Πέργκολα markilux markant

“Η Επόμενη”

Είναι μια πέργκολα, όμως ενσωματώνει τόσες καινοτομίες και ανεβάζει τόσο υψηλά τον πήχυ της λειτουργικότητας που είναι δύσκολο να το χαρακτηρίσεις απλώς “πέργκολα”. Η markilux χαρακτηρίζει αυτό το σύστημα σκίασης ως “Το Επόμενο”, μιας κι είναι το πρώτο της επόμενης γενιάς στη σκίαση.

Με την πρώτη ματιά, το markilux markant δείχνει τη σχεδιαστική του φιλοσοφία.

Κερδίζει τις εντυπώσεις μιας κι είναι απροσδόκητα όμορφο, με την κλασική έννοια. Έχει καθαρές γραμμές, με απόλυτη συμμετρία, με κλασικές αναλογίες στους όγκους. Σε αυτή τη φιλοσοφία εντάσσεται και το βασικό του χαρακτηριστικό, η επιφάνεια σκίασης από ύφασμα και μάλιστα με μηδενική κλίση.

Κατασκευάζεται εξ ολοκλήρου στη Γερμανία, έχει έως και δύο συστήματα σκίασης ανεξάρτητης λειτουργίας και η μέγιστη επιφάνεια κάλυψης είναι 6χ6 μ. Η λιτή και ανάλαφρη δομή του οφείλεται στα κορυφαίας ποιότητας υλικά που εξασφαλίζουν αξεπέραστη σταθερότητα, εξαιρετική αντοχή στον άνεμο (μέχρι 6 μπωφόρ) κι απόλυτη προστασία από τον ήλιο και τη βροχή. Λεπτές μπάρες από αλουμίνιο υποστηρίζουν την επιφάνεια σκίασης, και μπορεί πολύ εύκολα να αφαιρεθούν. Το κάλυμμα έχει ειδικές διατρήσεις με laser και μια εσωτερική υδρορροή που οδηγεί το νερό της βροχής μέσα από τις κολόνες στήριξης μέχρι το έδαφος ή και μέσα στο χώμα.

Η πέργκολα markilux markant είναι ένα ελεύθερο κι ανοιγοκλειόμενο σύστημα σκίασης, και δίνει τη δυνατότητα να προεκτείνετε τη λειτουργία του εσωτερικού χώρου και ταυτόχρονα να δημιουργήσετε έναν άνετο και φιλόξενο χώρο. Συνδυάζεται με κάθετα συστήματα σκίασης 876/776, 620 και 625 για πλευρική ανοιγοκλειόμενη κάλυψη καθώς και το markilux format για σταθερή πλευρική σκίαση ή format slide με συρόμενα πάνελ.

Το λιτό, πρωτοποριακό design, οι πολλές επιλογές στα χρώματα του σκελετού και μια μεγάλη ποικιλία μονόχρωμων κατά προτίμηση, αδιάβροχων υφασμάτων κάνουν αυτή την πέργκολα να είναι πανέμορφη αλλά κι αρμονικά ενταγμένη στην αισθητική του περιβάλλοντα χώρου. Η πέργκολα markilux markant προσφέρει κάλυψη από ύφασμα με το ελάχιστο δυνατό σε μεταλλικά μέρη. Έτσι, εντάσσεται αρμονικά στο φυσικό περιβάλλον και προσφέρει φως, αίσθηση ελαφρότητας και ελευθερίας.

Σχεδιαστικά χαρακτηριστικά

  • Μέγιστη επιφάνεια κάλυψης 6Χ6, με δύο ανεξάρτητα συστήματα σκίασης και δυνατότητα πρόσθεσης και άλλων συστημάτων
  • Το ύψος είναι 2,6 μέτρα, με δυνατότητα να φθάσει τα 3,5 μέτρα
  • Η πέργκολα markilux markant έχει διακριθεί με German Design Award, Top Hotel Star Award, Iconic Awards – Innovative Architecture

Τεχνικά στοιχεία

  • Υπάρχει η δυνατότητα στερέωσης απευθείας σε τοίχο, κι έτσι οι δύο στύλοι στήριξης δεν είναι πια απαραίτητοι, ενώ διατίθεται ένα όμορφο πλαίσιο στερέωσης στον τοίχο
  • Η πέργκολα λειτουργεί με ηλεκτρικό μοτέρ και τηλεχειρισμό, LED line περιμετρικά ή/και στις υδρορροές αλλά και spots, αισθητήρες φωτός κι ανέμου, αισθητήρες ηλιακού φωτός, θερμάστρες υπερύθρων
  • Η πέργκολα μπορεί να εφοδιαστεί με συστήματα κάθετης σκίασης και ενσωματωμένο παράθυρο ζελατίνας

2018 © Copyright - markilux.gr - Powered by Level Up