Τέντα πέργκολας markilux 8800-8850

Τέντα πέργκολας markilux 8800 – 8850

Το στρογγυλό τετράγωνο

Το στρογγυλό, τετράγωνο σύστημα σκίασης markilux 8800 αφορά σε κάλυψη αιθρίου και πέργκολας, βραβευμένο με το iF product design award για το μοντέρνο αλλά διαχρονικό σχεδιασμό του.

Η στρογγυλή κασέτα του markilux 8800 και οι τετράγωνοι οδηγοί εναρμονίζονται τέλεια όχι μόνο μεταξύ τους αλλά και με το σχήμα του αιθρίου ή της πέργκολας που θα στηριχθούν.  Όταν επεκταθεί πλήρως, το στρογγυλεμένο εμπρόσθιο προφίλ ευθυγραμμίζεται με τους οδηγούς και δημιουργεί μια αρμονική οπτική εντύπωση.

Πατενταρισμένες βάσεις στήριξης με κλιπ εξασφαλίζουν απλή, γρήγορη και χωρίς προβλήματα εγκατάσταση. Το σύστημα tracfix εξασφαλίζει ασφαλή κι εύκολη πλευρική καθοδήγηση του υφάσματος και όμορφη εμφάνιση όταν το σύστημα είναι κλειστό, χωρίς το ενοχλητικό χάσμα μεταξύ του καλύμματος και των οδηγών. Το σύστημα είναι προσυναρμολογημένο για γρήγορη και εύκολη εγκατάσταση. Τα κατασκευαστικά μέρη είναι ιδιαίτερα ανθεκτικά στη διάβρωση κι απαιτούν ελάχιστη συντήρηση.

Λόγω της ιδιαίτερα στιβαρής κατασκευής, το αίθριο ή η πέργκολα μέχρι 36 τ.μ. μπορούν να καλυφθούν από μία μονάδα με το ίδιο κάλυμμα.

Το markilux 8850 είναι σχεδιασμένο για τετράκλινα αίθρια και οροφές. Οι οδηγοί μετακινούνται επί τόπου μέχρι και 100 εκ προς το μέσο και μπορούν να προεξέχουν μέχρι και 100 εκ από την τελευταία επιδαπέδια βάση. Είναι μοναδικό στο είδος του λόγω της ιδιαιτερότητας των μετακινούμενων οδηγών.

2018 © Copyright - markilux.gr - Powered by Level Up