Τέντα με Σύστημα Κασέτας markilux ΜΧ-3

“Η Γεμάτη Καμπύλες”

Η τέντα markilux MX-3 είναι μια εκδοχή της ΜΧ-1 που προορίζεται για πιο μικρούς χώρους, αίθρια και μπαλκόνια, αλλά προσφέρει απεριόριστες χρωματικές επιλογές κι είναι ένα “Γεμάτο Καμπύλες” προηγμένο σύστημα σκίασης. Παρουσιάστηκε την κατάλληλη στιγμή κι έγινε πολύ γρήγορα best-seller. Το design, η προηγμένη τεχνολογία, η λειτουργικότητα και οι εντυπωσιακά πρακτικές καινοτομίες καθιερώνουν την τέντα ΜΧ-3 ως κορυφαία επιλογή, που έχει διακριθεί με Iconic Award και German Design Award.

Με απαλές καμπύλες και καθαρές γραμμές, η τέντα markilux MX-3 δείχνει υπέροχη ακόμα κι όταν είναι κλειστή.

Η κασέτα έχει ελάχιστες διαστάσεις, μόλις 12Χ23 εκ. Οι βάσεις τοίχου ή οροφής γίνονται αόρατες χάρις στα καλύμματα, σε ταιριαστούς χρωματισμούς.

Όταν η τέντα ανοίγει, αποκαλύπτει την καλαισθησία σας και τις επιλογές σας. Τα επτά standard χρώματα για το σκελετό συνδυάζονται με επιπλέον δέκα έντονα ή απαλά χρώματα για το πάνελ, ενώ όλο το σύστημα μπορεί να βαφτεί σε ενιαίο standard χρώμα ή σε ειδικό RAL χωρίς διχρωμία. Υπάρχουν εκατοντάδες επιλογές για το ύφασμα σκίασης κι επιπλέον η δυνατότητα Color-on-Demand. Ένα από τα βασικά προτερήματα του συστήματος είναι οι ανεξάντλητες χρωματικές επιλογές. Η τέντα markilux MX-3 μπορεί να αποκτήσει πολύ ιδιαίτερο look στο εμπρόσθιο πάνελ, με τα χρώματα της νέας παλέτας “Selection MX”.

Περιλαμβάνει μεταλλικά χρώματα, με πρόσθετη επικάλυψη και γυαλιστερές ή ματ πινελιές σε τεχνοτροπία πατίνας, που συνδυάζονται με τα χρώματα του σκελετού και δίνουν στην τέντα υπέροχη όψη. Συνδυάζοντας το χρωματισμό του πάνελ, του συστήματος και του υφάσματος σκίασης, η τέντα σας μπορεί να αποτελεί μια εντελώς προσωπική επιλογή, να ενσωματωθεί αρμονικά στη συνολική αισθητική ή να αποτελεί μια εντυπωσιακή χρωματική παρέμβαση. Ακόμα, η τέντα markilux MX-3 προσφέρει πολλές επιλογές φωτισμού. LED-Line ή LED-Spot τοποθετούνται κάτω από την τέντα φωτίζοντας τόσο κάτω από την κασέτα όσο και την πρόσοψη.

Η τέντα markilux MX-3 αξιοποιεί την προηγμένη τεχνολογία ενώ το design της ταιριάζει απόλυτα με τις σύγχρονες αρχιτεκτονικές τάσεις. Η τέντα προσφέρει χρωματικές επιλογές, καμπύλες και δυνατότητες φωτισμού κερδίζοντας δικαιωματικά μια θέση στο υπέροχο σπίτι σας και τη ζωή σας.

Σχεδιαστικά χαρακτηριστικά

 • Made-to-measure, με μέγιστες διαστάσεις 600Χ300 εκ. ή 500Χ350 εκ.
 • Διαστάσεις κασέτας 12Χ23 εκ.
 • Οι βάσεις τοίχου ή οροφής γίνονται αόρατες χάρις στα καλύμματα, σε ταιριαστούς χρωματισμούς
 • Συλλογή ειδικών βαφών και εφέ Selection MX, χάρη στις οποίες κάθε σύστημα είναι μοναδικό

Τεχνικά στοιχεία

 • LED-Lines ή LED-Spots τοποθετούνται κάτω από την τέντα φωτίζοντας τόσο κάτω από την κασέτα όσο και την πρόσοψη
 • Πρόσθετος εξοπλισμός με ενσωματωμένα θερμαντικά σώματα, αισθητήρες φωτός κι έντασης ανέμου
 • Επτά standard χρώματα για το σκελετό συνδυάζονται με επιπλέον δέκα έντονα ή απαλά χρώματα για το πάνελ
 • Ο σκελετός μπορεί να βαφτεί σε ενιαίο standard χρώμα ή σε ειδικό RAL χωρίς διχρωμία
 • Όταν τοποθετηθεί σε οροφή μπορεί να πάρει έως 70ο κλίση, ιδανική για μπαλκόνι
 • Βραχίονας με βιονικό ιμάντα
 • Θερμάστρα μπορεί να στηριχθεί απευθείας στο σύστημα

2018 © Copyright - markilux.gr - Powered by Level Up