Τέντα markilux syncra

Το χρήσιμο

Οπουδήποτε χρειάζεστε σκιά, έχετε χώρο για το σύστημα σκίασης markilux syncra. Στέκει αυτόνομο, έχει εξαιρετική σταθερότητα κι αντοχή, μπορεί να έχει δίδυμη επιφάνεια σκίασης, συνδυάζεται με markilux pergola και markilux συστήματα σκίασης. Με πολλούς τρόπους, πετυχαίνει ένα πράγμα. Εξασφαλίζει πλούσια σκιά εκεί που τη θέλετε.

Με το markilux syncra μπορείτε να είστε έξω, με ήλιο και βροχή, γιατί έχετε τον έλεγχο του καιρού στη βεράντα, την αυλή, τον κήπο σας. Για επιχειρήσεις, όπου η προστασία από τον ήλιο και τον καιρό είναι απαραίτητη, το σύστημα σκίασης markilux syncra με όσες τέντες χρειάζεται να συνδυαστούν αποτελεί την τέλεια λύση, ιδιαίτερα για μεγάλες επιφάνειες. Η markilux syncra δεν απαιτεί τοίχο για στήριξη, ενώ τα εγκατεστημένα συστήματα με βραχίονες μπορούν να λειτουργούν ανεξάρτητα μεταξύ τους. Ο χειρισμός του γίνεται πανεύκολα με ένα ατσάλινο χερούλι, όμως προαιρετικά εφοδιάζονται με ηλεκτρικό μοτέρ, με τηλεχειρισμό ή χωρίς.

Σκεφτείτε το markilux syncra ως ένα σύνολο από στοιχεία σκίασης που τοποθετούνται παντού, με κάθε τρόπο και συνδυάζονται μεταξύ τους για να σκιάσουν από 24 μέχρι 60 τ.μ. – ακόμα και πολλά περισσότερα. Η markilux syncra προσφέρει μια σειρά από υπέροχες λύσεις, τέντες, υφάσματα σκίασης και ρόλερ. Ένας μεγάλος αριθμός μοντέλων σκίασης σε διάφορα σχέδια, καθώς και προαιρετικά αξεσουάρ, όπως ο φωτισμός, σώματα θέρμανσης, το στοιχείο κάθετης σκίασης shadeplus και πολλά περισσότερα μπορούν να επιλεχθούν για να συμπληρώσουν τη markilux syncra.

2018 © Copyright - markilux.gr - Powered by Level Up