Τέντα markilux MX-1

Τέντα markilux MX-1

Το κορυφαίο

Είναι ο απόλυτος συνδυασμός σχεδίασης και λειτουργικότητας. Το σύστημα σκίασης markilux MX-1 είναι η ναυαρχίδα της προηγμένης τεχνολογίας στη σκίαση κι αποδεικνύει πως το design μπορεί να κάνει τη λειτουργικότητα και την ποιότητα να δείχνουν ωραία. Πολυβραβευμένο κι υπέροχο, είναι το καλύτερο δώρο, η φυσική προέκταση του σπιτιού σας κι ο φυσικός σας χώρος τις μέρες του καλοκαιριού.

Το σύστημα σκίασης markilux MX-1 είναι συνδυασμός προστατευτικού υπόστεγου και συστήματος σκίασης. Η κασέτα με συνολικό βάθος 62 εκ. προστατεύει τα παράθυρα και την πρόσοψη. Σε ανοιχτή θέση, η τέντα αποκαλύπτει όλο το μεγαλείο της στεγάζοντας επιφάνεια έως 700 x 437 εκ. – σχεδόν 30 τ.μ.

Παρά τις μεγάλες διαστάσεις της, το markilux mx – 1 έχει συναρπαστικά ελαφριά εμφάνιση.

Το ΜΧ-1 είναι σειρά από εκπλήξεις. Η πρώτη εντύπωση είναι θετική. Αυτό που βλέπεις στον τοίχο είναι ένας κομψός μεταλλικός σχεδόν κύλινδρος. Βέβαια, διατίθεται σε κάθε χρωματικό συνδυασμό κασέτας – πρόσοψης – υφάσματος.

Κι αρχίζει η μεταμόρφωση. Είτε με εντολή από το ενσύρματο ή ασύρματο χειριστήριο, είτε γιατί ενεργοποιείται ο μηχανισμός από τον αισθητήρα φωτός ή βροχής…. Μεταλλικοί αναδιπλούμενοι βραχίονες ξεδιπλώνονται γοργά μέσα από τη θήκη. Σε ελάχιστο χρόνο, ένα τεράστιο ‘υφασμα σκίασης έχει ξεδιπλωθεί. Η κλίση της επιφάνειας σκίασης μεταβάλλεται από 5ο έως και 25ο. Από την κάτω άκρη του συστήματος ένα κάθετο στοιχείο κατεβαίνει όσο χρειαστεί ή όσο θέλετε. Ανάβουν φωτιστικά led στοιχεία, μπάρες ή spots. 

Όλα αυτά είναι στοιχεία που τελικά μετατρέπουν κάθε ανοικτό χώρο του σπιτιού σας – βεράντα, μπαλκόνι, κήπο – σε ένα υπέροχο living room.

Το σύστημα σκίασης markilux MX-1 είναι made-to-measure, με μέγιστες διαστάσεις 700×437 cm.

Το εμπρόσθιο πάνελ αλουμινίου διατίθεται σε όλα τα lounge και standard χρώματα. Προαιρετικά ο φωτισμός με LED στο πάνελ, πίσω από ένα χρωματιστό πλέξιγκλας, δίνει έναν πιο παιχνιδιάρικο τόνο. Φωτιστικά LED στην κασέτα αλλά και μέσα στο αντίβαρο, όπως και μπάρα με LED, προσφέρουν ακόμα περισσότερες επιλογές ενώ το κάθετο ριντό εξασφαλίζει επιπρόσθετη προστασία και άνεση κάτω από το σύστημα σκίασης.

Η επιλογή υφάσματος σκίασης είναι καθαρά θέμα γούστου, αφού υπάρχει μια τεράστια ποικιλία σε γραμμές, χρώματα και μοτίβα.

2018 © Copyright - markilux.gr - Powered by Level Up