Κάθετο Σύστημα Τέντας Markilux 750 – 850

“Το Ανοξείδωτο”

Η τέντα κάθετης σκίασης markilux 750 – 850 είναι “Το Ανοξείδωτο” γιατί οι χαρακτηριστικές ανοξείδωτες ράβδοι, που λειτουργούν ως πλευρικοί οδηγοί του, είναι ένα εντυπωσιακό στοιχείο. Θα μπορούσε επίσης να αποκαλείται Το Σταθερό ή Το Όμορφο μιας και εντυπωσιάζει με την εξαιρετική σταθερότητα, την υπέροχη εμφάνιση, την άριστη λειτουργικότητά του.

Είναι τέντα-σε-κασέτα από αλουμίνιο, τετράγωνη με διαστάσεις 9,5Χ9,5 εκ. για τη markilux 750 ή στρογγυλή με διάμετρο 11,5 εκ. για τη markilux 850. Είναι σχεδιασμένη για παράθυρα και μπαλκονόπορτες και μπορεί να καλύψει επιφάνειες μέχρι και 17,5 τ.μ. Η τέντα μπορεί να τοποθετηθεί σε τοίχο, οροφή ή εσοχή ανάλογα με το χώρο και τις ειδικές συνθήκες.

Το ύφασμα σκίασης έχει προσαρμοσμένο στο κάτω μέρος του έναν οριζόντιο δοκό με πρόσθετη ενίσχυση ως αντίβαρο, ώστε να διατηρεί πάντα καλά τεντωμένο το ύφασμα. Αυτός ο δοκός είναι προσαρμοσμένος στους ανοξείδωτους πλαϊνούς οδηγούς, που δίνουν στην τέντα υπέροχη εμφάνιση αλλά και εξαιρετική αντοχή στον άνεμο μέχρι 5 μπωφόρ.

Η τέντα έχει χειροκίνητη λειτουργία από το εξωτερικό ή το εσωτερικό του σπιτιού. Μπορεί να εξοπλιστεί με ηλεκτρικό μοτέρ με ενσύρματο τηλεχειρισμό που μπορεί να τοποθετηθεί στον τοίχο ή ασύρματο τηλεχειριστήριο.

Η τέντα markilux 740/840 διατίθεται σε 7 standard χρώματα σκελετού αλλά και σε οποιαδήποτε απόχρωση RAL. Έτσι, συνδυάζεται υπέροχα με την αισθητική του περιβάλλοντος χώρου αλλά και με οποιοδήποτε από τις πολλές επιλογές που έχετε για ύφασμα σκίασης από όλες τις συλλογές markilux.

Σχεδιαστικά χαρακτηριστικά

  • Made-to-measure, με μέγιστο πλάτος 500 εκ. και μέγιστη προβολή 350 εκ.
  • Διατίθεται σε 7 standard χρώματα σκελετού αλλά και σε οποιαδήποτε απόχρωση RAL
  • Χειροκίνητη λειτουργία από το εξωτερικό ή το εσωτερικό του κτιρίου
  • Η τέντα έχει δυνατότητα για ηλεκτρικό μοτέρ με ενσύρματο ή ασύρματο τηλεχειρισμό

Τεχνικά στοιχεία

  • Κασέτα αλουμινίου, τετράγωνη ή στρογγυλή, με όμορφο design
  • Η τέντα μπορεί να τοποθετηθεί σε τοίχο ή οροφή
  • Αντοχή στον άνεμο μέχρι 5 μπωφόρ
Κάθετη τέντα για παράθυρα markilux 750
2018 © Copyright - markilux.gr - Powered by Level Up