Τέντα markilux 1300

Τέντα markilux 1300

Το ευπροσάρμοστο

Το σύστημα σκίασης markilux 1300 χαρακτηρίζεται από την απίστευτη προσαρμοστικότητά του. Τοποθετείται σε τοίχο ή σε οροφή, έχει ρυθμιζόμενη κλίση της επιφάνειας σκίασης από 4° έως 85°, ντύνεται με υφάσματα σκίασης σε εκατοντάδες μοτίβα και χρωματισμούς. Όμως, είναι πάντα ανθεκτικό, λειτουργικό και διαχρονικό.

Το σύστημα markilux 1300 με τις πολλές δυνατότητες έχει θέση παντού, είναι όμως ιδανικό για εξωτερικούς σκεπαστούς εξώστες.

Η αντοχή του και η άψογη λειτουργία του εξασφαλίζονται από τα τεχνικά χαρακτηριστικά του. Ο σωλήνας αντίβαρου είναι καλαίσθητος και ανθεκτικός, τα μπουλόνια αρθρώσεων είναι κατασκευασμένα από ανθεκτικό στη διάβρωση ανοξείδωτο ατσάλι, οι βραχίονες εδράζονται σε υποδοχές με επίστρωση τεφλόν. Οι ανθεκτικοί, εντυπωσιακοί βραχίονες φροντίζουν για τεντωμένη εφαρμογή του υφάσματος. Ο ανθεκτικός χαλύβδινος φέρων σωλήνας διαστάσεων 40 x 40 χιλ. είναι ιδιαίτερα ανθεκτικός στις στρεβλώσεις, ο άξονας υφάσματος είναι από ατσάλι και έχει διάμετρο 85 χιλ.

Η ευελιξία κι η λειτουργικότητα προστίθενται στην αντοχή. Το markilux 1300 μπορεί να βυθιστεί σχεδόν κάθετα, για να σας προστατεύει από τον ήλιο ακόμα κι όταν κατεβαίνει χαμηλά στον ορίζοντα. Με ένα χειροκίνητο μηχανισμό μετάδοσης κίνησης μπορείτε να αλλάζετε τη (σταθερή) γωνία κλίσης σε ένα εύρος από 4 ° έως 85 °. Πανεύκολα και ταχύτατα, μέσω μίας ατσάλινης χειρολαβής.

Tο markilux 1300 διατίθεται ακριβώς στα μέτρα του χώρου σας, με μέγιστο πλάτος 700 εκ. και μέγιστη προβολή 400 εκ. Χάρη στην ειδική τεχνολογία βραχιόνων διατίθεται και ως markilux 1300 stretch με περισσότερη προβολή από πλάτος.

Προαιρετικά διατίθεται με προστατευτικό στέγαστρο αλουμινίου.

Έχει χειροκίνητη λειτουργία με χερούλι από ατσάλι, προαιρετικά με ασύρματο μοτέρ και τηλεχειριστήριο markilux. Μπορεί να εφοδιαστεί με όλα τα ακρυλικά και sunsilk snc υφάσματα σκίασης markilux, ακόμα και από την αποκλειστική σειρά signature.

Ένα βολάν περιλαμβάνεται στον παραδοτέο εξοπλισμό ενώ προαιρετικά διατίθεται και ριντό.

2018 © Copyright - markilux.gr - Powered by Level Up