Κάθετη τέντα για παράθυρα markilux 730 – 830

Κάθετη τέντα για παράθυρα markilux 730 – 830

Το επικλινές

Το σύστημα κάθετης σκίασης παραθύρων markilux 730/830 (με τετράγωνη ή στρογγυλή κασέτα) έχει δύο βραχίονες που κατεβαίνουν σε γωνία μέχρι 140ο. Ειδικά έμβολα αερίου κρατούν πάντα καλά τεντωμένο το ύφασμα σκίασης εξασφαλίζοντας έλεγχο στο φως, τον αέρα και την εσωτερική θερμοκρασία. Κι είναι μια πανέμορφη αισθητική προσθήκη.

Το σύστημα σκίασης markilux 730/830 είναι εφοδιασμένο με μικρούς βραχίονες που έχουν αμορτισέρ, για αυτονομία στη ρύθμιση της σκίασης, όπου αυτή είναι απαραίτητη. Ακόμα, καθιστούν δυνατή την αθόρυβη κίνηση και το διαρκές τέντωμα του υφάσματος.

Οι μικροί βραχίονες με δυνατότητα περιστροφής μέχρι 140° προσφέρουν τεράστια ευελιξία στη ρύθμιση της φωτεινότητας ενώ τα αμορτισέρ εξασφαλίζουν σταθερότητα σε κάθε σημείο ανοίγματος.

Η κασέτα κλείνει μέσα της το μηχανισμό και το ύφασμα σκίασης κι είναι ιδιαίτερα σταθερή. Το ενιαίο της προφίλ εξασφαλίζει εύκολη τοποθέτηση σε κάθε σημείο, σε τοίχο ή οροφή.

Οι διαστάσεις του markilux 730/830 είναι made-to-measure,  δηλαδή κατασκευάζεται εργοστασιακά στις επιθυμητές διαστάσεις. Χάρη στη δυνατότητα σύνδεσης δύο συστημάτων markilux  730 / 830 μπορούν να καλύψουν κάθε παράθυρο κι άνοιγμα.

Το σύστημα διατίθεται με μηχανισμό χειροκίνησης και κουμπωτό χερούλι. Εξοπλίζεται προαιρετικά με μοτέρ, ασύρματος τηλεχειρισμό και αισθητήρα ήλιου και αέρα.

Για ακόμα μεγαλύτερη λειτουργικότητα, με το markilux 730/830 διατίθενται κολώνες αλουμινίου σε περίπτωση που θέλετε να τοποθετήσετε το σύστημα σε μπαλκόνι. Οι κολώνες αυτές τοποθετούνται και στερεώνονται μεταξύ της οροφής του μπαλκονιού και του δαπέδου.

2018 © Copyright - markilux.gr - Powered by Level Up