Τέντα markilux 1600

Τέντα markilux 1600

Το καλαίσθητο

Θα τραβήξει την προσοχή όλων αποδεικνύοντας ότι δίκαια κέρδισε το IF AWARD για το υπέροχο ημικυκλικό design του. Το markilux 1600 είναι κομψό, όμορφο και προσεγμένο σε κάθε του λεπτομέρεια. Κι ακόμα, είναι ένα εξαίρετο δείγμα της πρωτοπορίας της markilux που συγκεντρώνει όλα τα ποιοτικά χαρακτηριστικά.

Το markilux 1600 είναι μία υπέροχη λύση σκίασης, μοναδική για μακρόστενα μπαλκόνια, βεράντες και εσοχές, μιας και μπορεί να έχει μεγαλύτερη προβολή από πλάτος. Ένα ακόμα βασικό της χαρακτηριστικό είναι η ρυθμιζόμενη κλίση της επιφάνειας σκίασης για ακόμα μεγαλύτερη προστασία από τον ήλιο.

Η εξαιρετική σχεδίαση του markilux 1600 συνδυάζεται με την ποιότητα κατασκευής. Οι πολύ δυνατοί βραχίονες εξασφαλίζουν ένα τεντωμένο ύφασμα. Ο στρογγυλός φέρων σωλήνας από ατσάλι διατομής 50 χιλ. είναι ιδιαίτερα ανθεκτικός στις στρεβλώσεις, ο άξονας υφάσματος έχει διάμετρο 85 χιλ. που εγγυάται την αντοχή, η διπλή αλυσίδα από ατσάλι, τοποθετημένη στην κλείδωση του βραχίονα, προστατεύεται από τη διάβρωση.

Το κομψό αντίβαρο από αλουμίνιο ταιριάζει απόλυτα στο καλαίσθητο προστατευτικό στέγαστρο της ημικασέτας. Το προστατευτικό στέγαστρο διαθέτει μία βούρτσα, η οποία κατά το κλείσιμο καθαρίζει το ύφασμα. Ένας ειδικός μηχανισμός φροντίζει ώστε η οροφή προστασίας να προσαρμόζεται στην κλίση του συστήματος σκίασης, ώστε να μην προκύπτουν σχισμές ή προεξοχές. Το markilux 1600 διατίθεται σε μέγιστο πλάτος 710 εκ (stretch: 410 εκ) και μέγιστη προβολή 400 εκ. Σε συστήματα με μεγαλύτερο πλάτος μία πρόσθετη χούφτα εμποδίζει το κρέμασμα του άξονα υφάσματος.

Εξοπλίζεται εργοστασιακά με ασύρματο μοτέρ και τηλεχειριστήριο markilux, και η προσαρμογή κλίσης γίνεται πανεύκολα Μπορεί να «φορέσει» όλα τα ακρυλικά και sunsilk snc υφάσματα σκίασης markilux, ακόμα και από την αποκλειστική σειρά signature, ενώ προαιρετικά διατίθεται βολάν (στο stretch περιλαμβάνεται στην αρχική τιμή) και/ή ριντό (χειροκίνητο ή ηλεκτρικό).

Το markilux 1650 είναι ίδιας κατασκευής με to markilux 1600 όμως διαθέτει ενσωματωμένα σποτ αλογόνου στο αντίβαρο. Διατίθεται με μέγιστο πλάτος τα 660 εκ. και μέγιστη προβολή τα 400 εκ.

2018 © Copyright - markilux.gr - Powered by Level Up