markilux εξοικονομώ κατ’ οίκον

markilux εξοικονομώ κατ’ οίκονH κορυφαία markilux δίνει πραγματικά νόημα στο πρόγραμμα Εξοικονομώ κατ’ οίκον

Ολοκληρώνονται οι διαδικασίες ανάδειξης των δικαιούχων του προγράμματος ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΩ ΚΑΤ’ ΟΙΚΟΝ που προχωρά στην επόμενη  φάση του. Αν και η δημοσιότητα εστιάστηκε στα διαδικαστικά, αυτό που έχει ιδιαίτερη σημασία είναι ότι υλοποιείται μια δράση που προωθεί την αντίληψη της ενεργειακής εξοικονόμησης.

Η έννοια του ενεργειακά έξυπνου σπιτιού συμπεριλαμβάνει τη μείωση της ενέργειας που καταναλώνουμε σε συνδυασμό με τη βελτίωση των συνθηκών άνεσης μέσα στο σπίτι. Έτσι λοιπόν, το πρόγραμμα ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΩ ΚΑΤ’ ΟΙΚΟΝ  συνδέεται με όλες τις σύγχρονες τάσεις, από την προστασία του περιβάλλοντος και την αναδιανομή του οικογενειακού προϋπολογισμού μέχρι την πιο υγιεινή διαμονή και την ιδέα να περνάμε περισσότερο ποιοτικό χρόνο με την οικογένειά μας εντός σπιτιού.

Μια αποφασιστική παρέμβαση είναι η σωστή εφαρμογή συστημάτων σκίασης, ιδιαίτερα σε περιοχές με συνεχή κι έντονη ηλιοφάνεια όπως είναι η Ελλάδα. Στους δικαιούχους του προγράμματος παρουσιάζεται μια εξαιρετική ευκαιρία να εκμεταλλευτούν την τεχνολογία, τις εντυπωσιακά πρακτικές καινοτομίες, την ποιότητα και την πρωτοπορία τωνσυστημάτων σκίασης markilux.

Για κάθε εξωτερικό χώρο του σπιτιού, είτε βρίσκεται στο κέντρο της πόλης είτε στα προάστεια ή στην εξοχή, υπάρχουν κάθε είδους συστήματα σκίασης markilux που αξιοποιούν το χώρο, δημιουργούν συνθήκες άνεσης, επιτυγχάνουν σημαντική εξοικονόμηση ενέργειας και κάνουν ταυτόχρονα πιο υγιεινή τη ζωή στο σπίτι.

Οι εξουσιοδοτημένοι αντιπρόσωποι markilux στην Ελλάδα είναι, πριν από όλα, εξαίρετοι σύμβουλοι σκίασης και αγοράς. Γνωρίζουν άριστα τις εξελίξεις στον τομέα της σκίασης αλλά και τα συστήματα markilux. Έτσι, προτείνουν σε κάθε περίπτωση μια ιδανική λύση σκίασης.

Τα συστήματα σκίασης markilux  100% made in Germany, made-to-measure, και τοποθετούνται πάντα με άψογο τρόπο.  Δημιουργούν ένα πιο ισορροπημένο μικροκλίμα, με ευεργετικές επιδράσεις στο πορτοφόλι αλλά και την υγεία και τη διάθεσή σας.

Ένα σύστημα σκίασης μειώνει τα ποσά της θερμότητας που επηρεάζουν την εσωτερική θερμοκρασία της οικίας σας.

Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να ζείτε λιγότερο – σε διάρκεια και σε ένταση – σε κλιματιζόμενο περιβάλλον. Λιγότερος κλιματισμός σημαίνει χαμηλότερο λογαριασμό ρεύματος αλλά και καλύτερη ποιότητα αέρα εντός σπιτιού. Ακόμα και όταν ο ήλιος είναι χαμηλά με τη βοήθεια του ενσωματωμένου ριντό προστατεύεστε έως τη δύση του ηλίου.

Ένα σύστημα σκίασης επιτρέπει να έχετε καλύτερο αερισμό του σπιτιού.

Με τα  παράθυρα ανοιχτά το εσωτερικό περιβάλλον είναι σαφώς καλύτερο, έστω και τις ώρες που η ηλιοφάνεια δεν είναι ιδιαίτερα έντονη.

Ένα σύστημα σκίασης επιτρέπει να περνάτε πολλές ώρες έξω από το σπίτι, στη βεράντα ή το μπαλκόνι σας.

Έξω, στη σκιά, επιβαρύνεστε λιγότερο από τη ζέστη, έχετε καλύτερο αερισμό, και δεν βιώνετε τις δραματικές εναλλαγές θερμοκρασίες όπως συμβαίνει με κλιματιζόμενα περιβάλλοντα.

Ένα σύστημα σκίασης επιτρέπει να δημιουργήσετε έναν κήπο στο μπαλκόνι ή τη βεράντα σας

Επιλέγοντας φυτά που ευδοκιμούν σε αντίστοιχο περιβάλλον, εξασφαλίζετε μειωμένη θερμοκρασία, πιο οξυγονωμένο περιβάλλον ακόμα και αποτελεσματική προστασία από τα έντομα, χωρίς τη χρήση εντομοαπωθητικών συσκευών ή καιόμενων υλικών.

Εξοικονομώ κατ’ οίκον σημαίνει επιλέγω σκίαση markilux.

Αν είστε δικαιούχος του προγράμματος  έχετε κάθε λόγοι να επισκεφθείτε έναν από τους εξουσιοδοτημένους αντιπροσώπους markilux στην Ελλάδα.

GOURNOPANOS

Λεωφ. Αργυρουπόλεως 4, Αργυρούπολη

2109967801,  info (@) tentes-gournopanos.gr

Υποκατάστημα: Λεωφ. Ποσειδώνος 56, Άλιμος, 210 9842998

ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ

Κηφισίας 300, Χαλάνδρι

info (@) kyriakopoulos.com.gr, 2106810641 – 2106822617 – 2106854634

SUMMER STYLE

Ανδρέα Παπανδρέου 4, Μελίσσια

210 8056528 & 8056219, sales (@) summerstyle.gr

TENTAGON

Κλεισθένους & Αισχύλου 4, Γέρακας, Αθήνα

210 6619558, 6955 226011, info (@) tentagon.gr

ΤΕΝΤΟΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗ ΚΑΡΑΝΤΩΝΑΣ

16ο χλμ. Θεσσαλονίκης – Περαίας

2310 465 712-4, info (@) tentomakedoniki.gr

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Αφήστε μια απάντηση