Κάθετο Σύστημα Τέντας Markilux 740 – 840

“Το Προηγμένο Κάθετο”

Είναι χρήσιμο, λειτουργικό, όμορφο και έχει τον τρόπο του να κερδίζει τις εντυπώσεις. Το “Προηγμένο Κάθετο” σύστημα markilux 740 – 840 είναι τέντα-σε-κασέτα για κάθετη σκίαση που στο κάτω μισό της παίρνει κλίση προς τα έξω, χάρις σε ανακλινόμενους βραχίονες από ανοξείδωτο ατσάλι.

Σχεδιασμένη ειδικά για παράθυρα, αυτή η πρωτότυπη κάθετη-και-προεξέχουσα τέντα είναι μια καλαίσθητη και κομψή προσθήκη. Προσφέρει όμως κι έναν απαράμιλλο συνδυασμό προστασίας αλλά και ανεμπόδιστης θέας.

Η τέντα έχει κασέτα από αλουμίνιο που τοποθετείται σε τοίχο ή στο πλάι  κι είναι τετράγωνη με διαστάσεις 9,5Χ9,5 εκ. ( markilux 740) ή στρογγυλή με διάμετρο 11,5 εκ. (markilux 840). Το ύφασμα σκίασης καλύπτει ένα μέρος του παραθύρου κι όταν οι βραχίονες παίρνουν κλίση προεκτείνεται και προστατεύει αποτελεσματικά από τον ήλιο. Οι βραχίονες με έμβολα αερίου διατηρούν πάντα καλά τεντωμένο το ύφασμα και ο μηχανισμός windlock εμποδίζει την ανύψωσή τους και δίνει στο σύστημα εξαιρετική σταθερότητα και αντοχή στον άνεμο μέχρι 5 μπωφόρ.

Η τέντα έχει χειροκίνητη λειτουργία από το εξωτερικό ή το εσωτερικό του σπιτιού. Μπορεί να εξοπλιστεί με ηλεκτρικό μοτέρ με ενσύρματο διακόπτη που μπορεί να τοποθετηθεί στον τοίχο ή ασύρματο τηλεχειριστήριο.

Η τέντα markilux 740/840 μπορεί να δείχνει υπέροχη με πολλές επιλογές για ύφασμα σκίασης σχεδόν από όλες τις συλλογές markilux. Υπάρχουν επιλογές για ημιδιάφανα υφάσματα σκίασης που προστατεύουν από τα αδιάκριτα βλέμματα αλλά αφήνουν ανεμπόδιστη τη θέα προς τα έξω. Κι ακόμα, η τέντα έχει ένα όμορφο προφίλ στο εμπρόσθιο μέρος το οποίο προστατεύει το ύφασμα που προεξέχει όταν το σύστημα είναι σε κλειστή θέση.

Σχεδιαστικά χαρακτηριστικά

  • Made-to-measure, με μέγιστο πλάτος 300 εκ. και μέγιστη προβολή 300 εκ.
  • Οι βραχίονες έχουν μήκος 60 εκ.
  • Διατίθεται σε 7 standard χρώματα σκελετού αλλά και σε οποιαδήποτε απόχρωση RAL
  • Χειροκίνητη λειτουργία από το εξωτερικό ή το εσωτερικό του κτιρίου
  • Η τέντα έχει δυνατότητα για ηλεκτρικό μοτέρ με ενσύρματο ή ασύρματο χειρισμό

Τεχνικά στοιχεία

  • Κασέτα αλουμινίου, τετράγωνη ή στρογγυλή, με όμορφο design
  • Η τέντα μπορεί να τοποθετηθεί σε τοίχο ή στο πλάι
  • Βραχίονες με έμβολα αερίου από ανοξείδωτο ατσάλι
  • Αντοχή στον άνεμο μέχρι 5 μπωφόρ

2018 © Copyright - markilux.gr - Powered by Level Up