Πρόσθετος Εξοπλισμός

Πρόσθετος Εξοπλισμός

LED lines στους αναδιπλούμενους βραχίονες

Από το σούρουπο ως την αυγή…

Όταν η μέρα φεύγει, έρχεται η ώρα για να απολαύσετε ακόμα περισσότερο τις έξυπνες ευκολίες που έχει ένα σύστημα σκίασης markilux. Τώρα, ακόμα περισσότερες επιλογές φωτισμού με LED lines στους αναδιπλούμενους βραχίονες. Περισσότερο φως, πιο διακριτικός φωτισμός, πιο χαλαρωτική ατμόσφαιρα – το επιλέγετε με ένα άγγιγμα στο τηλεχειριστήριο markilux.

Ακόμα κι η διαδικασία επέκτασης των αναδιπλούμενων βραχιόνων γίνεται ένα υπέροχο θέαμα με τα φώτα να κινούνται μαγικά. Υπέροχα φώτα κινούνται απαλά στον ουρανό μέχρι που ευθυγραμμίζονται και δημιουργούν μια όαση φωτός μέσα στο σκοτάδι, στο χρώμα της χαραυγής.

  • LED lines στους αναδιπλούμενους βραχίονες είναι διαθέσιμα για τα συστήματα σκίασης markilux 1300, 1600, 1700 και 1710.
  • Ρυθμιζόμενη ένταση φωτός σε όλη την κλίμακα χρησιμοποιώντας ένα τηλεχειριστήριο markilux ή ακόμα πιο άνετα κι από απόσταση μέσω smartphone ή tablet

Θερμάστρα δαπέδου markilux 1400

Τυπικά, ανήκει στην κατηγορία “Θερμάστρες” αλλά είναι ένα αυτόνομο σύστημα θέρμανσης.

Η νέα θερμάστρα δαπέδου markilux 1400 έχει μόνο πλεονεκτήματα και κάνει ευχάριστα ζεστό το περιβάλλον σε εξωτερικούς χώρους. Είναι ασφαλής, αποδοτική, εξοικονομεί ενέργεια και σας δίνει μια ζεστή αίσθηση με το πάτημα ενός κουμπιού.

Είναι μια θερμάστρα αλογόνου υπέρυθρης ακτινοβολίας με χαμηλό φαινόμενο λάμψης, μετατρέπει την ενέργεια που χρησιμοποιείται σε μέγιστη θερμότητα.

Δείτε περισσότερα

Σύστημα Άριστης Εφαρμογής Υφάσματος trackfix

Διατηρεί την τελειότητα

Το trackfix στερεώνει το ύφασμα στους πλαϊνούς οδηγούς κρατώντας το σταθερό, χωρίς κενό μεταξύ υφάσματος και σκελετού, ενώ το νερό με την κατάλληλη ρύση οδηγείται στις υδρορροές του αντίβαρου. Έτσι, διατηρείται η εξαιρετική αντοχή στο δυνατό αέρα και η άψογη αισθητική του συστήματος.

Ενσωματωμένος φωτισμός

Ο Ιδιόκτητος Ήλιος σας

Μπάρες και ταινίες LED ενσωματώνονται στο πάνελ, την κασέτα, το αντίβαρο, εξασφαλίζοντας σωστό φωτισμό κάτω από το σύστημα σκίασης και δημιουργώντας ένα αισθητικά άρτιο περιβάλλον.

Σύστημα Πρόσθετης Κάθετης Σκίασης shadeplus

Προ και μετά μεσημβρίας

Το shadeplus είναι ένα σταθερό ή ανοιγοκλειόμενο κάθετο σύστημα σκίασης, χειροκίνητο ή τηλεχειριζόμενο. Πρωί ή απόγευμα, όταν ο ήλιος είναι χαμηλά στον ορίζοντα, έχετε την πρόσθετη σκίαση που χρειάζεστε με προστασία από αδιάκριτα βλέμματα ή περισσότερο φως με διάτρητο ύφασμα.

