Σύστημα Σκίασης markilux Syncra

“Το Χρήσιμο”

Όπου έχετε χώρο για να απολαμβάνετε τη ζωή έξω, έχετε μια θέση για την τέντα markilux syncra. 

Το σύστημα σκίασης markilux syncra είναι “Το Χρήσιμο” κι εξασφαλίζει ευχάριστη και φιλόξενη ατμόσφαιρα σε κάθε αγαπημένο σας σημείο. Είναι στην πραγματικότητα μια σχεδιαστική ιδέα που δημιουργεί μια ολόκληρη οικογένεια από λύσεις σκίασης για οικίες, εξοχικά, ξενοδοχεία και καταστήματα που φιλοξενούν τους πελάτες τους σε ανοικτούς χώρους.

Αυτό το ελεύθερο σύστημα σκίασης στέκεται, κυριολεκτικά, στα δύο του πόδια, δύο στρογγυλούς ή τετράγωνους στύλους, που φέρουν έναν ισχυρό οριζόντιο άξονα. Σε αυτό το δομικό πλαίσιο, προσαρμόζονται ένα ή δύο συστήματα σκίασης με αναδιπλούμενους βραχίονες, προσφέροντας τις επιλογές syncra ή syncra uno.

Η τέντα στερεώνεται μόνιμα στο δάπεδο στην εκδοχή fix ή σε βάσεις επιβάρυνσης, στην εκδοχή flex.

Μονόριχτη ή δίριχτη, σταθερή ή μεταφερομένη, ελεύθερη ή στερεωμένη στον τοίχο, μόνη ή συνδυασμένη με άλλες Syncra και συστήματα σκίασης markilux, αυτή η τέντα είναι ακριβώς αυτό που χρειάζεστε. Μια κομψή κι αισθητικά άρτια προσθήκη στη συνολική εικόνα, μια επένδυση στην ποιότητα, την αντοχή και τη λειτουργικότητα, μια τέντα που κάνει όμορφο, ευχάριστο και χρηστικό το χώρο που σκιάζει και προστατεύει.

Ο χειρισμός της τέντας γίνεται πανεύκολα με ένα ατσάλινο χερούλι, ανάλογα με το μέγεθός της, όμως προαιρετικά εφοδιάζεται με ηλεκτρικό μοτέρ, με τηλεχειρισμό ή χωρίς. Υπάρχουν εκατοντάδες προτάσεις σε χρώματα και μοτίβα για τα υφάσματα σκίασης και μια πλήρης σειρά προτάσεων για πρόσθετο εξοπλισμό, φωτισμό LED, κάθετη σκίαση Shadeplus, θέρμανση υπέρυθρων, αισθητήρες και πολλά άλλα.

Σημαντικό προτέρημα της τέντας Syncra είναι η διάθεση συνεργασίας. Τα δύο συστήματα σκίασης λειτουργούν αυτόνομα, και προσφέρει πλούσια σκιά σε 24 έως 60 τ.μ. Κι όταν περισσότερες Syncra συνεργάζονται, μπορούν να σκιάσουν έξυπνα, ευέλικτα κι αποτελεσματικά πολύ μεγαλύτερες επιφάνειες. Με αυτά τα προσόντα, η τέντα Syncra είναι μία τέλεια επιλογή για επαγγελματικούς χώρους που θέλουν να σκιάσουν μεγάλες επιφάνειες.

Σχεδιαστικά χαρακτηριστικά

  • Made-to-measure, με μέγιστο πλάτος μονού πεδίου 700 εκ.
  • Η μέγιστη προβολή εξαρτάται από το σύστημα τέντα-σε-κασέτα ή pergola που φέρει η Syncra
  • Μέγιστη κάλυψη, από ένα σύστημα, έως περ. 60 τμ
  • Η markilux syncra δεν απαιτεί τοίχο για στήριξη, ενώ τα εγκατεστημένα συστήματα με βραχίονες μπορούν να λειτουργούν ανεξάρτητα μεταξύ τους
  • Δυνατότητα να συνδυαστεί με MX-1 και ΜΧ-1 compact καθώς και σχεδόν όλα τα συστήματα τέντα-σε-κασέτα

Τεχνικά στοιχεία

  • Η τέντα στερεώνεται μόνιμα στο δάπεδο σε θεμέλια μπετόν αρμέ στην εκδοχή fix ή σε βάσεις επιβάρυνσης στην εκδοχή flex
  • Ο πρόσθετος εξοπλισμός της τέντας περιλαμβάνει αισθητήρες φωτός, ανέμου, ηλιακής έντασης, LED lines και spots στο μπροστινό πλαίσιο, κάθετη σκίαση Shadeplus, ηλεκτρικό μοτέρ και τηλεχειρισμό, θερμαντικά σώματα υπέρυθρων

2018 © Copyright - markilux.gr - Powered by Level Up