Πέργκολα markilux pergola stretch

Απολαύστε την πιο θελκτική σκιά στον κόσμο

Η νέα markilux pergola stretch διευρύνει στο μέγιστο βαθμό τις δυνατότητες να απολαύσετε υπέροχες στιγμές σε εξωτερικούς χώρους, με πλήρη προστασία από τον ήλιο, την υγρασία και τα καιρικά φαινόμενα. Είναι μια πέργκολα που μπορεί να καλύψει πραγματικά μεγάλες επιφάνειες με μέγιστες διαστάσεις 7Χ7 μέτρα, με το ύφασμα σκίασης στερεωμένο σε οριζόντιους οδηγούς που έχουν τη δυνατότητα απόσυρσης. Έτσι, το ύφασμα διπλώνεται σε πτυχές και προφυλάσσεται κάτω από ένα κάλυμμα.

Η δυνατότητα αναδίπλωσης με οδηγούς προσδίδει εξαιρετική σταθερότητα στο ύφασμα σκίασης, ακόμα κι όταν καλύπτει επιφάνεια μέχρι σχεδόν 50 τετραγωνικά μέτρα.

Οι οριζόντιοι οδηγοί είναι στερεωμένοι στο πλαίσιο κι εξασφαλίζουν απόλυτη σταθερότητα και τέλειο τέντωμα στο ύφασμα. Η ρυθμική διαδικασία απόσυρσης ή επέκτασης της επιφάνειας σκίασης είναι ένα εντυπωσιακό θέαμα που αιχμαλωτίζει την προσοχή όλων. Το ανθεκτικό κάλυμμα ενσωματώνεται τέλεια στο μινιμαλιστικό σύστημα με την υψηλή αισθητική και προστατεύει το ύφασμα από τις καιρικές συνθήκες και τους ρύπους.

Η υψηλή αισθητική είναι αδιαπραγμάτευτη. Η markilux pergola stretch έχει υπέροχες, καθαρές γραμμές και προσεγμένες λεπτομέρειες, διατίθεται σε πολλά χρώματα και συνδυάζεται με επιλογές υφασμάτων σκίασης από τη σειρά perla FR ή με PVC υψηλής ποιότητας, που συνολικά συνθέτουν ένα πανέμορφο “οικοδόμημα”.

Η markilux pergola stretch μπορεί να εξοπλιστεί με συστήματα κάθετης σκίασης σε κασέτα που μπορεί να έχουν και διάφανο “παράθυρο”, θερμάστρες υπερύθρων markilux τοποθετημένες στο πλαίσιο, φωτισμό LED στο πλαίσιο αλλά και τους οριζόντιους οδηγούς, αλλά και markilux slide ή format – σταθερές ή πτυσσόμενες και συρόμενες κάθετες επιφάνειες προστασίας από τον άνεμο, τον ήλιο και τα αδιάκριτα βλέμματα.

Ειδικά για τον κλάδο της εστίασης

Η markilux pergola stretch είναι πανέμορφη, εντυπωσιακή κι απίστευτα πρακτική. Είναι η τέλεια επιλογή για επιχειρήσεις που θέλουν να προσφέρουν στους πελάτες γαστρονομικές απολαύσεις, υπέροχα κοκτέιλ στον κήπο ή ακόμα και ένα garden party σε ένα υπέροχο και προσεγμένο περιβάλλον. Μπορεί να στεγάσει ταχύτατα το χώρο για προστασία από τις καιρικές συνθήκες, να εξασφαλίσει φυσικό αερισμό, να δημιουργήσει ένα υπέροχα φωτισμένο και θερμασμένο περιβάλλον ή να αποσυρθεί εντυπωσιακά και να προσφέρει απεριόριστη θέα στον ουρανό.

 • Έως και 5 στοιχεία μπορούν να συναρμοστούν και να καλύψουν μια επιφάνεια με διαστάσεις έως 25Χ7 μέτρα – όσο ένα εστιατόριο
 • Παροχή συμβουλευτικής σχετικά με το έργο σε κάθε επιχείρηση από τους επίσημους αντιπροσώπους της markilux
 • Δυνατότητα απεικόνισης του συστήματος στον εκάστοτε χώρο
 • Τα προσυναρμολογημένα μέρη και τα προεγκατεστημένα LED και θερμάστρες κάνουν ταχύτατη, εύκολη και ασφαλή την εγκατάσταση της πέργκολας, ανεξαρτήτως μεγέθους
 • Είναι διαθέσιμες πάρα πολλές επιλογές για φωτισμό, θέρμανση, κάθετη σκίαση και πλευρική προστασία από τον άνεμο

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

 • Μέγιστες διαστάσεις 7Χ7 m
 • Το κάλυμμα του συστήματος προστατεύει άριστα το ύφασμα σκίασης όταν αποσύρεται
 • Η αποστράγγιση του νερού διασφαλίζεται ακόμη και με ελάχιστη κλίση 5ο
 • Το προφίλ έχει τέλεια εφαρμογή στον τοίχο
 • Το ύφασμα σκίασης με ειδικό φινίρισμα είναι κατασκευασμένο από υλικά ανθεκτικά στην υπεριώδη ακτινοβολία, με αδιάβροχες κι επιβραδυντικές καύσης ιδιότητες.
 • Δυνατότητα κάλυψης και με PVC.
 • Οι οριζόντια ευθυγραμμισμένοι οδηγοί στήριξης προσδίδουν εξαιρετική σταθερότητα σε όλο το πλάτος της επιφάνειας σκίασης

2018 © Copyright - markilux.gr - Powered by Level Up