Τέντα με Σύστημα Ημικασέτας markilux 1600

“Η Καλαίσθητη”

Με την πρώτη ματιά, θα εκτιμήσετε το υπέροχο ημικυκλικό design που της χάρισε το προσωνύμιο “Η Καλαίσθητη” αλλά και τη διάκριση με if Design Award. Η τέντα markilux 1600 είναι κομψή, με υψηλή ποιότητα κατασκευής, προσεγμένη σε κάθε λεπτομέρεια σύστημα ημικασέτας, ένα εξαίρετο δείγμα της πρωτοπορίας της markilux.

Αυτή η τέντα αποτελεί μια υπέροχη λύση σκίασης, ακόμα και για επιφάνειες μέχρι 28 τετραγωνικά. Η markilux 1600 είναι τέντα-σε-κασέτα η οποία είναι ανοικτή στο κάτω μέρος της (ημικασέτα). Όμως, ένας ειδικός μηχανισμός περιστρέφει το κάλυμμα της κασέτας προσαρμόζοντας το ακριβώς στην κλίση της επιφάνειας σκίασης. Κι όταν το σύστημα αναδιπλώνεται πλήρως, το κάλυμμα ενώνεται με το εμπρόσθιο προφίλ, προστατεύοντας πλήρως το σύστημα και κρύβοντας τους βραχίονες ώστε να μην είναι αναγκαίο το βολάν. Το περιστρεφόμενο κάλυμμα της κασέτας, οι αναδιπλούμενοι βραχίονες και το κομψό εμπρόσθιο αντίβαρο από αλουμίνιο εξασφαλίζουν ότι το ύφασμα σκίασης είναι πάντα τεντωμένο. Έτσι, η τέντα έχει πάντα άψογη εμφάνιση αλλά κι ενισχύεται η σταθερότητα και η αντοχή του συστήματος στον άνεμο.

Η τέντα markilux 1600 έχει εξαιρετική σχεδίαση που συνδυάζεται με την άριστη ποιότητα κατασκευής, ενώ μικρές αλλά προσεγμένες λεπτομέρειες προσθέτουν καλαισθησία. Το κομψό αντίβαρο από αλουμίνιο ταιριάζει απόλυτα στο προστατευτικό στέγαστρο της ημικασέτας, τα πλευρικά καλύμματα μπορεί να είναι στο ίδιο χρώμα με το σκελετό ή από γυαλιστερό χρώμιο. Η τέντα διατίθεται σε 7 standard χρώματα σκελετού που συνδυάζονται με υφάσματα σκίασης από όλες τις markilux συλλογές σε εκατοντάδες χρώματα κα μοτίβα.

Η τέντα markilux 1600 διατίθεται σε μέγιστες διαστάσεις 710Χ400 εκ. και στην έκδοση stretch μπορεί να έχει μεγαλύτερη προβολή από όσο πλάτος.

Η πληρέστατη γκάμα πρόσθετου εξοπλισμού ανεβάζει τη λειτουργικότητα του συστήματος σε πολύ υψηλά επίπεδα.

Περιλαμβάνει φωτισμό με LED-line στους αναδιπλούμενους βραχίονες, θερμάστρες υπερύθρων, πρόσθετη κάθετη σκίαση Shadeplus (στο 1600), αισθητήρες φωτός / αέρα κι έντασης ηλιακού φωτός, αισθητήρα δυναμικής ανέμου Vibrabox, ηλεκτροκίνηση και τηλεχειρισμό.

Σχεδιαστικά χαρακτηριστικά

  • Made-to-measure, με μέγιστες διαστάσεις 710Χ400 εκ.
  • Στην έκδοση stretch, η τέντα markilux 1600 έχει μεγαλύτερη προβολή από όσο πλάτος.
  • 7 standard χρώματα σκελετού και πλευρικά καλύμματα στο ίδιο χρώμα ή από γυαλιστερό χρώμιο
  • Περιστροφή προφίλ για κάλυψη των βραχιόνων και του αντίβαρου

Τεχνικά στοιχεία

  • Στρογγυλός φέρων σωλήνας από ατσάλι διατομής 50 χιλ., ιδιαίτερα ανθεκτικός στις στρεβλώσεις
  • Άξονας υφάσματος με διάμετρο 85 χιλ. που εγγυάται μεγάλη αντοχή
  • Δίδυμες αλυσίδες από ατσάλι στην κλείδωση του βραχίονα
  • Προαιρετικά, οι βραχίονες εξοπλίζονται με βιονικούς τένοντες από ίνες υψηλής τεχνολογίας
  • Εφαρμογή θερμαντικού σώματος

2018 © Copyright - markilux.gr - Powered by Level Up