Βραβεία και Διακρίσεις

Είναι πολλά, σημαντικά κι αποδεικνύουν ότι η κορυφαία markilux συνδυάζει το design με την ποιότητα και τη λειτουργικότητα με τις καινοτομίες. Επιλέγουμε πάντα να παρουσιάζουμε μόνο τα πιο πρόσφατα, για λόγους οικονομίας χώρου. Είναι μια αναγνώριση για το ταλέντο, τη δημιουργικότητα, την αφοσίωση και τη σκληρή δουλειά των ανθρώπων μας αλλά και μία συνεχής επιβεβαίωση ότι παραμένουμε πιστοί στην εταιρική μας φιλοσοφία.

Σας τα παρουσιάζουμε, δείχνοντας έτσι το σεβασμό μας  στους οργανισμούς που κρίνουν τα προϊόντα εξυπηρετώντας και προστατεύοντας τον τελικό καταναλωτή.

Τα βραβεία απονέμονται στη markilux αλλά επιβραβεύουν την επιλογή που κάνετε εσείς, οι αγοραστές και χρήστες των συστημάτων σκίασης markilux.

Red Dot Design Award


Το “Red Dot Design Award” επιβραβεύει τους κορυφαίους του design. Κάθε χρόνο, ένας διαγωνισμός σε παγκόσμια κλίμακα δίνει την ευκαιρία σε επιτροπές που στελεχώνονται από ειδικούς να αναδείξουν τους καλύτερους στους τομείς του product design, του communication design αλλά και design concepts.

reddot award markilux

iF DESIGN AWARD


Το iF DESIGN AWARD είναι ένα παγκόσμια αναγνωρισμένο σύμβολο σχεδιαστικής τελειότητας που απονέμεται στους κορυφαίους μεταξύ .000 συμμετοχών από 70 χώρες. Τα κριτήρια είναι ο άριστος σχεδιασμός, η συνολική αισθητική και η εργονομία  – όπως τα αντιλαμβάνονται και τα απολαμβάνουν οι καταναλωτές

IF-product-design-award

German Design Award


Το German Design Award είναι μία διάκριση παγκόσμιου κύρους που απονέμεται από το German Design Council σε όσους παρουσιάζουν πρωτότυπο και συναρπαστικό design.  Με την προϋπόθεση ότι το design συνεισφέρει πραγματικά στην επιτυχία του κάθε επιχειρηματικού σχεδίου αλλά και αποτελεί μία πρόσθετη αξία στο κάθε brand.

german-award

Plus X Award


Είναι η μεγαλύτερη παγκόσμια διάκριση για προϊόντα και brands που εισάγουν καινοτομίες στο χώρο της τεχνολογίας, των σπορ και του lifestyle. Αποτελεί κριτήριο επιλογής για τον καταναλωτή,  μιας και επιβραβεύει το πρωτοποριακό design, τις τεχνολογικές καινοτομίες, την εργονομία, τη διαχρονικότητα και την ποιότητα των υλικών.

plusxaward-design

Star Award


Το Star Award απονέμεται από καταξιωμένες επιτροπές του International Interior Design Association σε πρόσωπα και εταιρείες που επηρεάζουν με θετικό τρόπο την εξέλιξη του Interior Design.

star award

Interior Innovation Award  / ICONIC AWARDS


Τα Interior Innovation Award, που τώρα μετονομάζονται σε ICONIC AWARDS, απονέμονται μέσα από έναν παγκόσμιο διαγωνισμό σε προϊόντα κι εταιρείες που συνδέουν την Αρχιτεκτονική με την Εσωτερική Διακόσμηση και τον Οικιακό Εξοπλισμό.

innovation

Send this to friend