Κάθετη τέντα markilux 790

Το διαχωριστικό

Στον κήπο ή τη βεράντα σας, ήταν δύσκολο να είστε προστατευμένοι από κάθε πλευρά από τον ήλιο, τον αέρα και τα αδιάκριτα μάτια. Τώρα είναι εύκολο. Το απίστευτα λειτουργικό σύστημα πλάγιας σκίασης markilux 790 στερεώνεται εύκολα, σταθερά, παντού, ακόμα και σε συστήματα σκίασης markilux .

Σε πολλά σημεία – βεράντες, μπαλκόνια, ανοικτούς χώρους, η απολύτως απαραίτητη πλαϊνή προστασία από τον ήλιο και τα αδιάκριτα βλέμματα είναι ήταν δύσκολο να εφαρμοσθεί. Τώρα, το markilux 790 κάνει την απόφαση εύκολη, γιατί τοποθετείται παντού, ανοίγει και κλείνει και δίνει πολλές επιλογές, όλες αισθητικά υπέροχες.

Το markilux 790 είναι μία μικρή, συμπαγής κασέτα η οποία τοποθετείται κάθετα στον τοίχο και προστατεύει το ύφασμα από τις ακαθαρσίες και τη σκόνη, όταν είναι σε κλειστή θέση. Όταν θελήσετε, το σύστημα σκίασης προεκτείνεται με τη βοήθεια μιας χειρολαβής και στερεώνεται σε έναν στύλο ή ένα στήριγμα στον τοίχο. Σε κάθε περίπτωση, ο ανθεκτικός ελατηριωτός άξονας διασφαλίζει σωστό τέντωμα του υφάσματος.

Η κασέτα τοίχου μπορεί να στερεωθεί πανεύκολα σε κάθε τοίχο. Ο στύλος μπορεί να στερεωθεί είτε σε μία υποδοχή στο δάπεδο ή με μία πλάκα δαπέδου. Εάν το σύστημα πλαϊνής σκίασης πρέπει να τεντώνεται μεταξύ δύο τοίχων, υπάρχουν και τα στηρίγματα τοίχου για το γάντζωμα της χειρολαβής. Η ευελιξία είναι εγγυημένη χρησιμοποιώντας το σύστημα markilux mobilfix, έναν στύλο συναρμολογημένο επάνω σε μία κινητή πλάκα γρανίτη.

Το markilux 790  διατίθεται σε κασέτα με ύψος 173 εκ., 213 εκ. και 250 εκ. Με ενωμένες λωρίδες υφάσματος (πλάτους 120 εκ), το μέγιστο μήκος ανοίγματος είναι 350 εκ, σε υφάσματα χωρίς ενώσεις μέχρι και 450 εκ.

Από τη markilux collection διατίθενται υπερμεγέθη μονόχρωμα υφάσματα για το markilux 790. Προαιρετικά, μπορούν να τοποθετηθούν όλα τα ακρυλικά και sunsilk snc υφάσματα – συμπεριλαμβανομένης της αποκλειστικής σειράς signature – με κάθετες ενώσεις. Τα υφάσματα transolair διατίθενται επίσης προς επιλογή.

2018 © Copyright - markilux.gr - Powered by Level Up