Κάθετη τέντα markilux 740 – 840

Κάθετη τέντα για παράθυρα markilux 740 – 840

Το προηγμένο κάθετο

Το markilux 740/840 είναι ένα προηγμένο σύστημα σκίασης που προσφέρει κάθετη σκίαση με άνοιγμα μπράτσων. Είναι κομψό, αισθητικά άψογο, απίστευτα λειτουργικό κι αποτελεσματικό. Ταιριάζει με απόλυτη ακρίβεια στο παράθυρό σας χάρη στον μηχανισμό ολίσθησης με τεχνολογία εμβόλων αερίου και διαθέτει μηχανισμό ασφαλείας κατά του αέρα.

Η μικρή διακριτική κασέτα από αλουμίνιο διέλασης είναι βαμμένη με ηλεκτροστατική βαφή πούδρας και όταν το κάλυμμα αποσύρεται, προστατεύεται από τις ατμοσφαιρικές επιρροές από την κασέτα που το περικλείει πλήρως. Το κάλυμμα οδηγείται κατά μήκος των δυνατών, πλευρικών οδηγών αλουμινίου. Βραχίονες προηγμένης τεχνολογίας με έμβολα αερίου εξασφαλίζουν ότι το κάλυμμα παραμένει τεντωμένο. Ο αυτόματος μηχανισμός κλειδώματος στους οδηγούς εμποδίζει την ανύψωση του μηχανισμού του βραχίονα σε συνθήκες ανέμου. Όλα τα μέρη απαιτούν ελάχιστη συντήρηση και είναι προστατευμένα κατά της διάβρωσης.

Το markilux 740/840 είναι μια μόνιμη και διαχρονική λύση εξωτερικής σκίασης σε παράθυρα κι ανοίγματα, με εξαιρετική αντοχή, όπως το επιβάλλουν οι συνθήκες αλλά και οι απαιτήσεις σας. Σας εξασφαλίζει απόλυτο έλεγχο στο φωτισμό του εσωτερικού χώρου, με απίστευτη ευκολία και μοναδική σταθερότητα.

2018 © Copyright - markilux.gr - Powered by Level Up