Τέντα για Υαλοεπιφάνειες markilux 776 / 876

“Η Αποτελεσματική”

Τα μεγάλα παράθυρα, τα μεγάλα ανοίγματα ακόμα οι γυάλινες προσόψεις είναι υπέροχα αρχιτεκτονικά στοιχεία, που επιτρέπουν πλούσιο φυσικό φως κι απεριόριστη θέα. Έχουν μόνο πλεονεκτήματα, γιατί μπορούν να εξοπλιστούν με “Το Αποτελεσματικό” σύστημα κάθετης σκίασης markilux 776 / 876. Είναι μια τέντα-σε-κασέτα, με πανέξυπνο και κομψό design, αξεπέραστη λειτουργικότητα, που έχει διακριθεί με German Design Award και reddot Design Award.

Η τέντα markilux 776 / 876 (με τετράγωνη ή στρογγυλή κασέτα) προσφέρει όλες τις επιλογές, είναι σαν ένα πλήρες Drop Down Menu Σκίασης. Αν και η κασέτα είναι πολύ μικρή, μόλις 13 εκατοστά ύψος, μπορεί να σκιάσει υαλοεπιφάνειες μέχρι και 24 τετραγωνικά. Η τέντα έχει μέγιστο πλάτος 6 μέτρα με προβολή (ύψος) έως 3,5 μέτρα, ενώ υπάρχει κι εκδοχή με μέγιστο πλάτος τα 4 μέτρα και προβολή 6 μέτρα.

Είναι μία κάθετη τέντα ιδιαίτερα συμπαγής, εύκολη στη χρήση, σχεδόν αθόρυβη, με μοναδική αντοχή στον άνεμο μέχρι 5 μπωφόρ (ανάλογα με τις διαστάσεις του), με το ύφασμα πάντα τεντωμένο χάρις σε σύστημα αμορτισέρ στο αντίβαρο. Κι ακόμα, αυτή η τέντα είναι εντυπωσιακά όμορφη προσθήκη στη συνολική εικόνα του σπιτιού σας. Προσθέτει με αναπάντεχο τρόπο μια έντονη χρωματική αντίθεση ή μια αρμονική πληρότητα, μιας και διατίθεται σε επτά χρώματα σκελετού και περισσότερους από 250 κωδικούς ιδιαίτερα ανθεκτικών υφασμάτων.

Προαιρετικά η τέντα εφοδιάζεται με tracfix, ένα σύστημα που συγκρατεί το ύφασμα σκίασης μέσα στους πλαϊνούς οδηγούς κρατώντας το πάντα καλά τεντωμένο και καταργώντας το ενοχλητικό κενό μεταξύ οδηγών και υφάσματος. Η τέντα μπορεί να έχει και παράθυρο ζελατίνας, το μέγιστο ύψος της οποίας είναι τα 136 cm.

Σχεδιαστικά χαρακτηριστικά

  • Made-to-measure, με μέγιστο πλάτος 600Χ350 εκ. ή 400Χ600 εκ.
  • Η τέντα 776 διατίθεται με τετράγωνη κασέτα (13 εκ ύψος), η τέντα 876 με στρογγυλή κασέτα
  • Ιδανική κάθετη σκίαση για μεγάλα παράθυρα κι ανοίγματα μέχρι 24 τ.μ.

Τεχνικά στοιχεία

  • Ιδιαίτερα ανθεκτικό σε ανέμους έως 5 μπωφόρ, ανάλογα με τις διαστάσεις του.
  • Ο χειρισμός γίνεται χειροκίνητα με χερούλι από ανοξείδωτο ατσάλι ή με μοτέρ και τηλεχειριστήριο, που εντάσσεται σε κάθε ευρύτερο σύστημα οικιακών αυτοματισμών.
  • Προαιρετικός εξοπλισμός για την τέντα: Έξυπνοι αισθητήρες φωτός και αέρα που ενεργοποιούν αυτόματα το σύστημα, σύστημα tracfix, παράθυρο ζελατίνας, screen υφάσματα

2018 © Copyright - markilux.gr - Powered by Level Up