Βόλτα markilux στο Βερολίνο

Είναι πια θεσμός, η συνάντηση όλων των εξουσιοδοτημένων αντιπροσώπων markilux με τους υπεύθυνους της εταιρείας στη Γερμανία. Το 2019, το ραντεβού είχε κλειστεί στο Βερολίνο ώστε να γίνει και μια επίσκεψη εργασίας στο καταπληκτικό  showroom της markilux. Από την άλλη, αυτή η υπέροχη κι ιστορική πόλη είναι το πιο κατάλληλο μέρος για μια συνάντηση των ανθρώπων της κορυφαίας στη σκίαση γερμανικής markilux.

Από τις 28 Φεβρουαρίου μέχρι και τις 2 Μαρτίου 2019, στο Βερολίνο βρέθηκαν αυτοπροσώπως και οι πέντε εξουσιοδοτημένοι αντιπρόσωποι μαζί με συνεργάτες και μέλη των οικογενειών τους. Τους υποδέχθηκαν οι αρμόδιοι της markilux Ναταλία Μαράντου και Peer Cornelssen, που οργάνωσαν τις συναντήσεις αλλά και το πρόγραμμα φιλοξενίας που είχε σπουδαίες εκπλήξεις.

Αντιπρόσωποι markilux στο Βερολίνο

Ένας από τους βασικούς άξονες του προγράμματος ήταν η επίσκεψη στον νέο εκθεσιακό χώρο της markilux. Βρίσκεται κοντά στην κεντρική λεωφόρο Kurfürstendamm, εντός του πασίγνωστου κι εντυπωσιακού εμπορικού κέντρου stilwerk, το οποίο φιλοξενεί brands που διακρίνονται για το design τους. Πρόκειται για το δέκατο εκθεσιακό κέντρο markilux, που έκανε εγκαίνια τον Απρίλιο 2016, κι είναι ο φορέας μιας νέας αντίληψης παρουσίασης των προϊόντων κι αλληλεπίδρασης με τον καταναλωτή, η οποία σηματοδοτείται από την τοποθεσία του. Ακριβώς στην καρδιά του πολιτιστικού κέντρου της Γερμανίας, στο Βερολίνο.

Εκθεσιακό κέντρο markilux στο Βερολίνο

Μεγάλη σημασία είχε η παρουσίαση του ετησίου πλάνου και της στρατηγικής ανάπτυξης του δικτύου στην Ελλάδα, καθώς και οι συζητήσεις για επιμέρους προτάσεις σχετικά με την προώθηση των προϊόντων markilux. Το πρόγραμμα επίσης περιελάμβανε γνωριμία με τα νέα προϊόντα κι ενημέρωση για τα τεχνικά χαρακτηριστικά και τις εντυπωσιακά πρακτικές καινοτομίες τους, όπως και για τον πλούσιο πρόσθετο εξοπλισμό τους. Κι ακόμα, όπως γίνεται κάθε χρόνο, οι άνθρωποί μας εκπαιδεύθηκαν στην άριστη εφαρμογή των συστημάτων markilux. Παρά το βαρύ πρόγραμμα, υπήρξε χρόνος για κοινές εξόδους αλλά και για γνωριμία με το τόσο ιδιαίτερο Βερολίνο. Σε αυτό βοήθησε και το Trabi Tour Berlin, μια πραγματικά αξέχαστη εμπειρία. Ανατολικογερμανικά Trabant, που έχουν μετασκευαστεί σε πολυτελείς λιμουζίνες, κάνουν το γύρο της υπέροχης πόλης, ξεναγώντας τους επισκέπτες στα αξιοθέατα.

Εξαιρετικά θετικές εντυπώσεις αποκόμισαν οι Έλληνες αντιπρόσωποι από τα νέα προϊόντα που παρουσιάστηκαν, το σύστημα σκίασης markilux MX-3 και τη markilux pergola compact.

Με κορυφαία προϊόντα, εντυπωσιακά πρακτικές καινοτομίες και μια αποφασισμένη να επιτύχει ομάδα, η ετήσια συνάντηση ολοκληρώθηκε με ενθουσιασμό κι όλοι περιμένουν με ανυπομονησία το επόμενο ραντεβού.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Αφήστε μια απάντηση