Κάθετο Σύστημα Τέντας markilux 720 – 820

“Το Έσω-Έξω”

Είναι τόσο απλό να έχετε ακριβώς ό,τι χρειάζεστε με “Το Έσω-Έξω” σύστημα κάθετης τέντας markilux 720 – 820. Είναι μία τέντα-σε κασέτα που τοποθετείται εξωτερικά αλλά, αν επιλέξετε το κατάλληλο ημιδιάφανο ύφασμα, προσφέρει σκίαση αλλά και φυσικό φως στο εσωτερικό κι ανεμπόδιστη θέα προς τα έξω. Σε κάθε περίπτωση, σας εξασφαλίζει προστασία από τον έντονο ήλιο, τη σκόνη και τα αδιάκριτα μάτια.

Τοποθετείται εύκολα και σταθερά απευθείας μέσω των οδηγών στο πίσω μέρος ή στο πλάι χωρίς καθόλου βάσεις.

Το ύφασμα σκίασης είναι προστατευμένο μέσα σε μία όμορφη κασέτα – τετράγωνη με διαστάσεις 9,5Χ9,5 εκ. για τη markilux 720 ή στρογγυλή με διάμετρο 11,5 εκ. για τη markilux 820. Ξετυλίγεται απαλά και σταθερά και καλύπτει παράθυρα κι ανοίγματα μέχρι και 10,5 τ.μ. Μένει διαρκώς τεντωμένο χάρις στο ενισχυμένο αντίβαρο κι έχει εξαιρετική αντοχή στον άνεμο μέχρι 5 μπωφόρ. Η τέντα έχει χειροκίνητη λειτουργία που γίνεται πανεύκολα από το εξωτερικό ή κι από το εσωτερικό του σπιτιού. Η τέντα όμως μπορεί να εξοπλιστεί με ηλεκτρικό μοτέρ και διακόπτη που μπορεί να τοποθετηθεί στον τοίχο ή ασύρματο τηλεχειριστήριο.

Η τέντα markilux 720/820 είναι made-to-measure,  δηλαδή κατασκευάζεται εργοστασιακά στις επιθυμητές διαστάσεις.

Η κασέτα διατίθεται σε 7 standard χρώματα αλλά και σε οποιαδήποτε RAL απόχρωση επιθυμείτε. Οι επιλογές για ύφασμα σκίασης στην τέντα είναι πρακτικά απεριόριστες, με εκατοντάδες προτάσεις σε χρώματα και μοτίβα από όλες τις συλλογές υφασμάτων σκίασης markilux.

Σχεδιαστικά χαρακτηριστικά

  • Made-to-measure, με μέγιστο πλάτος 300 εκ. και μέγιστο ύψος 350 εκ.
  • Χειροκίνητη λειτουργία από το εξωτερικό ή το εσωτερικό του κτιρίου
  • Η τέντα έχει δυνατότητα για ηλεκτρικό μοτέρ με ενσύρματο ή ασύρματο χειρισμό

Τεχνικά στοιχεία

  • Κασέτα αλουμινίου, τετράγωνη ή στρογγυλή, με όμορφο design
  • Η τέντα έχει αντίβαρο με πρόσθετη επιβάρυνση
  • Διατίθεται σε 7 standard χρώματα σκελετού αλλά και σε οποιαδήποτε απόχρωση RAL
  • Αντοχή στον άνεμο μέχρι 5 μπωφόρ

2018 © Copyright - markilux.gr - Powered by Level Up