Τέντα με Σύστημα Κασέτας markilux 970

“Η Kαλλίγραμμη”

Η τέντα markilux 970 συγκεντρώνει βλέμματα θαυμασμού στη βεράντα ή το μπαλκόνι σας και στεγάζει τις καλύτερες σας στιγμές σας στο σπίτι. Συνδυάζει το λιτό design με την εντυπωσιακή τεχνολογία αιχμής και τις καθαρές γραμμές με την καλαίσθητη πρωτοτυπία. Κι ακόμα, έχει την ποιότητα και τη λειτουργικότητα που μόνο η markilux μπορεί να σας εξασφαλίσει.

Στην αρχή, το μόνο που φαίνεται από την τέντα είναι μια κομψή κασέτα με ύψος 140 mm και 260 mm βάθος, διαθέσιμη σε 7 ελκυστικά standard χρώματα. Ανάλογα με το χώρο, η τέντα μπορεί να τοποθετηθεί σε τοίχο, σε οροφή ή σε δοκάρι στέγης.

Μετά, ξεδιπλώνονται απαλά και σχεδόν αθόρυβα οι στιβαροί βραχίονες που διαθέτουν έναν ειδικό, βιονικό ιμάντα από hightech ίνες, εξελιγμένο από τη markilux για βέλτιστη μετάδοση δυνάμεων. Το τεντόπανο απλώνεται αρχικά οριζόντια και στη συνέχεια ο μηχανισμός βύθισης χαμηλώνει το σύστημα στην καθορισμένη κλίση από 5° έως 30°. Σε πλήρη ανάπτυξη, η τέντα έχει μέγιστες διαστάσεις 600Χ300 εκ, μπορεί δηλαδή να σκιάσει 18 τετραγωνικά μέτρα, ή 500Χ350 εκ. ανάλογα με το χώρο σας.

Στη βασική εκδοχή της, η τέντα markilux 970 λειτουργεί με χερούλι από ανοξείδωτο ατσάλι, μπορεί όμως να εξοπλιστεί με μοτέρ και τηλεχειριστήριο, αισθητήρες φωτός και αέρα που ενεργοποιούν αυτόματα το σύστημα, αλλά και markilux LED spots ή LED lines.

Η ίδια η markilux χαρακτηρίζει το σύστημα σκίασης 970 ως “Το Kαλλίγραμμο” κι είναι η τέντα που μετατρέπει τον αίθριο χώρο σας σε περιβάλλον υψηλής αισθητικής, δίνοντας σας ατελείωτες επιλογές. Η κασέτα είναι διαθέσιμη σε 7 ελκυστικά χρώματα ενώ το προφίλ αντίβαρου διατίθεται και σε τρία επιπρόσθετα χρώματα ανοδίωσης. Εάν έχετε κάποια ιδιαίτερη προτίμηση, η τέντα μπορεί να παραδοθεί στο ειδικό RAL χρώμα που επιθυμείτε. Σε κάθε περίπτωση, οι χρωματικές επιλογές σας ολοκληρώνονται με περισσότερους από 250 κωδικούς ιδιαίτερα ανθεκτικών υφασμάτων.

Η τέντα εφοδιάζεται με LED spots ή LED lines που εντάσσονται διακριτικά στο σύστημα, δημιουργούν ατμόσφαιρα και φωτίζουν με την επιθυμητή ένταση τον αγαπημένο σας χώρο.


Σχεδιαστικά χαρακτηριστικά


 • Ορθογώνια κασέτα που ξεχωρίζει
 • Μέγιστο πλάτος 600 εκ. και μέγιστη προβολή 300 εκ. ή 500Χ350 εκ.
 • Η τέντα μπορεί να εξοπλιστεί με SHADEPLUS
 • LED spots ή LED lines μπορούν εύκολα να τοποθετηθούν κάτω από την κασέτα
 • Η τέντα markilux 970 έχει διακριθεί με German Design Award, iF Design Award, Plus X Award ως Προϊόν της Χρονιάς 2017
 • Ειδικές βάσεις στήριξης ενσωματωμένες στην κασέτα για πανεύκολη τοποθέτηση
 • Νέα πάνελ για το αντίβαρο σε χρώματα ανοδίωσης, ασημί, bronze και μαύρο.

Τεχνικά στοιχεία

 • Bιονικός ιμάντας από ίνες υψηλής τεχνολογίας για τη βέλτιστη μεταφορά δυνάμεων
 • Διαθέτει μηχανισμό βύθισης που δίνει κλίση 5-30ο στην επιφάνεια σκίασης
 • Διατίθεται και πρόσθετος εξοπλισμός για την τέντα με αισθητήρες ήλιου και αέρα, ηλεκτροκίνηση και τηλεχειρισμό, αισθητήρα δυναμικής ανέμου Vibrabox, LED spots και lines
 • Βάσεις στήριξης πατενταρισμένες που ενσωματώνονται στην κασέτα

2018 © Copyright - markilux.gr - Powered by Level Up