Ενσωματωμένο σύστημα θέρμανσης

Έχει Ψύχρα – πιο – Έξω

Φθινόπωρο, Χειμώνας, Άνοιξη έχουν υπέροχες ημέρες που απαιτούν θέρμανση, έστω όταν βραδιάζει. Οι θερμάστρες markilux είναι η απόλυτα πρακτική κι αποτελεσματική λύση για να είστε περισσότερο έξω. Η θερμαντική τους απόδοση είναι εξαιρετική.

Τεχνολογία Περιορισμού Θορύβου Silentec

Κάντε ησυχία για να ακούσετε τον ψίθυρο

Η κατοχυρωμένη τεχνολογία Silentec  της markilux ελαχιστοποιεί το θόρυβο λειτουργίας του μοτέρ κατά την έκταση και την αναδίπλωση των βραχιόνων του συστήματος σκίασης.  Η μοναδική ηχομόνωση περιορίζει το θόρυβο σε ένα απαλό ψιθύρισμα. Η νέα τεχνολογία Silentec εξοπλίζει κάποια μόνο από τα συστήματα με αναδιπλούμενους βραχίονες και μειώνει δραστικά το συνολικό θόρυβο λειτουργίας του μοτέρ. Είναι πράγματι εντυπωσιακό δύο τεράστιοι βραχίονες να εκτείνονται και μια επιφάνεια σκίασης 30 τμ να καλύπτει το χώρο ενώ ακούγεται μόνο ένα απαλό βουητό.

Πλήρης τηλεχειρισμός και προγραμματισμός

Τίποτα λιγότερο από ό,τι μπορείτε να φανταστείτε

Η προηγμένη Open SPACE TECHNOLOGY της markilux φυσικά και δίνει τον εξ αποστάσεως πλήρη έλεγχο του συστήματος σκίασης.

Αισθητήρες Φωτός / Βροχής / Έντασης ανέμου

Επικοινωνεί με το περιβάλλον, προλαβαίνει τις επιθυμίες σας

Απίστευτα κομψοί, διακριτικοί κι εξαιρετικά ακριβείς αισθητήρες ενεργοποιούν αυτόματα την αντίστοιχη λειτουργία έκτασης ή αναδίπλωσης του συστήματος σκίασης ανάλογα με τις καιρικές συνθήκες και τις επιθυμίες σας. Εξαιρετικά λειτουργικός πρόσθετος εξοπλισμός σε στοιχεία κάθετης σκίασης αλλά και σε επαγγελματικές εφαρμογές, μιας και αναδεικνύει τη φροντίδα της επιχείρησης να κάνει το καλύτερο για τους πελάτες της.

Βιονικοί Βραχίονες

Η αντοχή τους είναι εντυπωσιακά τεράστια

Πρώτη η markilux κατασκεύασε βιονικούς βραχίονες, τους πιο ισχυρούς στον κόσμο. Οι διατρήσεις τους γίνονται αποκλειστικά και μόνο από ρομπότ, η συναρμολόγησή τους γίνεται με κρύα συγκόλληση.

Σύμφωνα με το πρότυπο DIN EN 13561 για τη διάρκεια ζωής της κλίμακας 3  των βραχιόνων απαιτείται διάρκεια ζωής 10.000 κύκλων. Η κλίμακα διάρκειας ζωής 3 (10.000 κύκλοι) αντιστοιχεί σε διάρκεια ζωής 10 ετών του συστήματος σκίασης !

Ο βιονικός ιμάντας της markilux ξεπερνά κατά πολύ αυτή την επίσημη απαίτηση.
Κατά μέσο όρο, η διάρκεια ζωής του ιμάντα ήταν κατά τη διάρκεια των τεστ μεγαλύτερη από 50.000 κύκλους!!! Για να το κάνετε αυτό στο σπίτι σας, πρέπει να ανοιγοκλείνετε το δικό σας σύστημα 3 φορές την ημέρα, κάθε μέρα, για τα επόμενα 50 χρόνια.  

