφασμα σκίασης είναι στερεωμένο σε οριζόντιους οδηγούς, που είναι στερεωμένοι στο πλαίσιο κι εξασφαλίζουν απόλυτη σταθερότητα και τέλειο τέντωμα στο ύφασμα. Η ρυθμική διαδικασία απόσυρσης ή επέκτασης της επιφάνειας σκίασης είναι ένα εντυπωσιακό θέαμα που αιχμαλωτίζει την προσοχή όλων. Το ανθεκτικό κάλυμμα ενσωματώνεται τέλεια στο μινιμαλιστικό σύστημα με την υψηλή αισθητική και προστατεύει το ύφασμα από τις καιρικές συνθήκες και τους ρύπους.

markilux pergola stretch

Η υψηλή αισθητική είναι αδιαπραγμάτευτη. Η markilux pergola stretch έχει υπέροχες, καθαρές γραμμές και προσεγμένες λεπτομέρειες, διατίθεται σε πολλά χρώματα και συνδυάζεται με επιλογές υφασμάτων σκίασης που συνολικά συνθέτουν ένα πανέμορφο “οικοδόμημα”. Το ύφασμα σκίασης έχει επικάλυψη PVC κι είναι κατασκευασμένο από υλικά ανθεκτικά στην υπεριώδη ακτινοβολία, με αδιάβροχες κι επιβραδυντικές καύσης ιδιότητες.

Η markilux pergola stretch μπορεί να εξοπλιστεί με συστήματα κάθετης σκίασης σε κασέτα που μπορεί να έχουν και διάφανο “παράθυρο”, θερμάστρες υπερύθρων markilux τοποθετημένες στο πλαίσιο, φωτισμό LED στο πλαίσιο αλλά και τους οριζόντιους οδηγούς, αλλά και markilux slide ή format – σταθερές ή πτυσσόμενες και συρόμενες κάθετες επιφάνειες προστασίας από τον άνεμο, τον ήλιο και τα αδιάκριτα βλέμματα.

markilux pergola stretch

Πραγματικά μεγάλη κι εντυπωσιακά πρακτική, η νέα markilux pergola stretch διευρύνει στο μέγιστο βαθμό τις δυνατότητες να απολαύσετε υπέροχες στιγμές σε εξωτερικούς χώρους, με πλήρη προστασία από τον ήλιο, την υγρασία και τα καιρικά φαινόμενα. Είναι η τέλεια επιλογή για επιχειρήσεις που θέλουν να προσφέρουν στους πελάτες γαστρονομικές απολαύσεις, υπέροχα κοκτέιλ στον κήπο ή ακόμα και ένα garden party σε ένα υπέροχο και προσεγμένο περιβάλλον. Μπορεί να στεγάσει ταχύτατα το χώρο για προστασία από τις καιρικές συνθήκες, να εξασφαλίσει φυσικό αερισμό, να δημιουργήσει ένα υπέροχα φωτισμένο και θερμασμένο περιβάλλον ή να αποσυρθεί εντυπωσιακά και να προσφέρει απεριόριστη θέα στον ουρανό. Έως και 5 στοιχεία μπορούν να συναρμοστούν και να καλύψουν μια επιφάνεια με διαστάσεις έως 25Χ7 μέτρα – όσο ένα εστιατόριο. Οι επίσημοι αντιπρόσωποι της markilux παρέχουν ειδικές συμβουλές και φροντίζουν για την ταχύτατη, εύκολη και ασφαλή εγκατάσταση της πέργκολας, ανεξαρτήτως μεγέθους.