Τέντα πέργκολας markilux 770 tracfix– 870 tracfix

“Η Διακριτική”

Όταν η κομψότητα είναι εξίσου ζητούμενη με τη λειτουργικότητα, η τέντα markilux 770 – 870 είναι η ιδανική λύση για πέργκολες και εξωτερικούς χώρους περίκλειστους με υαλοπίνακες. Αυτό το σύστημα σκίασης δικαιολογεί απόλυτα το προσωνύμιο “Το Διακριτικό” γιατί η κασέτα είναι εξαιρετικά συμπαγής. Η τετράγωνη κασέτα της τέντας markilux 770 έχει διαστάσεις μόλις 12,5Χ12,5 εκ, σχεδιασμένη για τοποθέτηση πάνω σε υαλοεπιφάνεια, ενώ η στρογγυλή κασέτα της τέντας markilux 870 έχει διάμετρο 13 εκ κι είναι ιδανική για τοποθέτηση σε τοίχο.

Η τέντα markilux 770 – 870 είναι made-to-measure, κατασκευάζεται εργοστασιακά ακριβώς στις διαστάσεις του χώρου κι έχει μέγιστες διαστάσεις 400Χ400 εκατοστά, σκιάζει επιφάνειες μέχρι και 16 τμ με αξεπέραστο στυλ και λειτουργικότητα. Κι ακόμα, περισσότερα από ένα συστήματα εν σειρά μπορούν να σκιάσουν πολύ μεγαλύτερες επιφάνειες.

Το σύστημα σκίασης markilux 770 – 870 έχει άριστη ποιότητα κατασκευής, είναι εφοδιασμένο με σύστημα tracfix και οι ειδικά σχεδιασμένοι οδηγοί κάνουν σχεδόν αθόρυβο το κλείσιμο του συστήματος.

Το σύστημα tracfix σταθεροποιεί το ύφασμα σκίασης μέσα στον οδηγό, το κρατά διαρκώς τεντωμένο και καταργεί το κενό μεταξύ των οδηγών και του υφάσματος σκίασης. Κι ακόμα, χάρις στο tracfix, η επέκταση του υφάσματος σκίασης γίνεται ανεμπόδιστα, με ευκολία κι ασφάλεια, και η τέντα έχει πολύ καλύτερη εμφάνιση.

Ο άριστος σχεδιασμός, η κορυφαία ποιότητα των υλικών και το tracfix προσδίδουν στην τέντα markilux 770 / 870 εξαιρετική σταθερότητα στον άνεμο. Για το design και τις επιδόσεις της, η τέντα έχει διακριθεί με German Design Award και iF Design Award. Σας δίνει εκατοντάδες επιλογές σε υφάσματα σκίασης, που αναδεικνύουν το κομψό και διαχρονικό design, και πολλές επιλογές για πρόσθετο εξοπλισμό.

Σχεδιαστικά χαρακτηριστικά

  • Made-to-measure, με μέγιστο πλάτος 400 εκ. και μέγιστη προβολή 400 εκ.
  • Διαστάσεις μκρού μεγέθους κασέτας 12,5Χ12,5 εκ (τέντα markilux 770) ή διάμετρος 13 εκ (τέντα markilux 870) για κάλυψη μικρών επιφανειών
  • Περισσότερα από ένα συστήματα εν σειρά, μπορούν να λειτουργούν ταυτόχρονα

Τεχνικά στοιχεία

  • Σύστημα tracfix είναι στο standard εξοπλισμό
  • Η τέντα εφοδιάζεται με ηλεκτρικό μοτέρ με ενσύρματο χειρισμό ή τηλεχειριζόμενο
  • Οι ειδικά σχεδιασμένοι οδηγοί κάνουν σχεδόν αθόρυβο το κλείσιμο του συστήματος
  • Εφαρμογή screen υφασμάτων για περισσότερο φως και οπτική προς τα έξω αλλά και για την απορροή υδάτων όταν δεν υπάρχει αρκετή κλίση

2018 © Copyright - markilux.gr - Powered by Level Up