Τέντα με Σύστημα Κασέτας markilux MX-1

“Η Κορυφαία”

Η τέντα markilux MX-1 είναι “Το Κορυφαίο” σύστημα της κορυφαίας στη σκίαση markilux, που προσθέτει εντελώς νέο περιεχόμενο στις έννοιες design και τεχνολογία. Έχοντας ήδη διακριθεί με reddot design award, interior innovation award, German Design Award, iF Design Award, το υπέροχο markilux MX-1 είναι ο απόλυτος συνδυασμός σχεδίασης και λειτουργικότητας. Είναι πολλά περισσότερα από μία τέντα, αποτελεί τη ναυαρχίδα της προηγμένης τεχνολογίας και την οριστική απόδειξη πως το design μπορεί να δώσει συναρπαστική εμφάνιση στη λειτουργικότητα, την ποιότητα και την αντοχή.

Η τέντα ΜΧ-1 κρύβει μια σειρά από εκπλήξεις. Η πρώτη οπτική εντύπωση είναι απόλυτα θετική. Αυτό που βλέπεις στον τοίχο είναι μία κομψή, μεταλλική, σχεδόν κυλινδρική κασέτα με συνολικό βάθος 62 εκ., που εφάπτεται στον τοίχο και λειτουργεί ως προστατευτικό υπόστεγο για τα παράθυρα και την πρόσοψη του κτιρίου. Είτε με εντολή σας από το ενσύρματο ή ασύρματο χειριστήριο, είτε γιατί ενεργοποιείται ο μηχανισμός από τον αισθητήρα φωτός ή βροχής…. Η τέντα παρουσιάζεται.

Μεταλλικοί αναδιπλούμενοι βραχίονες ξεδιπλώνονται γοργά και σχεδόν αθόρυβα μέσα από την κασέτα της τέντας. Σε ελάχιστο χρόνο, ένα τεράστιο ύφασμα σκίασης που φθάνει τα 28 τ.μ. έχει ξεδιπλωθεί. Τα χρώματα και τα μοτίβα ταιριάζουν ακριβώς στην αισθητική σας αντίληψη, μιας κι έχετε εκατοντάδες επιλογές για ύφασμα σκίασης.

Η κλίση της επιφάνειας σκίασης μεταβάλλεται από 5ο έως και 25ο, ανάλογα με τον προσανατολισμό του χώρου και τη σχετική θέση του ήλιου στον ορίζοντα.

Εάν το αντίβαρο της τέντας είναι εξοπλισμένο με ριντό, ένα κάθετο στοιχείο σκίασης κατεβαίνει όταν το θελήσετε. Κι όταν ο φυσικός φωτισμός εκλείψει, ανάβουν φωτιστικά led στοιχεία, μπάρες ή spots.

Σε ανοιχτή θέση, η τέντα αποκαλύπτει όλο το μεγαλείο της γιατί, παρά τις μεγάλες διαστάσεις της, η markilux ΜΧ-1 έχει συναρπαστικά κομψή εμφάνιση. Ο σκελετός του συστήματος διατίθεται σε 7 standard χρώματα αλλά και σε οποιοδήποτε χρώμα της παλέτας RAL. Συνδυάζονται με 7 χρώματα στο εμπρόσθιο πάνελ – 5 χρώματα με δυνατότητα οπίσθιου φωτισμού με LED. Φυσικά, η τέντα έχει όλες τις επιλογές για ύφασμα σκίασης από όλες τις συλλογές markilux, συνολικά εκατοντάδες χρώματα και μοτίβα.

Η τέντα markilux MX-1 μπορεί να αποκτήσει πολύ ιδιαίτερο look, με τα χρώματα της νέας παλέτας “Selection MX”. Περιλαμβάνει μεταλλικά χρώματα, με πρόσθετη επικάλυψη και γυαλιστερές ή ματ πινελιές σε τεχνοτροπία πατίνας, που συνδυάζονται με τα χρώματα του σκελετού και δίνουν στην τέντα υπέροχη όψη. Κερδίζει τις εντυπώσεις, σας προσφέρει επιπλέον χώρο κι αποδεικνύει πως το “Το Μεγάλο είναι Όμορφο”.

Σχεδιαστικά χαρακτηριστικά

  • Made-to-measure με μέγιστο πλάτος 700 εκ. και μέγιστη προβολή 437 εκ.
  • Η τέντα μπορεί να εξοπλιστεί με SHADEPLUS, ριντό κάθετης σκίασης
  • LED spots και lines μπορούν να τοποθετηθούν στο αντίβαρο
  • Ρυθμιζόμενης έντασης LED μπορούν να τοποθετηθούν πάνω και κάτω από την κασέτα
  • Ο φωτισμός με LED στο πάνελ, πίσω από ένα χρωματιστό plexiglass, δίνει έναν πιο παιχνιδιάρικο τόνο στην τέντα

Τεχνικά στοιχεία

  • Διατίθεται και πρόσθετος εξοπλισμός για την τέντα, ηλεκτροκίνηση και τηλεχειρισμός, αισθητήρες φωτός, βροχής, ανέμου, σύστημα Silentec αθόρυβης λειτουργίας
  • Κλίση της επιφάνειας σκίασης κατά 5ο – 25ο
  • Βραχίονες με βιονικό ιμάντα
  • Εφάπτεται σε τοίχο – Στήριξη μόνο σε τοίχο

2018 © Copyright - markilux.gr - Powered by Level Up