Τέντα για Παράθυρα markilux 710

“Η Απαραίτητη”

Σε οποιοδήποτε δωμάτιο, ένα παράθυρο είναι κάτι το απολύτως απαραίτητο. Σε κάποια παράθυρα, η τέντα markilux 710 είναι “Η Απαραίτητη” για να προσφέρει θέα, φως και καθαρό αέρα – ή προστασία από τον ήλιο, τη βροχή, τα αδιάκριτα βλέμματα.

Είναι τέντα-σε-κασέτα, κατασκευασμένη από αλουμίνιο που προστατεύει το ύφασμα σκίασης από την σκόνη όταν είναι μαζεμένο. Η κασέτα είναι τετράγωνη με διαστάσεις 9,5Χ9,5 εκ. Το ύφασμα εκτείνεται καλά στερεωμένο σε δύο ατσάλινους οδηγούς-καλώδια, με πλαστική επικάλυψη. Το αντίβαρο έχει πρόσθετη ενίσχυση για να κρατά τεντωμένο το ύφασμα, δίνοντας στην τέντα εξαιρετική αντοχή σε άνεμο μέχρι 5 μπωφόρ.

Η τέντα markilux 710 είναι σχεδιασμένη για να έχει μεγάλη αντοχή στο χρόνο κι ελάχιστες απαιτήσεις για συντήρηση.

Οι μέγιστες διαστάσεις της επιφάνειας σκίασης είναι 5 μέτρα πλάτος και 3,5 μέτρα ύψος και δύο μονάδες μπορούν να συνδυαστούν για να καλύψουν μεγάλες γυάλινες προσόψεις.

Η τέντα έχει χειροκίνητη λειτουργία που γίνεται πανεύκολα από το εξωτερικό ή κι από το εσωτερικό του σπιτιού. Η τέντα όμως μπορεί να εξοπλιστεί και με ηλεκτρικό μοτέρ με ενσύρματο τηλεχειρισμό που μπορεί να τοποθετηθεί στον τοίχο ή ασύρματο τηλεχειριστήριο.

Η κασέτα διατίθεται σε 7 standard χρώματα αλλά και σε οποιαδήποτε RAL απόχρωση επιθυμείτε. Οι επιλογές για ύφασμα σκίασης στην τέντα είναι πρακτικά απεριόριστες, με εκατοντάδες προτάσεις σε χρώματα και μοτίβα από όλες σχεδόν τις συλλογές υφασμάτων σκίασης markilux

Σχεδιαστικά χαρακτηριστικά

  • Made-to-measure, με μέγιστο πλάτος 500 εκ. και μέγιστο ύψος 350 εκ.
  • Δύο συστήματα μπορούν να συνδυαστούν, καλύπτοντας πολύ μεγάλη επιφάνεια
  • Χειροκίνητη λειτουργία από το εξωτερικό ή το εσωτερικό του κτιρίου
  • Η τέντα έχει δυνατότητα για ηλεκτρικό μοτέρ με ενσύρματο ή ασύρματο τηλεχειρισμό

Τεχνικά στοιχεία

  • Κασέτα αλουμινίου τετράγωνη, με όμορφο design
  • Οι οδηγοί είναι ατσάλινα καλώδια με πλαστική επικάλυψη
  • Η τέντα έχει αντίβαρο με πρόσθετη επιβάρυνση
  • Αντοχή στον άνεμο μέχρι 5 μπωφόρ

2018 © Copyright - markilux.gr - Powered by Level Up