Τέντα για Πέργκολα markilux 8800

“Η Στρογγυλή Τετράγωνη”

Ένα αίθριο ή μια κλασική πέργκολα είναι ο ιδανικός χώρος για την τοποθέτηση ενός συστήματος σκίασης markilux 8800. Ο χώρος που στεγάζεται αποκτά λειτουργικότητα και χρηστικότητα ενώ αναβαθμίζεται και η συνολική αισθητική του χώρου. Πρόκειται για μία τέντα-σε-κασέτα, η οποία στερεώνεται πάνω στο πλαίσιο της πέργκολας ή του αίθριου. Με αυτά τα προτερήματα, η τέντα markilux 8800 φυσικά κι έχει διακριθεί με German Design Award και iF Design Award για το μοντέρνο αλλά διαχρονικό σχεδιασμό της.

Η τέντα markilux 8800 έχει το προσωνύμιο “Το Στρογγυλό Τετράγωνο”, γιατί η κασέτα είναι στρογγυλή ενώ οι οδηγοί στερέωσης του υφάσματος σκίασης είναι τετράγωνοι, ώστε να ταιριάζουν με τη σύγχρονη αισθητική που κυριαρχεί στις πέργκολες και τα αίθρια.

Σε πλήρη έκταση, το στρογγυλεμένο εμπρόσθιο προφίλ ευθυγραμμίζεται με τους οδηγούς κι έτσι δημιουργείται μια αρμονική οπτική εντύπωση.

Η τέντα markilux 8800  έχει ιδιαίτερα στιβαρή κατασκευή ώστε να μπορεί να στεγάσει μέχρι και 36 τετραγωνικά, ενώ μέχρι και 5 συστήματα μπορούν να συνδεθούν για να καλύψουν πολύ μεγαλύτερες επιφάνειες. Η αξεπέραστη σταθερότητα της τέντας στον άνεμο υποστηρίζεται από το σύστημα tracfix που σταθεροποιεί το ύφασμα σκίασης μέσα στον οδηγό, το κρατά διαρκώς τεντωμένο και καταργεί το κενό μεταξύ των οδηγών και του υφάσματος σκίασης. Κι ακόμα, χάρις στο tracfix, η επέκταση του υφάσματος σκίασης γίνεται ανεμπόδιστα, με ευκολία κι ασφάλεια, και η συνολική εμφάνιση είναι πολύ καλύτερη. Η τέντα μπορεί να εφοδιαστεί με διάφορα υφάσματα σκίασης από τις συλλογές markilux, μοτέρ και τηλεχειρισμό, αισθητήρες φωτός κι ανέμου, και το σύστημα Silentec που εξασφαλίζει σχεδόν αθόρυβη λειτουργία.

Σχεδιαστικά χαρακτηριστικά

  • Η τέντα markilux 8800 είναι Made-to-measure, με μέγιστες διαστάσεις 700Χ450 εκ. ή 500Χ700 εκ.
  • Εφοδιασμένη με σύστημα tracfix, έχει μέγιστες διαστάσεις 600Χ450 εκ. ή 500Χ600 εκ.
  • Ακόμα μεγαλύτερες διαστάσεις είναι διαθέσιμες κατόπιν παραγγελίας.

Τεχνικά στοιχεία

  • Το σύστημα είναι προσυναρμολογημένο και οι πατενταρισμένες βάσεις στήριξης με κλιπ εξασφαλίζουν απλή και γρήγορη εγκατάσταση.
  • Τα δομικά στοιχεία είναι ιδιαίτερα ανθεκτικά στη διάβρωση κι απαιτούν ελάχιστη συντήρηση.
  • Πρόγραμμα βάσεων για άπειρες λύσεις στήριξης προς διευκόλυνση των τεχνιτών
  • Σχεδιασμός και κατασκευή και ειδικών βάσεων στήριξης κατόπιν αιτήματος

Τέντα για πέργκολα markilux 8850

Είναι μια τέντα-σε-κασέτα για εξωτερικούς χώρους περίκλειστους με υαλοπίνακες, κι ειδικά για όσους έχουν τετράκλινη οροφή ή οροφή με τριγωνικές ακμές. Πρόκειται για μια εκδοχή της τέντας markilux 8800, που τοποθετείται σε τοίχο ή πάνω στον υπάρχοντα μεταλλικό σκελετό, με τη χαρακτηριστική στρογγυλή κασέτα και τους τετράγωνους οδηγούς. Η μοναδική ιδιαιτερότητά του είναι οι πλαϊνοί οδηγοί στήριξης του υφάσματος σκίασης που μετακινούνται επί τόπου μέχρι και 100 εκ προς το μέσο και μπορούν να προεξέχουν μέχρι και 100 εκ από την εμπρόσθια επιδαπέδια βάση. Έτσι, προσφέρει πλούσια σκιά και προσαρμόζεται στις βασικές αρχιτεκτονικές γραμμές, παράγοντας ένα αισθητικά άρτιο αποτέλεσμα. Εφοδιάζεται με υφάσματα από τις συλλογές markilux, μοτέρ και τηλεχειρισμό, αισθητήρες φωτός κι ανέμου.

Διατίθεται Made-to-measure, σε μέγιστες διαστάσεις 650Χ400 εκ. ή 500Χ500 εκ

2018 © Copyright - markilux.gr - Powered by Level Up