Φαίνεται υπερβολικό, αλλά σχεδιάζουμε τα συστήματα σκίασης μας ώστε να διαρκούν για μια ζωή.

Μεταβλητή κλίση της επιφάνειας σκίασης

Όπως ο πρωταγωνιστής κατέβαζε το μπορ του καπέλου του, η markilux 1300 basic έχει κατ΄ επιλογήν σας ρυθμιζόμενη κλίση της επιφάνειας σκίασης χειροκίνητα από 4-54ο  – ή  35-85ο. Έτσι  παραμένει κάθε στιγμή της ημέρας μέγιστη η επιφάνεια που προστατεύεται από τον έντονο ήλιο ή τη βροχή.

Μοτέρ με χειροκίνηση

990, 6000, 5010, 1600

Στα παραπάνω συστήματα σκίασης διατίθεται μοτέρ με λειτουργία χειροκίνησης για ώρα ανάγκης, όπως για παράδειγμά σε διακοπή ρεύματος με έντονο άνεμο.

Παράθυρο διαφάνειας – ζελατίνας

Επιθυμείτε να κάθεστε έξω κάτω από την οροφή της βεράντας σας προστατευμένοι από τον άνεμο και τις καιρικές συνθήκες και παρόλα αυτά να απολαμβάνετε ελεύθερη ορατότητα; Θα λατρέψετε το πανοραμικό παράθυρο markilux που προσφέρουμε με τα markilux 776 / 876 με tracfix. Μέγ. μέγεθος συστήματος σκίασης 600 × 300 cm. Μέγ. ύψος του πανοραμικού παράθυρου ~ 135 cm.

Υποβοηθούμενη χειροκίνηση

Σε όλες τις τέντες με βραχίονες εκτός από την mx 1/mx1 compact

Με τη βοήθεια σερβομηχανισμού, ενός ελατηρίου μέσα στον άξονα της τέντας, το άνοιγμα και κλείσιμο του συστήματος στην περίπτωση μηχανισμού χειροκίνησης γίνεται παιχνιδάκι. Ιδανικό για μεγάλα κατεβάσματα αλλά και ανθρώπους μεγαλύτερης ηλικίας.

Πλαγιοτομημένο ύφασμα 790

Το προαιρετικά λοξά κομμένο ύφασμα της 790 προσαρμόζεται στην κλίση σύμφωνα με το σύστημα σκίασής σας της markilux. Προκύπτει μία καλαίσθητη, αρμονική προστασία από αδιάκριτα βλέμματα και τον ήλιο.

somfy tahoma

io Connexoon / Tahoma

Οικιακοί αυτοματισμοί με τον οποίο μπορείτε να ελέγχετε τα συστήματα σκίασης, φωτισμού και θέρμανσης μέσω του κινητού ή του τάμπλετ σας.

Το Connexoon είναι ιδανικό για τον εξοπλισμό σε επιλεγμένες κατηγορίες προϊόντων και για όσους θέλουν να απολαύσουν αμέσως τα πλεονεκτήματα της απομακρυσμένης διαχείρισης.

Το TaHoma είναι ιδανικό για όσους θέλουν να επενδύσουν μακροπρόθεσμα, “χτίζοντας” σταδιακά το έξυπνο σπίτι με νέα προϊόντα τα οποία θα διαχειρίζονται μέσα από μία εφαρμογή, ενα κοινό οικοσύστημα.

Spotline LED

Κάνει τη μέρα νύχτα. Η κομψή, ελεύθερα τοποθετούμενη μπάρα φωτός σε περίβλημα αλουμινίου με επίστρωση ηλεκτροστατικής πούδρας στο χρώμα της τέντας. LED-σποτ με δυνατότητα περιστροφής και ρεοστατικής ρύθμισης. Ρυθμιζόμενο χρώμα φωτός. Δύο μήκη.

Συνδυάζεται με όλα τα συστήματα σκίασης. Διατίθεται και με βάσεις για εγκατάσταση κάτω από συγκεκριμένα συστήματα.

2018 © Copyright - markilux.gr - Powered by Level Up