Τέντα Ανοιχτού Τύπου markilux 1300

“Η Ευπροσάρμοστη”

Το σύστημα σκίασης markilux 1300 αξίζει σίγουρα το χαρακτηρισμό “Το Ευπροσάρμοστο”. Είναι τέντα ανοικτού τύπου που βρίσκει εύκολα τη θέση του στο σπίτι σας και τη ζωή σας, γιατί προσαρμόζεται εύκολα σε οποιεσδήποτε συνθήκες. Η τέντα τοποθετείται σε τοίχο ή οροφή, η επιφάνεια σκίασης έχει μεταβαλλόμενη κλίση χειροκίνητα από 4ο – 54ο και 35ο – 85ο, σχεδόν κάθετα, οι αναδιπλούμενοι βραχίονες με εσωτερικές δίδυμες ατσάλινες αλυσίδες εξασφαλίζουν σταθερότητα και διαρκώς τεντωμένο ύφασμα.

Η αντοχή και η σταθερότητα της τέντας εξασφαλίζονται από τα τεχνικά χαρακτηριστικά της. Ο άξονας τυλίγματος του υφάσματος είναι από ατσάλι με διάμετρο 8,5 εκ., ο επίσης ατσάλινος φέρων σωλήνας έχει διαστάσεις 4Χ4 εκ κι είναι ιδιαίτερα ανθεκτικός στις στρεβλώσεις, οι πίροι των βραχιόνων είναι ανοξείδωτοι, οι βραχίονες εδράζονται σε υποδοχές με επίστρωση τεφλόν.

Η ευελιξία προστίθεται στην αντοχή. Αν τοποθετηθεί πάνω από μια μεγάλη μπαλκονοπόρτα είναι τέντα όσο ο ήλιος είναι ψηλά και γίνεται σχεδόν κάθετη σκίαση για να σας προστατεύει από τον ήλιο, ακόμα κι όταν κατεβαίνει χαμηλά στον ορίζοντα. Με μία ατσάλινη χειρολαβή, ή με μοτέρ και τηλεχειρισμό, η επιφάνεια σκίασης παίρνει όποια κλίση θέλετε.

Η λειτουργικότητα αποκαλύπτεται σε κάθε χαρακτηριστικό, όπως η ενσωματωμένη υδρορροή στο εμπρόσθιο προφίλ με οδηγούς εκροής νερού μακριά από την τέντα. Ο πρόσθετος εξοπλισμός δίνει πάρα πολλές επιλογές άνεσης κι ευκολίας.

Έχοντας εξασφαλίσει τα πάντα, η τέντα markilux 1300 έχει άψογη εμφάνιση, με καλαίσθητο και διαχρονικό στυλ. Ο σκελετός διατίθεται σε δύο χρωματισμούς και υφάσματα σκίασης από όλες τις συλλογές markilux, με εκατοντάδες χρωματικούς συνδυασμούς, και βολάν.

H τέντα με τις πολλές δυνατότητες είναι ιδανική επιλογή για χώρους κάτω από μικρά μπαλκόνια ή στέγες που προεξέχουν. Προαιρετικά διατίθεται και προστατευτικό στέγαστρο αλουμινίου.

Η τέντα markilux 1300 έχει διακριθεί με Interior Innovation Award για την προσαρμοστικότητα, την αντοχή και την άψογη λειτουργία της.

Σχεδιαστικά χαρακτηριστικά

  • Made-to-measure, με μέγιστο πλάτος 700 εκ. και μέγιστη προβολή 400 εκ.
  • Η τέντα έχει μεταβαλλόμενη κλίση από 4ο – 54ο ή 35ο – 85ο
  • Έχει χειροκίνητη λειτουργία με χερούλι από ατσάλι, προαιρετικά με ασύρματο μοτέρ και τηλεχειριστήριο markilux
  • Ο μηχανισμός βύθισης έχει ανοξείδωτο χερούλι

Τεχνικά στοιχεία

  • Ατσάλινος άξονας τυλίγματος του υφάσματος με διάμετρο 8,5 εκ.
  • Ατσάλινος φέρων σωλήνας με διαστάσεις 4Χ4 εκ, ιδιαίτερα ανθεκτικός στις στρεβλώσεις
  • Αναδιπλούμενοι βραχίονες, σε υποδοχές με επίστρωση Teflon, με ανοξείδωτους πίρους και δίδυμες ατσάλινες αλυσίδες στην άρθρωση
  • Εξοπλίζεται με πρόσθετη κάθετη σκίαση Shadeplus, αισθητήρες φωτός / αέρα κι έντασης ηλιακού φωτός, αισθητήρα δυναμικής ανέμου Vibrabox

2018 © Copyright - markilux.gr - Powered by Level Up