Υφάσματα

Τα υφάσματα σκίασης markilux είναι προϊόντα υψηλής τεχνολογίας, υψηλής ποιότητας και υψηλής αισθητικής, που παράγονται σε υπερσύγχρονους αργαλειούς. Διαρκείς και σχολαστικοί έλεγχοι διασφαλίζουν ότι κάθε εκατοστό υφάσματος είναι άψογο.

Όμως τα υφάσματα σκίασης δεν προστατεύουν απλά από τον ήλιο και τη βροχή. Φτιάχνουν ατμόσφαιρα, δίνουν χρώμα, επηρεάζουν τη διάθεση. Η  markilux διαθέτει περισσότερους από 250  κωδικούς υφασμάτων που παράγει χρησιμοποιώντας τα πρωτοποριακά πολυεστερικά νήματα sunsilk snc και sunva Snc. Είναι αυτοκαθαριζόμενα κι η επίστρωσή τους απωθεί τη βρωμιά ώστε τα χρώματά τους να παραμένουν ζωηρά και φωτεινά για πολλά χρόνια.

Έχουν επίσημα  πιστοποιηθεί ως «Αυτοκαθαριζόμενα με φυσικό τρόπο» από το Institute for Textile Technology and Process Engineering (ITV) Denkendorf κι ακόμα φέρουν πιστοποίηση ότι δεν έχουν χρησιμοποιηθεί επικίνδυνες χρωστικές και χημικά για την παραγωγή τους.

97-100%  δείκτης προστασίας από τη UVA / UVB ακτινοβολία 

Σύμφωνα με μετρήσεις του Hohenstein Research Institute, τα σκουρότερα υφάσματα σκίασης  markilux απορροφούν το 100% της UVA και UVB ακτινοβολίας ενώ τα πιο ανοικτόχρωμα – ακκόμα και το λευκό = απορροφούν το 97%.

Μέγιστος δείκτης ηλιακής προστασίας UPF 50+

Όλα τα υφάσματα σκίασης markilux  που υφαίνονται με νήματα  sunsilk snc και sunvas snc έχουν τον υψηλότερο δείκτη προστασίας από τον ήλιο UPF 50+ που μπορεί να επιτύχει κάποιο ύφασμα.

Μέγιστη ανθεκτικότητα στο φως και τις καιρικές συνθήκες

Η αντοχή στη φθορά από το φως και τα καιρικά φαινόμενα αξιολογείται ως «Μέγιστη» με-βαθμολογία 7-8, για όλα τα υφάσματα σκίασης markilux.

Συγκόλληση χωρίς ραφές για εξαιρετικά αποτελέσματα

Τα μέρη του υφάσματος σκίασης δεν ράβονται συμβατικά, αλλά συγκολλούνται με τη χρήση υπερήχων. Αυτή η τεχνική βελτιώνει εντυπωσιακά την εμφάνιση αλλά και την αντοχή τους στο χρόνο. Ακόμα, η μέθοδος συγκόλλησης με υψηλή συμπίεση κάνουν την επιφάνεια σκίασης αδιαπέραστη από το φως και το νερό, ιδιαίτερα ανθεκτική στις αλλαγές θερμοκρασίας.

Χάρις στην πιο λεία επιφάνειά του, το ύφασμα έχει μεγαλύτερη διάρκεια ζωής.

Πάντως, η σειρά υφασμάτων perfotex ράβονται με το συμβατικό τρόπο.

Επιλέξτε απόδοση χρωμάτων ανάλογα με το φωτισμό σας

Τα υφάσματα σκίασης φτιαγμένα με νήματα sunsilk snc δείχνουν υπέροχα όταν η φωτεινή πηγή είναι πίσω τους, π.χ. όταν βρίσκεστε κάτω από το σύστημα σκίασης ενώ όσα φτιάχνονται με sunvas snc δείχνουν στα καλύτερά τους από την πλευρά που φωτίζονται.

