Κάθετο Σύστημα Τέντας Με Βραχίονες Markilux 730 – 830

“Το Επικλινές”

Το markilux 730 – 830 είναι “Το Επικλινές” κάθετο σύστημα τέντας που κερδίζει χώρο για να προσφέρει πλούσια σκιά. Σχεδιασμένο ειδικά για παράθυρα ή και βιτρίνες καταστημάτων και βεράντες, είναι απίστευτα λειτουργικό κι αποτελεί μια πανέμορφη προσθήκη στο χώρο.

Είναι τέντα-σε-κασέτα που προεκτείνεται, με το εμπρόσθιο προφίλ που είναι στερεωμένο σε δύο βραχίονες. Οι βραχίονες είναι κάθετοι, όταν το ύφασμα είναι προστατευμένο μέσα στη κασέτα, και χαμηλώνουν σε γωνία μέχρι 140ο. Έτσι, προβάλλοντας από την πρόσοψη του κτιρίου, δίνουν στην επιφάνεια σκίασης την ιδανική κλίση για προστασία από τον ήλιο.

Το ύφασμα σκίασης είναι προστατευμένο μέσα σε μία όμορφη κασέτα – τετράγωνη με διαστάσεις 9,5Χ9,5 εκ. για τη markilux 730 ή στρογγυλή με διάμετρο 11,5 εκ. για τη markilux 830. Οι προηγμένης τεχνολογίας βραχίονες έχουν έμβολα αερίου που εξασφαλίζουν αθόρυβη κίνηση, διαρκές τέντωμα του υφάσματος και μεγάλη σταθερότητα σε κάθε γωνία κλίσης της τέντας, με αξιοθαύμαστη αντοχή σε άνεμο μέχρι και 5 μπωφόρ. Κι ακόμα, το εμπρόσθιο προφίλ έχει μηχανισμό κλεισίματος με ελατήρια.

Η τέντα έχει χειροκίνητη λειτουργία που γίνεται πανεύκολα από το εξωτερικό ή κι από το εσωτερικό του σπιτιού, ανάλογα με τις διαστάσεις. Η τέντα όμως μπορεί να εξοπλιστεί με ηλεκτρικό μοτέρ και διακόπτη που μπορεί να τοποθετηθεί στον τοίχο ή ασύρματο τηλεχειριστήριο.  Αισθητήρες ήλιου και ανέμου μπορούν να εφαρμοστούν σαν επιπρόσθετος εξοπλισμός.

Όταν η τέντα τοποθετείται σε τοίχο ή οροφή μπαλκονιού, οι δύο βραχίονες μπορούν επίσης να στερεωθούν στον τοίχο ή και στο πλάι με γωνίες. Σε μεγάλα μπαλκόνια ή βεράντες, οι δύο βραχίονες μπορούν να τοποθετηθούν σε κάθετους στύλους από αλουμίνιο που στερεώνονται στην οροφή και το δάπεδο.

Σχεδιαστικά χαρακτηριστικά

  • Made-to-measure, με μέγιστο πλάτος 700 εκ. (με 3 βραχίονες και δυο υφάσματα) και μέγιστη προβολή 250 εκ.
  • Οι βραχίονες έχουν μήκος από 80 έως 150 εκ.
  • Μέγιστη κλίση βραχιόνων 140ο
  • Χειροκίνητη λειτουργία από το εξωτερικό ή το εσωτερικό του κτιρίου
  • Η τέντα έχει δυνατότητα για ηλεκτρικό μοτέρ με ενσύρματο ή ασύρματο χειρισμό

Τεχνικά στοιχεία

  • Κασέτα αλουμινίου, τετράγωνη ή στρογγυλή, με όμορφο design
  • Διατίθεται σε 7 standard χρώματα σκελετού αλλά και σε οποιαδήποτε απόχρωση RAL
  • Αντοχή στον άνεμο μέχρι 5 μπωφόρ
  • Δυνατότητα για στερέωση βραχιόνων σε στύλους από αλουμίνιο

2018 © Copyright - markilux.gr - Powered by Level Up