υφάσματα markilux
υφάσματα markilux
υφάσματα markilux
υφάσματα markilux

Υφάσματα με υψηλή αισθητική χωρίς επιπρόσθετο κόστος

markilux visutex-collection

visutex collection

Οι σχεδιαστές της markilux ικανοποιούν τις πιο απαιτητικές προσδοκίες σας

Η συλλογή visutex χαρακτηρίζεται από το ανάλαφρο και μοντέρνο design που αναδεικνύεται από τον τρόπο ύφανσης με την έντονη υφή. Με έμπνευση από τον κήπο και την αυλή, οκτώ χρωματικές οικογένειες  με κομψά μοτίβα δημιουργούν μια εξαιρετικά καλόγουστη αίσθηση.

Έντονα φωτεινά στην ποιότητα sunsilk snc  κι απαλά λαμπερά στην ποιότητα sunvas snc.

markilux ΜΧ1

visutex tango

Με κύριο χαρακτηριστικό τις γραμμές, η σειρά visutec tango πετυχαίνει την αισθητική αρμονία με καλά ζυγισμένες αντιθέσεις. Τολμηρά, ζωηρά και πρωτότυπα σχέδια σας δίνουν επιλογές πουν ξεφεύγουν από τα συνηθισμένα.

markilux sunsilk-snc

sunsilk snc

Επτά χρωματικές οικογένειες με ζωηρή διάθεση και λεπτοδουλεμένες παραλλαγές σε διάφορους τόνους χρώματος αποδίδουν εξαιρετικά τη βασική σχεδιαστική ιδέα. Προσθέτουν στη λαμπερή φωτεινότητα του διάφανου υφάσματος, φτιαγμένου από ενισχυμένο, τελευταίας γενιάς  πολυεστέρα  μια νέα;, συναρπαστική αίσθηση.

markilux sunvas-snc

sunvas snc

Μια μοντέρνα προσέγγιση του κλασικού πετυχαίνει αυτή η συλλογή με τα συγκρατημένα, ήπια παστέλ χρώματα. Επτά χρωματικές οικογένειες καλύπτουν όλες τις καλόγουστες παραλλαγές μιας ρομαντικής διάθεσης. Η ελκυστική, απαλή, σχεδόν αφράτη υφή του υφάσματος κρύβει την αντοχή.

markilux sunvas-transolair

sunvas transolair

Διάφανη ηλιοπροστασία

Το sunvas transolair είναι μια νέα ιδέα. Το υψηλής τεχνολογίας πολυεστερικό ύφασμα επιδέχεται μια ειδική τεχνική διάτρησης κι αποκτά μοναδικά χαρακτηριστικά. Γίνεται ημιδιάφανο, διαπερατό από το φως και τον αέρα ενώ διατηρεί τα άριστα τεχνικά χαρακτηριστικά του. Η σειρά sunvas transolair βασίζεται σε επιλεγμένα σχέδια και μοτίβα της σειράς sunvas. Είναι εξαίρετη επιλογή για στοιχεία κάθετης σκίασης και το markilux shadeplus.

Υφάσματα σκίασης για ειδικές χρήσεις

markilux sunsilk-perla-FR

sunsilk perla FR

Αυτή η ειδική υποκατηγορία των υφασμάτων σκίασης sunsilk είναι αδιάβροχα και πυρίμαχα, με αξιοσημείωτη αντίσταση στην ανάφλεξη. Δημιουργήθηκαν και συνιστώνται για χώρους όπου επιβάλλεται η χρήση  flame retardantυλικών.

markilux sunvas-perla

sunvas perla

Άλλη μια σειρά υφασμάτων σκίασηςς για ειδική χρήυση. Τα sunvas perla έχουν μία διάφανη επίστρωση που τα κάνει εντελώς αδιάβροχα, εξαιρετικά ανθεκτικά σε αντίξοες καιρικές συνθήκες και μεγιστοποιεί την προστασία από την ηλιακή και τη UV ακτινοβολία.

markilux vuscreen

vuscreen

Το vuscreen είναι ένα ειδικό υλικό με ρινίσματα αλουμινίου ενσωματωμένα στις ίνες του. Είναι διάτρητο, ελαφρώς διάφανο και πολύ εντυπωσιακό οπτικά. Είναι ιδανικό για κάθετα στοιχεία σκίασης γιατί προστατεύει από τις αντανακλάσεις του φωτός και βοηθά σημαντικά στη διατήρηση της θερμοκρασίας του εσωτερικού χώρου.

Send this to friend